Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Telefon titredi gol yedik diye kalbim duracaktı ilk yarı bitmiş Teşekkürler Şota

Yorum

• Mbia , Cavanda şov oyuncuları takım oyuncusu değiller..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• shota bızım moyes'ımız oldu o da Man Utd kırılmadık rekor bırakmamıstı tersten
        Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• şota maç sonu açıklamanı yap ve git. senın kalibrende değil bu takım ! ihoda td. kıyımına devam etsin !

Yorum

• Nakoulma diye biri var, bizimkilerin bedellerine bakiyorum aciyorum halimize, rezil oglu reziliz, sanki 2 hafta ara olmamis gibi agir ve yorgun bir takim var. Yaziklar olsun size, biraz olsun cevik olunur, bosluk aranir di mi!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• lan şota senin de ben....ihoyu günahım kadar sevmem de ulan adam mi oynayacak?eline trabzon tarihinin en iyi kadrolarindan biri verilmiş oynattığın topa bak...defol git efsanemiz olarak ta kal.

Yorum

• şöyle 3-4 olursa giderler.Ama işin kötü tarafı bu maçı alırsak o zaman hepimiğz
                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• mutlu bir hayat için ts ile olan bağlantınıza son verin arkadaşlar. Malesef durum budur
                  Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• gs maçında salih sağbek cavanda solbek oynayınca takımın karşı sahaya geçemediğini görmüşken niye aynı şeyi tekrarlar bir insan çözemiyorum. işleyebilecek bir kanat varken onu da bozuyorsun.

Yorum

• adam yıllarca ah çekmiş bırak oh çeksin.

başlarım böyle oyunada takımada. girin sahaya kırın kemiklerini g...tü yemeyen transfer olmasın bundan sonra trabzona.koşmayacaksa kırın kemiklerini kulaklarından tutup sevin geçmişini

Yorum

• şu aşamadan sonra kimse bavul hazırlamasın. zaten herşey gitmiş bari küme düşelim bazıları tarihi iyice yazsın belki Trabzon un uyuyan taraftarları uyanırlar...
                        from BOGAZIÇI

Yorum

• Şerefi varsa, gitmeli Shota Bey...

Yorum

• iki takoz stoper, arkalarinda da pimi cekilmis ne oldugu belli olmayan bir elemanla mac mi alacan..
                            Cok bilgin menejerimiz bu elemanlari nasil bulup getirdi helal olsun

Yorum

• yazıklar olsun be

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Ey gidi Trabzonspor sen ne hallere dustün 4 te 4 ha ulan size ettiğim küfürlerden varya yol olur yol halsiyet şeref haya sahibi olmayan utanmaz insanlar sota sen nasıl bir şekilsinki gittiğin her takımı batırdığı gibi Trabzonsporuda batırabiliyorsun .
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X