Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mkmoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ikinci sınıf futbolcu cavanda ortasahada topu bırakıyor..penaltı oluyor bütün süç mustafada yabancılar çuvalla para alıyorlar onlara laf yok sanki aziz peder mübarekler avrupa liglerini çok iyi takıp eden biri olarak diyorumki medjani biraz cavanda harıcınde çöpun çöpu bunlar yazık verilen paralara..

Yalnız 2. sınıf futbolcu dün Belçika millisine seçildi. Avrupa liglerini iddaadan veya maç özetlerinden takip etmekle, 90dk maçları izleyerek takip etme arasında ciddi fark var.

Adamın şut çekemeyeceği pozisyonda, topu alamayıp dengesizce girişip penaltı yaptıranda Cavanda. Ofsayt pozisyonunda yine üstün stoper özelliklerini kullanıp rakibin 5 para etmez adamını kalemize sokan da Cavanda.

Takımın stoperi ve kaptanı olarak rakip forvetleri durdurma gibi bir yetkisi olamaz zaten, görev ve misyonu rakip kalede gol aramaktır Yumlu nun. Dimi ? Çünkü ben birebirde top kestiğini, bu tip ataklarda top çalıp takımı rahatlattığını 5 yıldır göremedim. 5 senedir rakip forvetlerin arkasında nal toplayan kemal sunal tiplemesi bir adam izliyorum.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Mustafa nın oynamaması lazım , Yusufun sol kanada çekilmesi gerekiyor , sağ kanatta adamı geçip uygun pozisyona gelse bile sağ ayağıyla orta açamadığı için hiçbir işimize yaramıyor.Takımdaki sıkıntıyı çözmüş değilim golü yiyene kadar doğru düzgün oynamayan , sorumluluk almayan takımda golü yedikten sonra ayağına topu alan hücuma katkı sağladı.Ve hakemler Gs ve Konya maçında yaptıkları hatalarla 6 puanımızı çaldılar.

Yorum

• İlk olarak mkmoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ikinci sınıf futbolcu cavanda ortasahada topu bırakıyor..penaltı oluyor bütün süç mustafada yabancılar çuvalla para alıyorlar onlara laf yok sanki aziz peder mübarekler avrupa liglerini çok iyi takıp eden biri olarak diyorumki medjani biraz cavanda harıcınde çöpun çöpu bunlar yazık verilen paralara..
        Şuan net hatırlamıyorum fakat gollerden birinde Mustafa , defanstaki yerini bırakmışken orta sahada gereksiz bir müdahale yapmaya çalışıyor ve arkaya atılan top gol oluyor.

Yorum

• Taraftarın büyük kısmının beğenmediği Mustafa da ne bulur bu TD anlamıyorum.
          Birde bu Hakemlerli nasıl adam edeceğiz?
          Illa topuklarına sıkmakmı lazım ��
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Artik bu mactan cikartilan dersler mersin macinda belli olur ama bir gercek varki gs ve konya maclarinda o takimlarin hocalari ve bizim kendi gozlemlerimizden yola cikarsak bu yenilgileri ne hoca nede oyuncular haketmedi
            En son objek tarafından düzenlendi; 03.10.2015, 16:08.

Yorum

• Dunku macda yumlu yerine puyol olsa olmayan penalti ve ofsayt verildikden sonra yine yenilmistik birakin bu isleri..adamlar 1.5 kez geldiler 2 gol attilar..2 side gol degil onur oynamadi bugun sira yumluda yumlu oynamaz sorun cavanda da olur aykutda douglasda olur.. trabzonsporun haklarini hicbir platformda savunamayan yanlis ustune yanlis yapan iho dan baslanmali sorun cozulcekse hoca ve topcular ondan sonra konusulmali teknik taktik sonranin isi..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Douglas oynamaya başladığından beri galibiyetimiz yok galiba ??
                sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• Saha içine dönersek Şota artık Yumlu'yu yedeğe çeksin Douglas hiç yoktan daha ayağına hakim ve en önemlisi agresif rakibe sert giriyor Yumlu'da agresiflikte yok. Aykut ikisinden de hızlıdır Aykut-Douglas oynamalı. Ekici takıma dönsün artık gollerine asistlerine ihtiyacımız var hücumda üretken olamıyoruz Ekici yi arıyoruz işte başka izahı yok. Onur kaleyi devralmalı. Şota takımı kafa olarak toparlamalı.
                  Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak Leralonde tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şuan net hatırlamıyorum fakat gollerden birinde Mustafa , defanstaki yerini bırakmışken orta sahada gereksiz bir müdahale yapmaya çalışıyor ve arkaya atılan top gol oluyor.
                    taca giden topu kafayla rakibe teslim etti hemen akabinde gol geldi..
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hakem makem hikaye.
                      Sen Mustafa Yumluyu hala oynatıyorsan yenilmeye mahkumsun.
                      İki pozisyonda da %100 hatalı. Sadece pozisyon sonlarındaki yanlış müdahalelerini kast etmiyorum.
                      Her iki pozisyonun başlangıçlarını seyredin ikisinde de olması gereken yerin çok çok uzağında.

Yumlu'yu oynatan kim?
                      Shota. Hadi Yumlu'yu oynattın. Ofansif oynayacağın ve kontra atak yeme ihtimalin çok yüksek olan bir maçta Yumlu&Douglas tandemi ile oynarsan böyle rezil olursun.
                      Ayrıca son 3 maçtır yaptığı her değişiklikle kazanabileceğimiz maçları kaybetmemize neden oldu.
                      Yumlu gibi Shota da %100 suçlu.

Peki Shota'yı getiren kim?
                      İHO.
                      Ona söyleyecek şey bulamıyorum.
                      Yaptığı herşey fiyasko olan bu yüzsüz
                      Ve hala bu yüzsüzü destekleyen adamlar var.
                      Trabzonspor'a bir şey olmaz, batmaz vs diyen bir sürü polyanna var.
                      Trabzonspor bu kafayla 3-4 yıl daha gitsin hep birlikte Yeni Trabzonspor'u kurar eskisini 3.lige yollarız.
                      +1 .. haftalardır bunu anlatmaya çalışıyorum.. biz rakibin öne geçtiği hiç bir maçı çeviremeyiz.. rakibe baskı kurmak için otamatikman defans hattı ileriye çıkıyor.. bu da rakipler için bulunmaz fırsat..

yapılacak tek şey var.. eğer gol yersen stoperden birini çıkarıp orta saha oyuncusu almak.. böylece 3'lü defansa dönüp gerekirse cavandayı defansta bırakırsın.. şota 2 maçta da böyle birşey denemedi.. tek denediği stoperlerden birini forvete çekmek.. yumluyu forvet oynatacaksan ndoyeyi nie çıkarıyorsun.. adam bal gibi pozisyonda topu kafayla kaleciye attı..
                      En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 03.10.2015, 16:39.
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• futbolcuların kavga etmesi Shota nın otorite sorununu gösterir.

Hem saha da hemde saha kenarında berbat Shota.Bir an evvel bırakmalı.

Aralıkta da yonetim bırakmalı.Takımın icine ettiler.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          taca giden topu kafayla rakibe teslim etti hemen akabinde gol geldi..
                          mustafa orta yapmaya calıstı ama topa 5 yasında cocuk gibi vurdugu icin kontra atagı baslattı.

Mustafa yı tartısmaya gerek yok.Bank Asyada dahi oynaması neredeyse imkansız.
                          En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 03.10.2015, 17:53.
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bunlar hakem hataları değil. Şikeciler ile TFF nin Trabzonspor u bitirme çabalarıdır. İho hala susuyorsa ve o susmasına çanak tutan on9u destekleyen TS li onunla birlikte bu camia ya ihanet ediyordur.

Yorum

• Uzun adam susun konuşmayın dedi ya hani. Uzun adam ile birlikte bu klübün sonunun gelmesine az kaldı. Umarım yanılırım. Trabzonspor çok kötü yönetiliyor. Herkez eşine dostuna yakınına söylesin. Trabzonda olduğum dönemler, duyum aldığım mevzular çok berbat. Bu klüp genel kurul iç in 12. ayı beklememeli idi.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                He ya burasi turkiye hep dogru isler yapan kazanir zaten almanyadan oylemi gozukuyor burasi..oyle gozukuyorsa tam tersi bilesin davulun sesi uzakdan hos gelir..
                                atiyorum top direkten dönüyorsa sizce ne mana cikiyor bundan? paralelcimi,o su, bumu oluyor arkasinda. sike futbolun parcasi zaten.
                                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X