Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dikkatinizi cektimi bilmiyorum.
    Penalti oncesi pozisyon baslarken mustafanin yeri cok iyi.
    Top rakip ceza sahasina dogru havalaniyor.
    Mustafa pozisyonunu birakip oratasahaya dogru kosmaya basliyor.
    Pozisyonunu korusa cok rahat alicak topu.
    Hermac ortasahaya dogru kosu yapip pozisyonunu bosaltiyor.

Cok futbolcu gordum ama zekasi en dusuk olan ne yazikki mustafa.
    Beynini kusa taksan, kus ters ucar.

Yorum

• Evet. Top iho' ya atıldı.hadi bakem aslan parçası.kukrucen mi miyavlican mi.biseler yap.
      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Sırf kendisiyle aynı düşüncede değiliz diye söylediği cümlelere bak .

Yorum

• yazıklar olsun tff yazıklar olsun iho yazıklar olsun mhk yazıklar olsun yumlu yazıklar olsun yusuf
          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TS nin şampiyonluğu çalındığında bile sesi çıkmadı. kupasını çalanları havaalanlarında krallar gibi karşıladılar üç kuruş için. o yüzden hakem denilen yaratık avni akerde, bütün tribünlerin anasına küfretse bu şehirden yine ses çıkmaz.

bu şehir 2011 den sonra haysiyetini kaybetti diyoruz, bir daha şampiyon olamaz diyoruz ama anlatamıyoruz. bu düzen değişmedikçe başarı TS için imkansız. iho denilen beş para etmez adamın 3 yıl boyunca ts yi ne hale getirdiği de ortada. bu düzenin adamlarına boyun eğdi, yalakalık yaptı. sandı ki beni takarlar. işte resim ortada.

ha birde o hakem diyarbakırda acaba aynı kararları verebilir mi? veremez diyorsak bir de kendimize dönüp bakalım. TÜrkiye 3. dünya ülkesidir. hakkını kaba güçle alacaksın
            +1461
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• transfer sezonu paraları hunharca harcayıp transfer sayfasında şov yapmakla bu işler olmuyor aga.plan proje lazım.özellikle oyuncu maaşları çok önemli.son durak yani katar çin olmamak lazım.maddi anlamda oyuncu o sözleşmeye imza attığında hedefi bitiyor.satsan satamıyorsun sonra
              TEKKEBALL

Yorum

• trabzonspor ilk haftalar engel olmak daha kolay yoksa şike yapar aziz efendi
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaslar soruyorum size baskanin sota hocanin sucu nedir soruyorum size böyle hakemlerle trabzonsporun mac kazanmasi imkansizdir besiktasida hakem hatalariyla yendik az kalsin yenemiyorduk cinconlara karsi cok net penaltimiz verilmedi konya macinda biz foul yapiyoruz sari kart onlar yirmi defa foul yaptilar sari yok erkan zengine verilen son sari kart yanlisti
                  Kardeş bu başkan değil miydi ben varken kimse bu takkmın hakkını yiyemez diyen.

Yorum

• futbol bu ülkede sermayenin kontrolündedir

Yorum

• Şota bu maç ne yaptı allah aşkına yaa, yazık be, adam daha nasıl kadro sürebilir yada nasıl değişiklikler yapabilir.
                      & ONUR RECEP KIVRAK &
                      ^^KELEBEK^^

Yorum

• Transferleri oynadıkları maçlardan sonra değerlendirme zamanı gelmiştir.

Estaban- İlk Maçıydı. Ancak yedek olabilir. (İyi bir yedek olamaz)
                        Cavanda- İlk maçları çok iyiydi. Yer uçağı, Bolt yaptık bol bol capsladık. Son iki maç dökülüyor. Ama ciddi ve istekli oynarsa sadece iyi bir sağbek diyebiliriz.
                        Mbia- Cavanda için dediklerim aynen onun içinde geçerli. Ama Mbia kendini salmaz ciddi oynarsa net iyi transfer.
                        Okay- İyi bir ortasahamız oldu. Net iyi transfer.(Çok iyi transferde diyebilirdim ama ödenen bedele göre diyemiyorum.)
                        Douglas- Çok ağır ve elimizdekilerden artısı yok. Fiyat kazanç oranına bakarsak çok net kötü transfer.
                        Ndoye- Tek artısı hızlı olması. Geziniyor ama bal yapmayan arı. Fiyat kazanç oranına bakarsak net kötü transfer.
                        Marin- Umutverici oynuyor. Oynadıkça üstüne koyacak. Onu anlayıp aralara kaçan oyuncular olmayınca olmuyor. Ama çok net iyi transfer.
                        Alper- Onu bir transfer olarak bile nitelendiremiyorum. Berbat.
                        TRABZONSPOR.

Yorum

• Şuna inandım artık bu takımın şampiyonluğunu ömrümüzce göremeyeceğiz. Net.

Yorum

• Boyle oc tff olmaz 1461 maciyla trabzonspor macini bile ayni gun ayni saate koyuyorlar sanki gunler saatler tukenmis gibi..buna bile ses cikarmayan yonetim tff ye adam sokmakla ovunuyor..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dikkatinizi cektimi bilmiyorum.
                              Penalti oncesi pozisyon baslarken mustafanin yeri cok iyi.
                              Top rakip ceza sahasina dogru havalaniyor.
                              Mustafa pozisyonunu birakip oratasahaya dogru kosmaya basliyor.
                              Pozisyonunu korusa cok rahat alicak topu.
                              Hermac ortasahaya dogru kosu yapip pozisyonunu bosaltiyor.

Cok futbolcu gordum ama zekasi en dusuk olan ne yazikki mustafa.
                              Beynini kusa taksan, kus ters ucar.
                              bence orada sorun mustafa da değil.o pozisyonda mustafanın topu aldığı yerde orta ikiliden biri olmalı idi.orta ikiliden biri olmayınca mustafa kendini gösterip ileri çıktı mecburiyetten.o pozisyonda benim sorgulayacağım iki oyuncu orta sahada göbekte oynayan oyunculardır.
                              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaslar soruyorum size baskanin sota hocanin sucu nedir soruyorum size böyle hakemlerle trabzonsporun mac kazanmasi imkansizdir besiktasida hakem hatalariyla yendik az kalsin yenemiyorduk cinconlara karsi cok net penaltimiz verilmedi konya macinda biz foul yapiyoruz sari kart onlar yirmi defa foul yaptilar sari yok erkan zengine verilen son sari kart yanlisti
                                oynanan futboldan memnunsunuz yani? bu takim gecen hafta 10 kisi kalmis osmanlispordan 2 gol yedi bi okadar da pozisyon verdi bak 10 kisi diyorum osmanlispor diyorum. bitane pozisyonumuz yok.

bugun hakem hata yapti da top mu oynadik? ilk yariyi acin bidaha izleyin olmadi bidaha izleyin bu oyun bir trabzonspor taraftari olarak benim icime sinmiyor. degiscek gibi de durmuyor..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X