amatör en alt kümelerde bile sike var. sezon sonlarinda tesvik, mesvik her zikkim oluyor. futbol oynasaydiniz haberiniz olurdu sanirim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
sorun ne hakemlerde ne de defansda arkadaslar anlatamadik bir turlu
takim 45 dakika konyaspora 90 dakika osmanlispora ortasahada yenilmistir. bunun sebebi oyuncularimiz olamaz cunku birebirde hepsi konyaspor ve osmanlinin ortasahasindan daha kalitelidir. sebebi tamamen taktiksel, kapanan takima karsi care bulamadi sota, takimi sahaya surmekle hocalik yapmak arasinda buyuk bir fark var, sota daha hocalik konusunda bir sey yapmis degil.
ilerde top tutamiyoruz paslasamiyoruz bunun sebebi ne hakemler ne de yumlu, bu oyun anlayisiyla sampiyon olamayiz, yumlu ve hakemler iyi olsa 5. degil de 4. olurduk anca
Yorum
-
böyle gelin iste arkadas.İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesorun ne hakemlerde ne de defansda arkadaslar anlatamadik bir turlu
takim 45 dakika konyaspora 90 dakika osmanlispora ortasahada yenilmistir. bunun sebebi oyuncularimiz olamaz cunku birebirde hepsi konyaspor ve osmanlinin ortasahasindan daha kalitelidir. sebebi tamamen taktiksel, kapanan takima karsi care bulamadi sota, takimi sahaya surmekle hocalik yapmak arasinda buyuk bir fark var, sota daha hocalik konusunda bir sey yapmis degil.
ilerde top tutamiyoruz paslasamiyoruz bunun sebebi ne hakemler ne de yumlu, bu oyun anlayisiyla sampiyon olamayiz, yumlu ve hakemler iyi olsa 5. degil de 4. olurduk anca
sota kivamina gelirmi mesele oburasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
büyük kulüpmüş şu an türkiyede benim itibarım kulüptekinden fazladır iho gibi 21.yy ın en vasıfsız kişisi kulübün başındayken bu kulüp küçülmeye devam edecek
biri stadın vıp giriş tarafında taraftarın rakibe-hakeme baskı yaptığını ama akyazıda bunun olmayacağını yazmış size bi bilgi vereyim ne şb,gs,bjk ne de hakemler zerre etkilenmiyor o sokaktaki baskıdan sokağı geçtim avni akerde bile 0 baskı-stres altındalar
takmıyorlar trabzona arkalarında koca bir siyasi destekle geliyor.süleyman abay şu an raat kendisine en fazla 2 haftalık göstermelik ceza verileceğini biliyor sonra yine devam edecek
trabzonspor küçülüyor her saat-dakika-saniye-salise amatörlük kavramı şu an bizim için profesyonellik haline geldi
bugün altınordunun düzenlediği kupa maçında gs takımı bu seneki formalarla oynarken bizim çocuklarımız 2 sene önceki formalarla oynadı 15 yaşında diye ihonun kesın umrunda değil ama benim ve eminim o çocukların umrunda
mehmet-erkan kavga etmiş constant gözaltına alınmış açıklama var mı yok çünkü yönetim yok
yakup aslan var bi de prof ünvanı almış ama nasıl almış hala aklımda soru işareti
bir soru sorucam gs,şb,bjk iç veya dış sahada 1-0 gerideyken onları maçı izlerken "aha şimdi atacaklar diyor musunuz" %80-90 evet der çoğu kişi çünkü rakip karşılarında kadro ne olursa olsun korkuyor takımın adından çekiniyor-sakın hakem sayesinde demeyin geçelim bu eziklikleri dünyanın her yerinde büyük takıma hakem daha yakındır-
biz ise 1-0 gerideyken yokuz sahada saldırmıyoruz direkt kaybettik moduna giriyoruz çünkü kabullenmişlik var küçülmüşlük var ve git gide artıyor bu durum
aralıkta bu kişiler devam edecek göreve sonrası malum kapıya kilit vururlar büyük ihtimal hadi güle güleyin haziranda görüşürüz inşallah(daha öncede son demiştim dünkü rezillikten sonra dayanamadım ama bu takım beni-bizi-sizi hak etmiyor en azından vasıfsızlardan kurtulana kadar)TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
cavanda 2.lig topçusu yumlu profesyonel oyuncu aahahahaahaahah komedisiniz sizi sizin gibilere kendi takımının maçını satanlar uyar zaten yazıklar olsunEn son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 03.10.2015, 21:10.TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
Maçı seyremedim ama özetlerden ve maç sayfasını tarayarak şunu gördüm ki ,yazık oldu hakikaten Yazık!
Tek kale oynamadık ,50 topumuz direkten dönmedi ama koca sezonu birşekilde bitirdik bu maçla. Hele sonraki Erkan - Ekici kavgası falan..... rezalet!
Üzgünüm ne yazalım.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum