11 cm gol ofsayt değilmiş ligtv söyledi şuan. Hoca peş peşe bahaneleri sıraladı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Nedir bu 13. Sandiktan cektigimiz bu bize reva mi babam akciger kanseri tek moral kaynagi trabzonspordu artik beraber mac izlemeye tedirgin oluyorum galiba izlemeyecegiz artik bixe bu aciyi yasatanlari ALLAH a havale ediyorum
LG-V400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildibu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
Şansla mı açıklanıyor artık... Biz onu küçükken mahalle maçlarından sonra yapardıkİlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşota şansızılık var diyor mersinin attığı goller şansa diyor
Yorum
-
buraya kıbrıstan katılan arkadaşlar gidip şu otellere bi zahmet bakıversin.. İHO acaba hangi kumarhanede kulübün paralarını iç ediyor???Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Cavanda solda, Salih ve Yusuf sağda, Medjani ortada, Cardozo tek forvet, Esteban kalede oy-na-ya-maz ....oy-na-ma-ma-lı..... Oynarsa haftaya da Sivas ilk galibiyetini alır. Bunu görmek için teknik direktör olmaya gerek yok ki. Shota gol kralı olarak kalsaydın keşke."Şehitler Unutulursa ölür"
Unutma-Unutturma
Yorum
-
Şota yine sallıyor. Her hafta Başkanla konuşucam diyor. Büyük takım falan değiliz. Büyük takım hocası böyle bir dört hafta da kalmaz. Haftaya Sivas maçını kaybedeceğimiz kesin. Şota yalandan 1 hafta daha bekleyecek.
Yorum
-
iyi futbolcuydu, bence iyi bir insan ama kesinlikle kötü hoca şota. 11 tane futbolcu seçip sahaya çıkarmakla olmuyor hocalık maalesef. kimin nerede oynadığı, takımın ne oynadığı belli değil. sahaya hocalık maarifeti olarak nitelendirilebilecek hiçbir karakter, futbol anlayışı koyamıyoruz. 8 haftalık hezimetin sorumlusu hocadır. üstelik elindeki malzeme de öyle yabana atılacak cinsten değilse tartışmasız hocadır.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum