İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Trabzonspor'un oynadığı futbol beni Galatasaray maçı öncesinde umutsuzluğa sevk etmişti. Galatasaray'a yenildik, ardından Galatasaray maçında oynadığımız futbol ile Osmanlıspor'u belki yeneriz dedim fakat kazanacağımıza dair içimde umut yoktu ve yine kaybettik ve dün oynanan Torku Konyaspor maçını da kaybedeceğimizi biliyordum.
Nasıl mı?
Biliyordum çünkü Trabzonspor'u berabere kaldığımız Akhisar maçında canlı olarak seyretmiştim ve ne taraftarın nede futbolcuların hırsına tanık oldum.
Trabzonspor'un sistemsiz futbol oynadığına, kanatları kırık bir takım olduğuna şahit oldum.
50 metre topu ileriye sürüp aynen geri dönen futbolcu topluluğunun malesef gol atmayı beceremeyeceğini düşündürttü bu takım bana.
En başına dönersek ben zaten bu yönetim ile Trabzonspor'un asla şampiyon olamayacağını düşünenlerdenim.
Malum, Hacıosmanoğlu'nun tek bir olumlu ilişkisi yok.
Herkesle kavgalı, herkesin aleyhine konuşuyor.
Sen oynasan bile seni oynatmazlar!
Haklı olduğun davada susma ama boş yere konuşursan seni susturmaya oynarlar evvela.
Saygılar.
Yorum
-
Yoldan geçenlerle kurulmuş bir yönetimden daha iyisi olacağı kesin.İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni gelen yönetimin Haciosmanoglu yönetiminden iyi olacagini biliyormuyuzki. gelen gideni aratiyorsaEn son yusf61 tarafından düzenlendi; 03.10.2015, 14:07.
Yorum
-
Durumumuz aynen bu bunun üzerine başka söze gerek YOKTUR.İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu akm memlekette 30 senedir bir kere ulan bir kere adam akıllı lige başlayıp da işler iyi giderken kendi kendini beceren bir takım olmaktan kurtulamadık. Nalet olsun ki bu takımı desteklemekten kurtulamıyorum.
Sinir hastası olduk a..
30 sene ulan 30 sene,
Bir keresind eolduk onu da bize vermediler
Bu kadar kimin sülalesini s...mişiz de karın ağrıları geçmiyor bu o.ç arının
ya içimizdekiler ne olacak
Ulan adamsanız bu ligde ya büyük gibi top oynayın yada çekilin
her sene 4. olmayı başarı sayıyorsanız bu kadar trilyonları neden saçıyorsunuz lan. verin çocuklara oynasınlar hemde aylık 3 lira maaşla
Dünyada bizim takım kadar aptal ve bizim taraftar kadar da saf bir taraftar topluluğu yok
Ne halimiz varsa görüyoruz işte..
Kendini si...ni baştacı yapan beyinsiz guruhlar ordusuyuz o kadar.. Bize herşey mubah
Konuştukça sinirilerim gerilmeye devam ediyor
Tayyip Erdoğan mutlu olacak diye, alın teri ile kazandığı kupasını bile alamayan ve davasını sahiplenemeyen bir taraftar topluluğu hiç bir şey hak etmiyor. Kaderimizdir diyeyerek, kendisine tecavüz edenlere ''en azından doğacak piçime babalık yap'' diyerek yalvaran bir garip şerefsizler ordusuyuz
Alayının a.kAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
mantiken herkes öyle düsünüyorda, emin olamiyorum artik. sadri seneri yollayip haciosmanoglunu öyle böyle secmis bir kulübüz sonucta.İlk olarak yusf61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYoldan geçenlerle kurulmuş bir yönetimden daha iyisi olacağı kesin.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Aha şimdide fener patlattı bombayı, TFF maç başına 16 milyon TL prim veriyor diyorlar ? Maç başına 1 futbolcuya toplamda 200 bin euro prim veriliyormuş.
Sporx yazdı şimdi. Yanan top felan var en sevdiğimden.

Edit: Adamlar resmi açıklamalarında TS yi hakemler yaktı demiş, fenere bak canları yanınca bizi arkadaş olarak eklemeye çalışıyorlar. Gerçi kendi maçlarını düşünerek yapmışlar açıklamayı.En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 03.10.2015, 14:17."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Sınırlılığı bir tarafa bırakıp bir çıkış yolu düşündüğümde tek çare olarak küçülmesi görüyorum zihniyet olarak değil mali açıdan sakatım diye bilerek oynamayan hayin Ekici gibi peşianatı alınca köpek balığı gibi adama saldırıp bir ay para alamayınca yanındakilere eskortluk eden cavanda ve m.bia gibi karakter sizleri erkan gibi ruhsuzları m.yumlu gibi sığırları seyredecegime çoğunluğu d.avrupa kökenli ucuz bir takım. Kurup borçları döndürelwbilir bir seviyeye çekip makul hedefler koyup baskısız bir ortamda zirveye oynar bu takım hat8rlayın 2002 de mali açıdan batmıştır özkan sümer ucuz bir takım kurdu samet Aybaba ucuz ve yetenekli yabancılar aldı sadece 2 sene sonra 2004 te tekrar şampiyon oluyordum zirveye çıktık 2 sene sonra başka kurtuluş yoktur bence birbirimize saldırmak yerine bu projenin oluşması için SESİMİZİ ÇOK YÜKSELTELİM.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Yazdığım yazının içinde var cevabı. Kitle yönetimi diyorum...çok açık..Bu sene Ülker neden ŞB sponsor olup, 90 milyon dolar verdi. Babasının hayrına değil. Birileri ver dedi, verdi. Reza Sarraf bize neden bağışta bulunuyor. Türkiye'de bazı ihaleler karşılığında, bir yerlere para aktarılıyor. Bir şirketin müdür diyor ki, bir ihaleye girdik, kazanan firma dedi ki, ödediğimize ek bir TS ye 500000 dolar bağış yapmak zorundaymışız. YAhu ararsanız örnek çok, Trabzonspor, Trabzon kentinin konrtolü için önemlidir. Bunun için siyasiler hiç rahat durmaz, mesele TS olunca. Lakin şike meselesinde, dedikleri olmayınca, cezalandırma, tehtide başvuruyorlar. Neden İHO sürekli RTE'nin peşinde. Sadece para koparmak için mi ? YOksa gücünden fayadalanmak için mi? Neler olup bittiğini işler tersine döndüğünde anlatacaklardır emin olun. Sadri Şener başkanlıktan ayrıldı ve kupa sayarda dedi. Daha ne desin. Onun için Türkiyede futbol sadece futbol değildir. Saha içinde olup bitenden daha fazlası, dışarıda dönüyor. BU sene şampiyon bellirlenmiştir. ŞB nin şampiyonluğu için herşey yapılacak. Sistem bunu dayatıyor. Gazetelerde ŞB nin rakipleri üzerine nasıl oynandığını takip edin...İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefutbol sadece futbol degildir ne demek tam olarak. paralellikmi ya ne sacma seyler.
Yorum
-
Yaşadığınız yerle ilişkili olsa gerek. Herhalde Türkiye'ye gezmeye geliyorsunuz sadece. Olup bitenden bihabersiniz. 2010-2011'in şampiyonu kim, ve kupa şimdi nerede ? Neden o kupa hala ŞB müzesinde ? Neden Aziz ş...sizini aklamaya çalışıyorlar ? Siz hayal dünyanızla baş başa bırakıyorum....İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistedikleri kadar para akitsinlar, ne alaka. dogru isler yapanlar kazanir. hic kafa yormuyorum böyle seylere bence sende yorma.
Yorum
-
Hakem makem hikaye.
Sen Mustafa Yumluyu hala oynatıyorsan yenilmeye mahkumsun.
İki pozisyonda da %100 hatalı. Sadece pozisyon sonlarındaki yanlış müdahalelerini kast etmiyorum.
Her iki pozisyonun başlangıçlarını seyredin ikisinde de olması gereken yerin çok çok uzağında.
Yumlu'yu oynatan kim?
Shota. Hadi Yumlu'yu oynattın. Ofansif oynayacağın ve kontra atak yeme ihtimalin çok yüksek olan bir maçta Yumlu&Douglas tandemi ile oynarsan böyle rezil olursun.
Ayrıca son 3 maçtır yaptığı her değişiklikle kazanabileceğimiz maçları kaybetmemize neden oldu.
Yumlu gibi Shota da %100 suçlu.
Peki Shota'yı getiren kim?
İHO.
Ona söyleyecek şey bulamıyorum.
Yaptığı herşey fiyasko olan bu yüzsüz,
Ve hala bu yüzsüzü destekleyen adamlar var.
Trabzonspor'a bir şey olmaz, batmaz vs diyen bir sürü polyanna var.
Trabzonspor bu kafayla 3-4 yıl daha gitsin hep birlikte Yeni Trabzonspor'u kurar eskisini 3.lige yollarız.En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 03.10.2015, 16:39.
Yorum
-
bencede hayal gören sensin. napacagiz simdi?İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaşadığınız yerle ilişkili olsa gerek. Herhalde Türkiye'ye gezmeye geliyorsunuz sadece. Olup bitenden bihabersiniz. 2010-2011'in şampiyonu kim, ve kupa şimdi nerede ? Neden o kupa hala ŞB müzesinde ? Neden Aziz ş...sizini aklamaya çalışıyorlar ? Siz hayal dünyanızla baş başa bırakıyorum....burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
He ya burasi turkiye hep dogru isler yapan kazanir zaten almanyadan oylemi gozukuyor burasi..oyle gozukuyorsa tam tersi bilesin davulun sesi uzakdan hos gelir..İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistedikleri kadar para akitsinlar, ne alaka. dogru isler yapanlar kazanir. hic kafa yormuyorum böyle seylere bence sende yorma.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum