Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    renktaslar Mehmet Ekici büyük olasilikla oynamayacak daha salondan cikamadi düz kosulara baslayacak sonra antroman derken 7 günde yetisemez imkansiz gibi ..yani erkanla Mehmet olmayacak kadro yaparken mehmetsiz erkansiz yapalim ..Özer yüzde yüz oynayacak mersin macinda baska alternatif yok özerin ben sahsen oynamasindan yanaydim herzaman umarim beni yaniltmaz ve yeri ilk onbir oldugunu gösterir özerden mucizeler bekliyoruz ? cardozo ndoye oynamayinca olur böyle seyler diyoruz ilginc ?? Özer canini disine takarak oynuyor her oynadigi macta belki kalitesi fazla degil ama savasiyor kalite fazla degil derken kalitelileride görüyoruz ...yani ben hoca olasam her macta oynatirdim özeri ..marin ve Özer kanatlarda oynamali ortasahaya mbia okay constant ele almali ...bek olarak yusuf ve cavanda oynamali stoperler Mustafa ve aykit olmali ..kalecimiz onur olur sanirim sakatligi gecti ...golcüde ndoye begenmedigim halde ..sonucda sota hoca Bilir gercegi..benim aslinda akilmda marko marin Pivot santrafor oynar diye düsünüyorum Kücük ama önde rakip savunmayi dagitabilir teknik oldugu icin böylece kanatlara yusufu ve özeri koyabiliriz golcülerden verim alamiyoruz diye böyle yaziyorum marin bence daha basarili olurdu..(mertcan) alt yapidan yetisen mertcan antromanlarda yer aliyor belki bir süpriz olabilir ilk onbirde benden söylemesi
    Yumlu kabusu bitsin artık.
    Aykut ve Medjani görmek istiyorum.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor'umuzda kaptan Onur Recep Kıvrak bir yandan kaleyi Esteban'dan tekrar devralmak için antrenmanlarda hırslı bir şekilde çalışırken, bir yandan da baba olmak için gün sayıyor.

1 ay içerisinde eşi doğum yapacak olan Onur, çocuğunun nüfus cüzdanına doğum yeri, "Trabzon" yazsın diye ailesini Trabzon'a çağırdı. Eşinin de Trabzon'u çok sevdiğini belirten tecrübeli kaptan, bu kararı ortaklaşa aldıklarını ve çocuğunun kimliğine Trabzon yazmasının 7 yıldır formasını giydiği Trabzonspor'a bir minnet borcu olarak gördüğünü söyledi. Onur, "Bu şehri ve takımı çok seviyorum" ifadesini kullandı.

TS efsaneleri arasında çoktan yer aldın İzmir'li Onur Recep KIVRAK

Tıpkı,

İskender GÜNEN
      Orhan ÇIKRIKÇI
      Ünal KARAMAN
      Hakkı Tolunay KAFKAS
      Abdullah ERCAN

gibi Trabzon'lu olmayıp da yıllarca Trabzonspor'da oynayan birçok gerçek Trabzonspor sevdalıları gibi
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Kırılma maçı olsun inşallah.

Gerçi mevcut yönetim, TFF ve siyasi camia ile şampiyonluk rüya ama; olsun o da bizim rüyamız.
        "Trabzonspor bir çember gibi,
        her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
        - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Hala futbol izleyeceğini sananlar mı var? Türk futbol tiyatrosu 2015 sezonunda 8. Perde açılıyor.

Yorum

• 2011 in üzerinden geçen 4 yılda hep bir umudumuz vardı. Belki bir gün hakkımız verilir diye. Futboldan soğumamıza rağmen gönlümüzde elvermedi, içten içe heyecanla takımımızı destekledik. Sonunda mahkemelerin tekrar kurulması ve birilerinin beraat ettirilmesi de bu saatten sonra bende bir hayal kırıklığı oluşturmadı.Çünkü Türkiye'de hukukun üstünlüğü yerine güçlülerin hukukunu izlemeye alıştık biz. Artık yapılması gereken Fifa nezdinde konuyu takip etmek ve hakkımız aramak. Ligde ise vizyon sahibi, siyasetçilerin kuklası olmayan güçlü başkanlar seçmeli ve şampiyonluk için herkesle mücadelemizi sürdürmeliyiz. Futbolun beşiği bir şehirde başkanından taraftarına artık herkes üzerine düşeni yapmalı.
            Başkan dedim yine asabım bozuldu neyse!!
            Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• sihirli değnek değmeyecek,
              yine ruhsuz takım,
              yine isteksiz futbol,
              yine durağan, ağır ataklar...

Yorum

• İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kırılma maçı olsun inşallah.

Gerçi mevcut yönetim, TFF ve siyasi camia ile şampiyonluk rüya ama; olsun o da bizim rüyamız.
                Valla benim rüyam artık her sezon ilk 3te olan ve her sezon Avrupada başarılı olan bir takım. Bu ligin kupasını artık verselerde istemem. Alsınlar biberon niyetine kullansınlar.
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• mersinspor - trabzonspor macimiz pazartesi ?? yoksa daha beli degilmi öyle okudum
                  BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Sesli güldüm + sandalyeden düştüm

Yorum

• Futboldan çok anladığım söylenemez ama eksik oyuncuları ve mevcut kadroyu düşününce bence ideal 11 bu olur.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• İyi futbola falan gerek yok.

3 puan alalım yeter.
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İyi futbola falan gerek yok.

3 puan alalım yeter.
                          İyi futbol da lazım bence takımın özgüveninin yerine gelmesi açısından.3 puan + güzel oyun olsun.

Yumlu kesik yemezse takımda torpil döndüğü de tescillenmiş olacak.İlgi ile bekliyorum maçı.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Futboldan çok anladığım söylenemez ama eksik oyuncuları ve mevcut kadroyu düşününce bence ideal 11 bu olur.
                            renktas aynen böyle olacak ilk onbirimiz ndoyede sakatmis gribal enfektion varmis bu durumda cardozo oynayacak gerisi Dogru (mertcan altyapi oyuncu antromanlarda cok yer aliyormus belki süpriz olabilir )
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• 3 puanı özleduk uşaklar
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Marin-Erkan-Yusuf ilk 11 ve mevki değişebilir ama ısrarla

OKAY-MBİA-EKİCİ 3'LÜSÜNÜN ORTA SAHADA EN AZ 10 MAÇ BERABER OYNAMALI ve Marinden kanatlarda verim almayı öğrenmeliyiz
                                sakin olun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X