Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rize kalecisi itanj'ı ve MİY kalecisi Muammer'i çok beğendim. Esteban denen kova ilk fırsatta şutlanmalı (AZ ALKMAAR bunu nasıl almış?). 2 maçta 5 gol yedi.

İHO
    Hurma
    Yumlu
    Esteban

kesinlikle kovulmalı
    Kendim Alkmaarda yasiyor, AZ klupkartinada sahibim. Ara sira maclarinada giderim, mesela Basaksehir macina gitmisimdir. Esteban alindiginda, Esteban icin mukemmel bir transfer olmustur fakat bizim icin oyle degildir diye fikir beyan etmisimdir, lakin Estebana kendi taraftarlari bile "palyaco" lakabi takmaktadir. Simdi bir lig dusunun ki o ligde Ajax, PSV ve Feyenoord takimlari yer almaktadir ve bu takimlarda bile en fazla geliri olan oyuncunun tavan fiyati brut 1 milyon Eurodur (yuzde 52 vergi oldugunuda unutmayin). Inanmayacaksiniz belki ama gecen sene PSVde Memphis Depay ve Georginio Wijnaldum gibi oyuncular 400.000 Euroya oynadilar, hatta hatta devre arasi sezon sonu biten sozlesmelerini uzattilar, kulubumde para kazansin diye. Simdi bu Esteban belki en fazla Euro 200.000 ya oynuyordur AZde ve bizde sanirim Euro 800.000 gibi "temiz" para kazaniyor. Hollanda liginde kazanilan para ve Turkiye liginde kazanilar paralara bakildiginda bazi Hollandali futbolcularin neden Balikesir ve Bolusporu kendi 1.lig takimlara tercih ettiklerini daha iyi anlayabilirsiniz. Su anki durumumuz sanirim hemfikiriz tam bir hayal kirikligi ve umarim bu "kaos" ortamindan bir an once cikabiliriz fakat mevcut yonetim ile bu pek mumkun gorunmuyor ne yazik ki.
    En son TS61_NL tarafından düzenlendi; 20.10.2015, 13:02.
    Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• Şota, Cavandayı sol bek oynatarak,

Cavandayı
      ve
      Bizi

bitirdi.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Hurma gitmeden şota gitmez,
        Hurma gitmeden şota gitmemeli,
        Şota gidecekse hurmayı da alıp gitmeli,
        İho nun durması hata ama bu taraftara hakediyor, yine seçilecek,
        Hurma ve şota takımda gruplar var bunu düzelteceğiz dedikten sonra gruplarda ayrı gruplara bölündü, sevgi denilen şeyin kalmadığını, adaletsizliğin her sahaya çıkışta yaşandığını görmemek mümkün değil.

Hakettiğiniz gibi yönetilirsiniz, Sadri Şener den nevzat şakara kadar yöneticilere yapılanları gören biri olarak şimdi iho değilde Sadri Şener olsaydı evinin önüne gaz dökerdi bu taraftar şimdi tepki bile cılız seviyesinin altındayken anladığım tek şey var, bal tutan parmağını yalıyordu artık kovana dadandı daha fazlasını istiyor. Gelecek 5 yıl ipotek edilmiş ve iho yine seçilecek sonunda İstanbul takımlarından beter hale geleceğiz.

Cahillerin kral olduğu yerde soytarı hukuk profesörü gibi adalet dağıtır

Yorum

• osmanli maci disinda iyi futbol ve bol pozisyonlu maclar cikardik. ama sansta olmayinca olmuyor iste.
          hakemlerin dünkü mac dahil saha yönetimleride tabiki bu sonuclari dogurdu...
          İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
          BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            osmanli maci disinda iyi futbol ve bol pozisyonlu maclar cikardik. ama sansta olmayinca olmuyor iste.
            hakemlerin dünkü mac dahil saha yönetimleride tabiki bu sonuclari dogurdu...
            Trabzon katili
            Tff hakemleri
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Osmanlı maçı hariç diğer 7 maçta en azından kötü oynamadık, bazılarında çok etkili oynadık

Yazık, sonbahar gelmeden hayaller bitti arkadaş

Rüyada olmak isterdim
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Ayrıca yönetimin vereceği karara saygılıyım ve bundan önce kulübe zararım olursa bırakırım arasında ki fark tazminatımı verin gideyim, Vahid hoca, Ersun hoca taktiği.. Efsane falan da anlamam ben, TS lu ise efsanedir o da gökdeniz, Fatih tekke döneminden sonra bitti, sanki ben kadar üzüldü.sanki bir kuruş faydan var sana kimsenin vermeyeceği parayı veriyorlar hikaye gerisi.
                Ayrıca kayseride ki bir sezonluk başarısı dışında neyini gördük ki, çalıştırdığı tüm takımlar ya o sene yada sonraki sene düştü, hurmayı söverek göndermedi mi kayseri taraftarı. Geç olmak üzere ama TS bu içindekileri de yenecek

Yorum

• Ben yönetimin gitmesini istemiyorum, demokrasi dışı yöntemle YAKA PAÇA indirilmesini istiyorum...

Yorum

• takımın bu seviyeye gelmesinde en büyük pay, sezon başında Ersun Yanal gibi bir hocayı harcayıp takımın başına süleyman hurma+şota'yı getiren iho ve şota'yı teknik direktrör zanneden taraftar grubudur. "hurma+şota gelirse bu takım küme düşmeye oynar" diye diye dilimizde tüy bitmişti halbuki. bu sebeple başa gelen bu durum, bazı çevreler için müstehaktır. artık bu takımdan adam olmaz. gerekli tedbirler alınmazsa bu sezon bu takım küme düşer diyeceğim ama alınacak hiçbir tedbir de yok. Hurma'nın hatırına Onur'u, Mehmet Ekici'yi harcayıp takımdaki tüm futbolcuları küstürüp birbirine düşüren zihniyet için artık bu saatten sonra alınacak hiçbir tedbir kalmamıştır. Allah rahmet eylesin.

Yorum

• İlk olarak TS61_NL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kendim Alkmaarda yasiyor, AZ klupkartinada sahibim. Ara sira maclarinada giderim, mesela Basaksehir macina gitmisimdir. Esteban alindiginda, Esteban icin mukemmel bir transfer olmustur fakat bizim icin oyle degildir diye fikir beyan etmisimdir, lakin Estebana kendi taraftarlari bile "palyaco" lakabi takmaktadir. Simdi bir lig dusunun ki o ligde Ajax, PSV ve Feyenoord takimlari yer almaktadir ve bu takimlarda bile en fazla geliri olan oyuncunun tavan fiyati brut 1 milyon Eurodur (yuzde 52 vergi oldugunuda unutmayin). Inanmayacaksiniz belki ama gecen sene PSVde Memphis Depay ve Georginio Wijnaldum gibi oyuncular 400.000 Euroya oynadilar, hatta hatta devre arasi sezon sonu biten sozlesmelerini uzattilar, kulubumde para kazansin diye. Simdi bu Esteban belki en fazla Euro 200.000 ya oynuyordur AZde ve bizde sanirim Euro 800.000 gibi "temiz" para kazaniyor. Hollanda liginde kazanilan para ve Turkiye liginde kazanilar paralara bakildiginda bazi Hollandali futbolcularin neden Balikesir ve Bolusporu kendi 1.lig takimlara tercih ettiklerini daha iyi anlayabilirsiniz. Su anki durumumuz sanirim hemfikiriz tam bir hayal kirikligi ve umarim bu "kaos" ortamindan bir an once cikabiliriz fakat mevcut yonetim ile bu pek mumkun gorunmuyor ne yazik ki.
                      Ondan sonra göndermek için de göbeğin çatlıyor. Adam böyle kontratı bulmuş 1-2 milyon euro almadan bırakmaz tabii..

Yorum

• sadece yönetici hoca vs değil değişmesi değiştirilmesi gereken sistemdir

bu siyaset bu sistem durduğu sürece transfer vs hikaye

kazanamayız

kazanılmış alamadık bu sistemden

o yüzden ayrışma değil birlikte olma zamanıdır

öyle olduğunda şu yönetim ve başka oralara gelemezler bile

ama bunu yapacak akıl henüz yok

hala bu sisteme yürü diyor bu şehir ve taraftar

bir arkadaş doğru söylüyor

Trabzonsporu bitirmeye yemin edenlerle aynı yürüyen büyük bir kitlemiz var maalesef

büyük ölçekte de bu böyle küçük ölçekte de...

en iyisi uzak kalmak öyle yapma uğraşısındayım açıkçası...

stres bari uzak kalır....
                        çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                        RİLKE

Yorum

• Celil Hekimoğlu başkan
                          Trabzonspor şampiyon

Adamın aylar öncesinden hazırlıkları var
                          Göreve hazır
                          Çapsız, sahtekar Hacı Hurma'nı da al defol git
                          Şota sen de daha fazla rezil olmadan onlar gidince sen de hemen git.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• yıllardır aynı filmi izledik yine izliyoruz..ligin 7.8. haftasında yarıştan kopan bir takım mı olur allasen.yazık vallahi ...bu haci hurma şota adilerinin ne olduğunu anladım ama bunlara tavır alıp formasına ihanet eden futbolcuları anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak 10-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yıllardır aynı filmi izledik yine izliyoruz..ligin 7.8. haftasında yarıştan kopan bir takım mı olur allasen.yazık vallahi ...bu haci hurma şota adilerinin ne olduğunu anladım ama bunlara tavır alıp formasına ihanet eden futbolcuları anlamıyorum.
                              Şu beyaz donları giyip çıkayorlar ya çıldırıyorum

2011'de İnter'i sahasında yendiğimizde de forma beyaz, şort tatlı bir maviydi.

Tamamı beyaz olur mu? Bu kulüpte hiç aklı başında birileri kalmadı mı?
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• şimdi yazacaklarımı sabah yazacaktım,
                                öğle saatine kadar bekleyim dedim,
                                belki yanılma payım vardır diye düşündüm.
                                yanlış düşünce içene girmişim.
                                arkadaşlar,
                                gerçekçi olmakta yarar var.
                                sıradaşlaştık.
                                şanlı tarihimize leke sürüldü
                                böyle giderse peş peşe beşinci yenilgiyi almaya 3 gün kaldı
                                şu saate kadar,
                                ne iho,ne şotadan, nede hurmadan
                                durumla ilgili resmi sitemizde bir açıklama yok.
                                yazıklar olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X