İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
En son TS61_NL tarafından düzenlendi; 20.10.2015, 13:02.Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
-
Hurma gitmeden şota gitmez,
Hurma gitmeden şota gitmemeli,
Şota gidecekse hurmayı da alıp gitmeli,
İho nun durması hata ama bu taraftara hakediyor, yine seçilecek,
Hurma ve şota takımda gruplar var bunu düzelteceğiz dedikten sonra gruplarda ayrı gruplara bölündü, sevgi denilen şeyin kalmadığını, adaletsizliğin her sahaya çıkışta yaşandığını görmemek mümkün değil.
Hakettiğiniz gibi yönetilirsiniz, Sadri Şener den nevzat şakara kadar yöneticilere yapılanları gören biri olarak şimdi iho değilde Sadri Şener olsaydı evinin önüne gaz dökerdi bu taraftar şimdi tepki bile cılız seviyesinin altındayken anladığım tek şey var, bal tutan parmağını yalıyordu artık kovana dadandı daha fazlasını istiyor. Gelecek 5 yıl ipotek edilmiş ve iho yine seçilecek sonunda İstanbul takımlarından beter hale geleceğiz.
Cahillerin kral olduğu yerde soytarı hukuk profesörü gibi adalet dağıtır
Yorum
-
İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleosmanli maci disinda iyi futbol ve bol pozisyonlu maclar cikardik. ama sansta olmayinca olmuyor iste.
hakemlerin dünkü mac dahil saha yönetimleride tabiki bu sonuclari dogurdu...
Tff hakemleri2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Ayrıca yönetimin vereceği karara saygılıyım ve bundan önce kulübe zararım olursa bırakırım arasında ki fark tazminatımı verin gideyim, Vahid hoca, Ersun hoca taktiği.. Efsane falan da anlamam ben, TS lu ise efsanedir o da gökdeniz, Fatih tekke döneminden sonra bitti, sanki ben kadar üzüldü.sanki bir kuruş faydan var sana kimsenin vermeyeceği parayı veriyorlar hikaye gerisi.
Ayrıca kayseride ki bir sezonluk başarısı dışında neyini gördük ki, çalıştırdığı tüm takımlar ya o sene yada sonraki sene düştü, hurmayı söverek göndermedi mi kayseri taraftarı. Geç olmak üzere ama TS bu içindekileri de yenecek
Yorum
-
takımın bu seviyeye gelmesinde en büyük pay, sezon başında Ersun Yanal gibi bir hocayı harcayıp takımın başına süleyman hurma+şota'yı getiren iho ve şota'yı teknik direktrör zanneden taraftar grubudur. "hurma+şota gelirse bu takım küme düşmeye oynar" diye diye dilimizde tüy bitmişti halbuki. bu sebeple başa gelen bu durum, bazı çevreler için müstehaktır. artık bu takımdan adam olmaz. gerekli tedbirler alınmazsa bu sezon bu takım küme düşer diyeceğim ama alınacak hiçbir tedbir de yok. Hurma'nın hatırına Onur'u, Mehmet Ekici'yi harcayıp takımdaki tüm futbolcuları küstürüp birbirine düşüren zihniyet için artık bu saatten sonra alınacak hiçbir tedbir kalmamıştır. Allah rahmet eylesin.
Yorum
-
İlk olarak TS61_NL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendim Alkmaarda yasiyor, AZ klupkartinada sahibim. Ara sira maclarinada giderim, mesela Basaksehir macina gitmisimdir. Esteban alindiginda, Esteban icin mukemmel bir transfer olmustur fakat bizim icin oyle degildir diye fikir beyan etmisimdir, lakin Estebana kendi taraftarlari bile "palyaco" lakabi takmaktadir. Simdi bir lig dusunun ki o ligde Ajax, PSV ve Feyenoord takimlari yer almaktadir ve bu takimlarda bile en fazla geliri olan oyuncunun tavan fiyati brut 1 milyon Eurodur (yuzde 52 vergi oldugunuda unutmayin). Inanmayacaksiniz belki ama gecen sene PSVde Memphis Depay ve Georginio Wijnaldum gibi oyuncular 400.000 Euroya oynadilar, hatta hatta devre arasi sezon sonu biten sozlesmelerini uzattilar, kulubumde para kazansin diye. Simdi bu Esteban belki en fazla Euro 200.000 ya oynuyordur AZde ve bizde sanirim Euro 800.000 gibi "temiz" para kazaniyor. Hollanda liginde kazanilan para ve Turkiye liginde kazanilar paralara bakildiginda bazi Hollandali futbolcularin neden Balikesir ve Bolusporu kendi 1.lig takimlara tercih ettiklerini daha iyi anlayabilirsiniz. Su anki durumumuz sanirim hemfikiriz tam bir hayal kirikligi ve umarim bu "kaos" ortamindan bir an once cikabiliriz fakat mevcut yonetim ile bu pek mumkun gorunmuyor ne yazik ki.
Yorum
-
sadece yönetici hoca vs değil değişmesi değiştirilmesi gereken sistemdir
bu siyaset bu sistem durduğu sürece transfer vs hikaye
kazanamayız
kazanılmış alamadık bu sistemden
o yüzden ayrışma değil birlikte olma zamanıdır
öyle olduğunda şu yönetim ve başka oralara gelemezler bile
ama bunu yapacak akıl henüz yok
hala bu sisteme yürü diyor bu şehir ve taraftar
bir arkadaş doğru söylüyor
Trabzonsporu bitirmeye yemin edenlerle aynı yürüyen büyük bir kitlemiz var maalesef
büyük ölçekte de bu böyle küçük ölçekte de...
en iyisi uzak kalmak öyle yapma uğraşısındayım açıkçası...
stres bari uzak kalır....çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
yıllardır aynı filmi izledik yine izliyoruz..ligin 7.8. haftasında yarıştan kopan bir takım mı olur allasen.yazık vallahi ...bu haci hurma şota adilerinin ne olduğunu anladım ama bunlara tavır alıp formasına ihanet eden futbolcuları anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak 10-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyıllardır aynı filmi izledik yine izliyoruz..ligin 7.8. haftasında yarıştan kopan bir takım mı olur allasen.yazık vallahi ...bu haci hurma şota adilerinin ne olduğunu anladım ama bunlara tavır alıp formasına ihanet eden futbolcuları anlamıyorum.
2011'de İnter'i sahasında yendiğimizde de forma beyaz, şort tatlı bir maviydi.
Tamamı beyaz olur mu? Bu kulüpte hiç aklı başında birileri kalmadı mı?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
şimdi yazacaklarımı sabah yazacaktım,
öğle saatine kadar bekleyim dedim,
belki yanılma payım vardır diye düşündüm.
yanlış düşünce içene girmişim.
arkadaşlar,
gerçekçi olmakta yarar var.
sıradaşlaştık.
şanlı tarihimize leke sürüldü
böyle giderse peş peşe beşinci yenilgiyi almaya 3 gün kaldı
şu saate kadar,
ne iho,ne şotadan, nede hurmadan
durumla ilgili resmi sitemizde bir açıklama yok.
yazıklar olsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum