Neden Cardozo ve ndoye çift forvet başlamasın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
kimle başlayacak ndoye dökülüyor resmen bal yapmayan arı kendi kendine koşup duruyor ilerdeİlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo kesinlikle 11 başlamamalı. 1 kişi eksik oynayamaz bu takım. Orta sahada her maç 2 tane sert orta saha oynamalı.
Yorum
-
Yada bakın bu da güzel olur tabiii futbolcular gününde ise... Bir defa kesinlikle onur dinlenecek arkadaş.. Erkan belki oynar.. oynamasa iyi olur çünkü bir kere yedek başlaması lazım.. kendini toparlaması için... eeeeeeee zorla güzellik olmuyo tabi..Yusuf desen kalktı birtarafları koş koş boşa bitiricilik hiç ama hiç yok... Ama yerine adam da yok ne yapacaksın. Ne yani Alper kimse artık, İshak dan daha mı iyi. ALVARADO - İSAK(SALİH),CAVANDA,MEDJANİ,DOUGLAS - OKAY,EKİCİ,YUSUF(ÖZER),MARİN,NDOYE(ERKAN), CARDOZOOOOOOOO............. olur olur valla olur... en az 3 gerisini saymasak da olur....
Yorum
-
Osmanlıdan yedğimiz frikiği yeni izledim onurun yer tutuşu tam anlamıyla rezalet resmen diğer direğe tutunmus nerdeyse utanmasa kaleden cıkıcakmış yeri doğru tutsa cok rahat tutarmıs
bunu tek maç için söylemiyorum bize karşı kullanılan bütün frikiklerde aynı hatayı yapıyor eğer yer tutmayı doğru yapmazsa daha çok frikik yerizTRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
Ishak kadro dışı kesin olmaz...İlk olarak mm5436 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe dersiniz Alvarado-İshak,Cavanda,Douglas,Aykut-Aytaç,Ekici,Marin,Yusuf,Ndoye-Cardooozooooooo..... deneyelim mi ?
Yorum
-
*****************İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleğs maglubıyetını hıc saymıyorum oyun anlamında takımımı galip sayıyorum eee bir mac kotu oynadık kaybettık
sanki küme dusmusuz hemen sotayı topçuları yargılamak fılan bu gıdısle zor sampıyon oluruz biz
sorun bu kadar basit değil.
yenilgi tabiki olacak,
benim veya bizlerin ciddi ciddi takımı eleştirmemizin nedeni?
*sahada bir tane savaşan ve mücadele eden oyuncu olmamasına,
*sonradan girenlerde buna dahil,
*osmanlı 2 pasla onurla karşı karşıya
*ilerde 5 oyuncumuz sabit kaldı.
*yardıma hiç gelmediler
*bunları biz gördüysek,
*şota hocada görmüştür.
*anında oyunu okuyup,
*taktik değiştirmediği
*için
*daha
*doğrusu
*bizlerin
*gerçek
*kızgınlığı
*sitemi
*sahadaki
*kişiliksiz
*oyunaydı.
Yorum
-
mm5436 Nickli Üyeden Alıntı
Ne dersiniz Alvarado-İshak,Cavanda,Douglas,Aykut-Aytaç,Ekici,Marin,Yusuf,Ndoye-Cardooozooooooo..... deneyelim mi ?
bu kadroyla çıkarsak
konya bizi rahat yener
çünkü
benzer bir kadro osmanlı maçındaydı.
ilerden orta sahaya bile gelmeyecek olanlar var.
marin-yusuf-ekici-cardozo ve ndoye
bu maçta savaşan
kısaca koşan mücadele eden oyunculara ihtiyacımız var.
Yorum
-
Onur o kalede ilk kez mi oynadı ? Abuk subuk bir yorum yapmışsın yetmemiş , birde dayanak olarak herzaman aynı hatayı yaptığını da eklemissin, bu Onur kaç senelik kalecimiz , dün mu geldi bu adam , yoksa sen Trabzonsporlu olup maçları izlemeye başladın , Onur kaç gol yemiş frikikten Trabzon kariyerinin başından bu güne kadar ? geçtim onuda Trabzon kariyeri boyunca kaç maça çıktı ve kaç gol yedi ?İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOsmanlıdan yedğimiz frikiği yeni izledim onurun yer tutuşu tam anlamıyla rezalet resmen diğer direğe tutunmus nerdeyse utanmasa kaleden cıkıcakmış yeri doğru tutsa cok rahat tutarmıs
bunu tek maç için söylemiyorum bize karşı kullanılan bütün frikiklerde aynı hatayı yapıyor eğer yer tutmayı doğru yapmazsa daha çok frikik yeriz
Elestirin eyvallah da sacmalayin, herkes Onurun kim olduğunu biliyor , bu tarz yorumlara bakacak olursak sizlerin kim olduğu , hangi takım taraftarı oldugunuz konusunda şüphelerim var ?
Kaç kez kalecilik yaptın bir frikik vuruşunda topu gormedigim yerde durmakmidir doğru pozisyon ?
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
Al sana yeni bir başlangıç Şota. Bu kıyağımı da unutma.
_______ Cardozo ________
Marin ___ Ekici ___ Cavanda
______ Carl _ Okay _______
Kevın _ Douglas Aykut _ Salih
__________ Onur ________
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İstediğiniz 11 i kurun shota takimi hazirlamazsa yine husran olur. Su takimin yedekleri bile cikip osmanlisporu yenerdi.. kalecinin Kim olduğu ne yaptığı hic önemli degil. Şampiyon olcaksan 2 0 yenik bile başlasan osmanlisporu yenicen arkadas. Kaldi ki Adamlar ikinci yari 10 kisi oynadılar hala sagda o oynasin ortada bu oynasın.
Kim oynarsa oynasın da gecen Mac Ben oynasam siritmazdim. Ondan takimin dizilisinden oyunculardan once sotanin isini yapması lazim.
Yorum
-
Bu arada şu; "Trabzonsporlu değilim artık" diyenler bir gölge etmesin. 3-5 çapulcu yönetici yüzünden Trabzonsporluluğunu bırakacak/bırakabilecek adam zaten yeterince fanatik olmamıştır. Yeni takımınıza başarılar.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAl sana yeni bir başlangıç Şota. Bu kıyağımı da unutma.
_______ Cardozo ________
Marin ___ Ekici ___ Cavanda
______ Carl _ Okay _______
Kevın _ Douglas Aykut _ Salih
__________ Onur ________
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 maç kötü oynadı diye mbia yı kadrodan kesen zihniyet asıl sen gölge etme...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum