Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizim 3 yıldır en büyük problemimiz net 11 imizin olmayışı

kaleye yabancı oyuncu kuralı değiştiği için ve artık misyonunu tamamladığı için onur yerine esteban yerleştirilmeli. onur da avrupaya satılmalıdır

sağ bek cavanda tamamdır

sol bek constant iş görüyor yedeği alper de zamanla iyi olacaktır

stoper de douglas ve yanına bir tecrübeli yabancı alınabilir. yedekleri yumlu ve aykut olur

ortasaha mbia,okay,mehmet olmalı. bunlardan mbia ve okayın yedeği aytaç ve medjani mehmetin yedeği veya o bölgede oynayabilecek oyuncular özer,marin,constant olur

sağ ve sol açık sıkıntılı biraz. normalde erkan ve marin yazarım ama yedekleri kötü. sefa ve yusuf kendilerini çok geliştirmeliler yoksa bizde oynayabilecek kalitede değiller

forvet cardozo ve ndoye iyi oyuncular ama hızlı değiller. rakip defansın arkasına kaçabilecek onları tedirgin edebilecek oyuncular değiller. baskılı oynarsak cardo hep iş yapar ama şu an baskı kuramadığımız için hiç birşey yapamıyor

bu maçtaki kadro esteban,cavanda,yumlu,douglas,constant,medjani,aytaç,ekici,marin,erkan,ndoye olmalı
    En son serkanholep tarafından düzenlendi; 29.09.2015, 21:47.

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ----------------------------onur-------------------------------

cavanda-----aykut---------------------douglas------costant

---------------medjani----okay(aytaç)---------------------

-----------------------mehmet------------------------------

marin------------------------------------------------erkan

---------------------cardozo------------------------------

maceraya gerek yok... al sana kazanacak kadro....
      Okay sakat, milli maçtan sonraki Mersin İY maçına yetişir.

Bu yazdığınız kadroya ben de kefilim Konya maçında.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• 2011-2012 sezonundan beri yazıyorum. bu takım hep böyle olmuştur. şampiyonluğa oynar. olur ya da olmaz ve o sezon takım dağılır. sonraki 2-3 sene tamamen çöp olur. sonra transferler yapılır ve bir iskelet oluşturulur. o iskelet üzerine 2-3 sene ufak rütuşlar yapılarak tekrar şampiyonluk yarışına girilir. olur yada olunmaz ama döngü devam eder.

bakınız 95 ve sonrası

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Okay sakat, milli maçtan sonraki Mersin İY maçına yetişir.

Bu yazdığınız kadroya ben de kefilim Konya maçında.
          okay ın durumunu net olarak bilmiyorum... yetişmezse mecburen aytaç oynamalı... takımda forvet sakatsa yedek forvet oynamalı. aynı şekilde ön libero sakatsa ön libero oynamalı... okay sakat diye mehmeti oynatırsan elinde patlar... osmanlı maçına mehmet yerine medjani oynamalıydı.

Yorum

• İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yanlis yoldasin reis dedik
            Yanlış yolda olan Onur
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Antrenmanı izledim Okay takımla çalıştı ciddi bir sakatlığı yok. İnternette her yazana inanmamak lazım güya Bourceanu ve Deniz Yılmaz'da 4 ay yok deniyordu onlar da antrenmanlara çıkıyor...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yanlış yolda olan Onur
                Serbest vurusta yanlis yerde olmasi, yanlis yolda olmasi anlamina gelmezki hacim yav

Canimsin kardesim..
                TRABZONSPOR

Yorum

• Barçanın halini gördükten sonra tüm ümitlerim geri geldi
                  #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu maçı alamazsak tribünler Şota istifa diye bağırabilir.

Şota için hazin son olur.
                    Tribünler ancak cekirdek yer, ne istifa bagirmasi?

Yorum

• iddia ile hayatta işim olmaz ama bizim maça 0-2 çifte şans seçeneğine çok iyi oran veriyor, banko 0-2

bizim bu maçı kazanma ihtimalimiz sıfırdır. kaç maçtır kaleye şutumuz yok, henriqueli adrianlı takım bile daha fazla rahatsız ediyordu rakibi nereden nereye
                      "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Antrenmanı izledim Okay takımla çalıştı ciddi bir sakatlığı yok. İnternette her yazana inanmamak lazım güya Bourceanu ve Deniz Yılmaz'da 4 ay yok deniyordu onlar da antrenmanlara çıkıyor...
                        O zaman Konya maçında oynama ihtimali var.çok lazım bu maçta hadi inşallah.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• nazim can selam dostum

Yorum

• takımda denge hedef arkadaşlık uyum ve kapasite sorunu olduğunu düşünmeye başladım.

kale=çok sorunlu çok formsuz.

defans =evet defansı tek tek yazmak lazım.

douglus=ben bu doglusu tanımazdım ama rusyada yılın defansı seçilmiş ve tranfer başlığınında onu tanıyanlar çok istedi bende istedim ama oyununu hiç görmemiştim gelmesini istememdeki sebep rusyada yılın defansı seçilmiş olduğundan.ama bu adam çok ağır arkadaş.
                            bu douglus nerde süper olur biliyormusunuz makina gibiişleyen takımlarda süper olur .amam bizim gibi denge uyum problemi olan takımlarda çok sırıtır çünkü dengesi ve uyumu olmayan takımlar çok kontraya yakalanır kontradaki adamlarda hep hızlıdır ama douglus çok yavaş yani baya bi yavaş futbolcu.kaliteli birfutbolcu ama kontrada birebirde amamtör rezil olma potansiyeli var ilk hamlede alamassa kırmızı potansiyelide var.

cavanda =onu geçiyorum sağ defansımız tamam kesşe geri dörtümüzün hepsi cavanda gibi olsaydı .

mustafa aykut=mustafada çok yavaş rakibi bezdiren korkutan agresiflikte yok(örneğin şikecilerdeki lugano alves gibi)aykut ise aslında gençlerniriliğinde süperdi el birliği ile onuda yedik eeee tabi ne olsa trabzonslu yemesek ayıp ederdik.aykutmustafadan bir nebze hızlı agrsiflikte idare eder ama işte onunda dez avantajı boyu kenardan ortalarda mustafa alıyor kafa toplarını ama aykut malesef onun kadar başarılı değil.ama önemli olan hızsa ve biz yüklenicez kontraya çok yakalanıcaksak aykut oynamalı .

constant alper=alper devre arası postalanmalı bankasyada ancak oynar.kapasite sıfır akıl oyun görüşü sıfır.neyse uzatmıyım boş adam devre arası yol verilmeli acil şekilde.

eveeeet işte asıl problem adam banada bir hafta ceza yedirdeten adam constant .garip biri başka bir dünyada yaşıyor bence bir hedefi yok tek hedefi para burdanda dubai katar çine gider görün bakın oralara gidicek.bir amaç hedef adamı değil.neyse teknik özellikleri püsküllü bela desem aslında tam ona uyar.orta sahada oynamaz milanda sol defanstı bizdesol defansı beyenmedi ve oynamayorda pardon oynayamıyor.birkere rakibe girişleri çok sakat bence takımda direk atılıcak futbolcu potansiyeliolarak birinci sırada.pasları fena değil ama sonra bir fantazi yapıyor kaptırıyor asla güvenilcek biri değil yazık ona verilen 2.5 milyon euroya(10 trilyon eskiparayla daha bide maç başı alıyor)devre arasında ilk paket edilmesi gereken adam.

mbia okay önliberoları=okay iyi futbolcu hep oynamalı.mbiada öyle.

aytaç medjani=aytaç çok ağır tek iyiyanı agresifliği ve uzaktan şutlarıgözü kara cesaretli biri. medjani belkide takımdaki en hırslı psikopatta denebilir maçı hiçbırakmayan maçı yaşayan futbolcu aytaç gibi gözü kara cesur onunda kafa golleri özelliği var.okay ve mbi yokken ilk tercih olmalı.

yusuf=pas ve asist özürlüsü hırs hız azim maçı bırakmama cesaret hepsi yerinde ama boş iş pas veremiyorki orta yapamıyorki 90 dakika kendi kendiyle savaşıyor bal yapmayan arı .topu aldımı gözü dönüyor bıraksan kale arkasına çıkıcak topla asist hiç aklında bile değil.bi asist yapabilse takımın en önemli futbolcusu olucak ama işte ona yorumum kafasını değiştirmeli işin kötü yanı gs ye filan giderse asistorta kralı olur ne olsa bizden giden futbolcu messi oluyor.bizde yapmadıklarını gidince yapabiliyor .

erkan=çok yetenekli akıllı pasları vb .ama ondada ego maçın kahramanı olma durumlarını gördüm.aloıyor dışa çekiyor ve hep kaleye vuruyor .neden isveçteki gibi paslar atmıyorsun erkan kardeş ord ibrahimoviçe süper asistler yapıyordun burdada dünya starı cardozo var ve ndoye var.egonu yen böyle faydalı olamassın ve takımıda oyundan düşürürseün o forvet koşuyor senden pas bekliyor sen ise hep kaleye vuruyorsun .forvette oyundan düşüyor yoruluyor beziyor oyundan soğuyor .pas ver erkan asist yap sende bu yenekek fazlasıyla var yusuf gibi değilsin o istesede asist yapamıyor orta yapamıyor ama sen bu takımda bunu yapabilecek en birinci sıradaki futbolcusun ego yapma takıma oyna.

ekici=evet biliyoruz ki ekici süper serbest vuruş kullanıyor .5-6 maçta bir serbest vurştan kesin atıyor golü ya peki geri kalan 4-5 maçta ne yapıyor.vermiyor arkadaş vermiyor bu adam forvete pas vermiyor .kenarlara atıyortopu .yaa sen bu takımın beynisin senin işin asist yapmak(şikebahçedeki alex gibi)ama sen hep kahraman olmaya soyunuyorsun ve takımı aslında bitiriyorsun.yaa ekici o aisistleri yapsan zatenkahraman olucaksın bu nasıl bir kibirdir egodur gol atmayı çok seviyorsan hocaya de seni forvet oynatsın.cardozoyuda bitirdin tebrikler ekici sana.kaç maçta oldu takım 4 e 2 geliyor 3 e iki geliyor yüzdebin gol atıcaz sen cardozoya yada ndoyeye pas atsan ama atmıyorsun gidiyorsun 35 metreden kaleye vuruyorsun.senin kafanda beyninde birproblem mi var arkadaş sen ne yapmaya çalışıyorsun.böyel oynamaya devam ederse böyle kibibire egoya devam ederse sene sonu iyi paraya satılmalı.bu ekicinin cardozoyla bir problemi var bu kesin ve net.

ndoye=aslında çok iyi futbolcu maçı bırakmayan savaşan bir futbolcu iyide golcü aslında.ona fazla yorum yapamıcam şansszılık galiba şanssızlık bu şanssızlığı kırsa açılıcak diye umut ediyorum.problemli bir takımız sağ kanat asist pas atmaz orta yapamaz.sol kanat çalımçalımçalım ve kaleye vurur.ekici zaten pas atmaz forvetlere ee bu forvetler nasıl gol atıcak.

CARDOZO=işte kral .ve takımdakien suçsuz futbolcu.ya şu takım oynasa oynayabilse cardozoya pas atabilse asist yapabilse cardozo atamasa o zaman suçlu cardozo derim bu adam artık bitmiş derim.ama öyle değilki 90 dakikada cardozoya dengesiz bi tane pas atılıyor ve adam zaten oyundan soğumuş canından bezmiş .ama biz tarihe geçicez neden mi dünyanın en klass on gol bitiricisinden biri bizim takımda ve faydalanamıyoruz .ona pas atmıyoruz asist sıfır. gördünüzmü bizim janko nasıl coştu bizden gittikten sonra her maç adam 2-3 gol atıyor çünkü tüm takımona çalışıyor.jonko ts de iken gene berbat oynuyorduk gene adam 90 dakikada 1-2 pas atabiliyordu takım millette bı sırık futbolcumu diyordu janko dediğin adam hollandada yılın futbolcusu forveti seçilmiş bi ton gol krallıkları olan adamdı ben inanamamıştım bize geldiğine ama bitirme konusunda bizim elimize kimse su dökemez onuda bitiridik .janko baktı gördü bu takım top oynamıyor pas zaten veremiyor kaçtı gitti kendini kurtardı yoksa bizde kalsa futbol hayatı biterdi.

neyse konuyu dağıttım cardozo bu takımda her zaman ilk onbire yazılıcak ilk futbolcudur.bazı renkdaşlarda diyor drplasmanda ndoye olsun ya azaten takım gol pozüsyonuna giremiyorki deplsmanda belki biriki gireriz ordadacardoz olsun en azından mükemmel bitirici geldimi yazar ndoye için bunu diyemiyorum.koş koş koş eeeeyusuf koş koş koş ondada icraat sıfır.işler pasla asistle takım oyunuyla egosuzluk kibirsizlikle beceriyle olur .

Yorum

• renktaslar sadece sahsi görüsüm bu sonucta hic birimiz hoca degiliz trabzonsporumuzda son kararlari tabiki sota hoca verecektir ...benim sahsi görüsüm en Ileri ucta golcü olarak ufak boyuna ragmen marko marini oynatirdim iki defa almanyada yilin futbolcusu secilmis tecrübeye sahip bir futbolu türkiye liginde daha cok isler yapacak ...marko marinin boyu Kücük tabiki kafa toplarina cikamaz dersiniz ?? en son ne Zaman kafa golü atik ??marini sal en ileriye karistirsin ortaligi Kanat oyuncularimiz da rahat ederler ndoye yapar bu isi demistim ama yanildim ndoyede sifir teknik var ..cardozoyu ben begenmiyorum begenenlerede saygi duyarim .. yusufu begenmiyoruz ama yusufsuzda olmuyor yani yusuf Özer Mehmet erkan marin bu oyuncular herzaman ilk onbirde olamlidir sonuc : konyasporu yenecegiz diye düsünüyorum farklimi?? evet farkli kazanacagiz icimde öyle bir his var konyayi yendikten sonra galibiyet serisi baslayacak..son olarak Esteban kosta rikali milli kaleci mutlaka kaleye gecmelidir onuru sevmedigimden degil bence Esteban suan daha cok güven verir
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Antrenmanı izledim Okay takımla çalıştı ciddi bir sakatlığı yok. İnternette her yazana inanmamak lazım güya Bourceanu ve Deniz Yılmaz'da 4 ay yok deniyordu onlar da antrenmanlara çıkıyor...
                                Bu iyi haber ....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X