Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Casillas yedege cekilmis, Onur neden cekilmesin?

Onurun dokunulmazligi en cok Onura zarar veriyor.
    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      onur trabzon karakterine uyan biri değil. bi acayip agrasif suratsız garip birisi. sene başından beri yediği tuhaf gollerin hata sonucu olmadığını düşünüyorum.
      Doğru, bizim karakterimize en çok uyan futbolcu Soner onu da harcıyoruz.
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• 7 haftadır Onur Onur, ee yeter da artık maça dair iki yorum görsek şuralarda ? Ne Onur nefreti varmış millette, antu da Onur dan bu kadar nefret etmiyorlar ne oldu bu taraftara anlamadım.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• douglasın yanında medjani oynasın. gol yemeyelim de bi şekilde atarız.

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            onur trabzon karakterine uyan biri değil. bi acayip agrasif suratsız garip birisi. sene başından beri yediği tuhaf gollerin hata sonucu olmadığını düşünüyorum.
            Allah Allah neye uymuyormuş vay arkadaş be yoruma bak , sen o saydigin efsaneleri kaç kere seyrettin, cok merak ediyorum , hatta nerelisin de bilmiyorum Doğu Karadeniz tarafindaysan bi sokağa çıkıp insanları incele , geçtim hepsinide kibar taraftar önce bi kullandığın isme bak sonra agresiflik mevzusunu konuşuruz, kasıtlı gol yedi diye çamur attığın ADAM sayesinde , onun kurtarislari sayesinde yıllar sonra şampiyon oldun geçtim bunu , kaç kez ligi son sıralarda bitirdin , kaç kez düşme potasindan onun sayesinde aldığın puanlarla uzaklastin, geçtim onu da 2 gol dışında hatası olmayan birini, takım olmadigim için verdiğin 10 larca pozısyonu çıkaran ADAMA mi diyorsun bilinçli gol yiyor diye , Allah çarpar yahu , göz var nizam var .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Onur olayı; özünde bir zihniyet meselesidir.

Takımı yöneten bu zihniyetin olduğu yerde; birlik, beraberlik ve başarı olması imkansızdır. Bu zihniyetin olduğu yerde; kutuplaşma, şucu, bucu, sen ben kavgası olur başka da bi şey olmaz. Performans, kaleci hatası vs bunlar daha sonra tartışılacak şeyler.

Bknz:Türkiye
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bizim için dönüm maçı, vira Bismillah.
                "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Onur olayı; özünde bir zihniyet meselesidir.

Takımı yöneten bu zihniyetin olduğu yerde; birlik, beraberlik ve başarı olması imkansızdır. Bu zihniyetin olduğu yerde; kutuplaşma, şucu, bucu, sen ben kavgası olur başka da bi şey olmaz. Performans, kaleci hatası vs bunlar daha sonra tartışılacak şeyler.

Aynen...

wakitsiz
                  Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Handıkap 0 olur 70 den sonra gol atarız..

Yorum

• bu bir anlayış meselesi

kendi oyuncularımızı değersizleştiriyoruz dediğimizde çok eleştirilmiştik

dün Zeki bugün Onur yarın başka bir isim

eleştiri ve beğeni başka bir şey

birlik olmak başka bir şey

taraftar olmak başka bir şey

taraf olmak başka bir şey

son söz ne ekersen onu biçersin

aşağılamadan haddimizi bilerek konuşur isek hiç kimse incinmeyecektir ne oyuncu nede onu seven insanlar

Onur konusuna gelirsek

çok yıprandı biraz dinlenmeli.

çok fazla ağırlık yüklendi idolite ve Trabzonspor özelinde bence kaldıramadı konsantrasyon anlamında etkilendi..
                      çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                      RİLKE

Yorum

• İlk olarak Ali YİĞİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        En büyük sıkıntılarımızın başında;

1- Topa Sahip olamıyoruz

2- Dikine paslaşma,Duvar paslaşması ve Üçgen paslaşmalarının hiçbiri yapılmıyor.

3- Hücum varyasyonumuz yok. İlerde top kimin ayağına gelirse gelsin taktik olmadığı için bireysel yeteneğiyle birşeyler yapmaya çalışıyor yada hiç riske girmeyip direk yana veya geri oynamak zorunda kalıyor.

4-Ortasaha hücumprese katılmıyor keza kanatlarımızda. N'doye ve Cardozo'nun 2 kişiyle yapmış olduğu baskı, pres değil tam tersine onların yorulmasına neden oluyor.

5- Defans tandemi hala oturmuş değil. Stoperlerimiz ağır ve topu oyuna sokamıyorlar. Gol atamadıkçada risk alıp içgüdüsel olarak ileri çıkıyorlar. Bizi çözen her rakip aynı taktikle oynuyor. Önce bizi durduruyorlar ki zaten durarak oynuyoruz. İlerleyen dakikalarda da ya kontraatak yada arkamıza attıkları toplarla gol arıyolar.. Bunda da hemen her rakibimiz başarılı oldu.

6- Takımda ki bekler buna Cavanda da dahil hücuma ve prese tam anlamda katkı sağlamıyorlar.. Ortasahada ki Mbia ve Okay onların görevini de üstlenince 1. maddede ki olay gerçekleşiyor.

7- Onur'da hiçbir sıkıntı yok. Takımdaki istikrarsızlık ona da sirayet etmiş durumda.

8- Şota kendine acilen iyibir taktisyen bulmalı. Hatta bir değil 2 tane bulmalı. Sistemsel olarak birşey üretemiyor kendisi.

9- Kanat oyuncularımız birebirde çok etkisiz. Ne kanada inebiliyorlar,Ne içeri kat edebiliyorlar.( Bunu sadece zaman zaman Erkan yapmaya çalışıyor) Açtığımız ortalar ise ligde en çok isabetsiz orta açan takım olarak göze çarpıyor.

10- Tam olarak hala bir 10 numaramız yok. Kilit çözemiyoruz. Kapanan takıma karşı tek varyasyonumuz kanat atakları.

Çözülmesi gereken en önemli sorular bunlar. Şota sorunu futbolcuların performansında değil direk kendinde aramalı.. Oynatmış olduğu futbol gerçekten sıkıntılı.
                        Helal , tam anlamıyla ozetledin, tek tek oyuncularla ugrasanlarin tekrar takrar okuması lazım , oyunculuk herhangibir durumun olmadığını anlayamamalari en büyük sorun , bi taktigimiz, bir sistemimiz hatta ve hatta bir amacımız yok sahadayken, bu takım nasıl hazırlanıyor , hafta içinde ne gösteriliyor anlamak mümkün değil , her geçen gün kötüye gidiyor , hadi vaysayalim oyuncular yansitamiyor diyelim de , oyuncu degisillikleriyle Şota ve yanindakiler bizde sistem taktik yok şansa birseyler olursa amacıyla hareket ettiğini gösteriyor .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onur olayı; özünde bir zihniyet meselesidir.

Doğru ve gerçekçi tespitler..

Tiyatroyu izlemeye devam renkdaş...
                          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Onur başka bir karakter, tribündeki bizlerin sahadaki hali gibi.
                            Doğru veya değil ama bu Esteban'a da para verildi alındı, bizden oldu, çıkıp oynayacak. İnşallah hatasız oynar bu akşam.
                            Bu maç gerçekten çok önemli puan tablosuna bakarsak, 2 hafta önceki gs maçından bile önemli. Hedef şampiyonluksa, bu nispeten kolay gibi görünen fikstürde daha fazla kayıp yaşamamamız lazım...
                            Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• 4-5bin taraftar gelir ve yavaş bi oyunla 0-0 tahminim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X