Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• özer ve yusuf malesef çok kötü
    musa ile başlasak sağ bek cavanda olsa böyle olmazdi
    orta açan futbolcumuz yok

lanet olsunnnnnnnnn
    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Bir büyük takım 4 maç üst üste yenilmez Yenilmezžzzzz ha yeniliyor da ilk olarak sota denen ıspanak defolup gidecek sonra bu milyonluk EŞŞEKLER başımıza salan iho ile hurma.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bir daha hakem vıdı vıdı demeyin yeter yaaa...züğürt tesellisi gibiii....bu takımın zemin,eksik,hakem,o şu bu gibi bahanelerle de olsa 4 maç üstüste mağlubiyet alma hakkı yoooooooooooooook.....hiç bir açıklaması o-la-maaaaaaaaaz....
        aynen oyle
        sakin olun...

Yorum

• Milli maç arası oldu. Dedim ki herhalde az da olsa defansta ofansta hataları analiz edip, gerekli tedbirleri almışlardır!
          Yahu bir de ne göreyim!
          Eski tas eski hamam!
          Kusura bakmayın ama acilen herkesin istifa etmesi lazım!
          Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
          -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
          Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
          -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Birde unutmayalım Esteban gibi bir kovayı Onur gibi bir kaleciyle kıyaslamak da bu forumda bugüne kadar yapılmış en büyük ayıplardan biridir. Bir daha sanırım kimse Onur'a laf atmaz. Formsuz bunu kabul ediyoruz ama Onur gerçek bir kalecidir.
            En son B.AKDEMİR tarafından düzenlendi; 19.10.2015, 22:26.
            Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cavanda tesmen sabote etti takımı bir orta bile acmadı he çalım denedi ikinci isim özer 3. isim mbia dır. ben tek marine üzüldüm çok istekliydi bugun tabi maçı şota baştan bitirdi
              kardeşim meseleleri kı.. nızdan okumayın.. takımı sabote eden o değil o adamı orada oynatandır!!
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• şuan bende bekliyorum ama shota daha canlı yayına daha çıkmadı

Yorum

• Şota istifa eder de IHO asla bırakmaz. Ne yapar eder yine başkan olur. Adam sülük gibi yapıştı. Çobanlıktan geldi başkan oldu. Giderse yine çoban olacak. Sen olsan gider misin ?

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• arveladz kasımpaşa da başarılı olsaydın da seni uzaktan seveydik ne olurdu sanki

Yorum

• Allahimmmm bizim gunahimiz ne bizi neden dolayi boyle siniyosun sinirim sistemim kalmadi bittim artik

Yorum

• 3-3 ü yakalasak yine yer 4-3 kaybederdik...Bu takımda artık oyunculara kızmıyorum..Bazı bilmediğimiz şeyler sahada bağırıyor.Saha içi ve dışında yönetilemiyoruz...Ha şimdi gençler üzülecek vs vs...Üzülme kardeşim...Bu oyuncular şimdi şen şakrak antremana çıkar..Gece rahat rahat uyur...Rüyasında milyarları hesap eder...Sabahta bankadan tahsil eder.Bu oyuncular şota istifa etmezse bu hafta yapamadıklarını gelecek hafta sıvas maçında yenilerek yaparlar...Oyuncular şotanın hurmanın gölgesinde etkisiz bir eleman olduğunu gördüler....Hurmayı da bir çok oyuncunun sevmediğini düşünüyorum...Resmen Trabzonspor oyuncuların ve hurmanın oyuncağı olmuş...Bundan sonra bir şey beklemeyin...Şota ve hurma gidene kadar böyle devam eder...Sonra oyucuya dayalı yapıda kimin gücü kime yeterse..
                        Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                        UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Forması Trabzonspor formasına benzemiyor, oyuncusu desen o da değil, yönetimi yok.
                          Trabzonspor şike kararının alındığı gün öldü arkadaşlar.
                          Hayattaki en güzel değerimizi elimizdrn alan herkesin, onu kullanan, satan, faydalanan herkesin Allah ...... versin!

Yorum

• İHO ya operasyon yapıyor içimizdeki İrlandalılar. 13. Sandıkta oy verenlerdir onlar...

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Yilanin basini kesmek lazim her defasinda kuyrugunu kesiyoruz bas duruyor
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şuan bende bekliyorum ama shota daha canlı yayına daha çıkmadı
                                Yüzü varsa çıkmaz ben koca Trabzonspor un hocası olacak 4 maç üst üste yenilecem hiç yayına çıkmaz rezil ettiğim Trabzonspor camiasından özür diler defolur giderdim.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X