4 sezondur kullanmadığım, zor günler için sakladığım krediyi böyle bir kadro için saklıyordum. Bir daha bu kadronun osmanlı maçında olduğu gibi bizlere kazık atacağına inanmak istemiyorum. Varsın Şota tektik direktörlüğünde bazı eksikliklerini Trabzonspor'umuzda ki ilk yılında kapatsın. Ferguson'umuz olmak istediğini söyleyen eski yıldızımıza bir yıl vermişiz çokmu? Aynı sözleri Hami hoca için kullanmadığım için de o'ndan da ayrıca özür diliyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
1- esteban hatalı golde yese ısrar edilmeli. şu adamı bizim forma altında seyretmeden ölmek istemiyorum .
2- şu yoklukta aykut'u oynatalım demek aklıma bile gelmezdi ama maalesef vw reklamına atıfta bulunayım '' devre arasına kadar en iyisi bu'' mecburen yumlu-aykut tandemi olmalı. douglas mı ? ala ala 3 douglas'dan en kötüsünü aldık . bu bir yönetim becerisidir (!). tebrik ederim .
3- sıkı bir anti constantcı olmama rağmen herif bırak beni kendini bile ters köşe yapan futbol oynuyor . kesinlikle kafayı duvara vurmuş ve kendine gelmiş. ivedi forvet arkası oynamalı . yoksa varyasyon yapacak adam kalmadı o bölgede . ekiciyle özer mi dediniz . geçiniz efendim . bu sezon ikisi de yok oğlu yok . ısrar edilmeli mi ? belki ekici de olabilir . ama özer . zannetmiyorum . ( gerçi adamın kapı gibi yeni sözleşmesi var. onu da bu ticari zekasından ötürü tebrik ediyorum. o da ayrı bir konu )
4- mbia dinlendirilmeli diyecektim ki baba cezalıymış zaten . bu arada mbia'ya bir balans ayarı yapılmalı . peki kim yapacak o ayarı ?.gölgesinden korkanlar mı ? neyse.. eee kim var hacı . aytaç'la medjani . kaçınılmaz son .yapacak bir şey yok . ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi bir şey . bizim kaderimiz bu .
5- dedik ki şu marin'i 60'dan sonra oyuna al . adamın kısa süreli olan etkinliğini ilk onbire alarak bitiriyorsun . kulaklarda pamuk var herhalde ki teknik heyet hala ilk alternatif olarak görüyor . ama bu adam sana bu şekilde faydalı olamaz ki . rakibin gardının düştüğü an bu avrupalı senin anahtarın olur .
6- cavanda hariç cuma günü oynayacaklara ne söylenebilir ki . forvetinden tut sol kanadından çık . al birini vur ötekine . hadi bastoncu kralın cv si var . adamın gölgesi bile sahada olur diyelim . peki bu yusuf-erkan ikilisine ne diyeceğiz .? hadi onu geçtim .yedeklere bakalım . sefa-salih-alper-deniz-v.s. bu yazdıklarım hamle oyuncuları .
ya sabır Allah'ım . ya sabır .
Yorum
-
maca gelince bence cift forvet ile cikmaliyiz belliki ndoye cardozo disarda beklerken kendini bulamiyor. sürekli tedirgin oluyor. konya zaten cok gol atabilen bir takim degil.
takimin kimyasi az cok saglikliysa cok iyi bir TS izlettirirler bize. Eger kimya bozuksa td degisikligide ise pek yaramaz cünkü normal veya saglikli bir takim bir hezimet sonrasi reaksiyon gösterir.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
yumlu denilen torpilli oyuncu oynamasın
düzyurtsporda kadroya giremeyecek adam torpille ilk 11 de oynuyor ve ısrarla devam ediliyor...
konya hızlı futbol oynayan bi ekip yumlu oynarsa 4-0 konya yener. yumlu oynamazsa 1-1 biter yada 2-1 yeneriz.Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...
Yorum
-
Beyler Cardozo ve Ndoye nin çift forvet oynayacağı ligler Bulgar, Romen, Arnavut, Uganda ligleri olabilir veya FM, Fifa, Pes te güzelce oynatılabilir ama modern futbolda bu ikisinin aynı anda sahada olması cinnet geçirme sebebidir, şu 6 haftalık süreçte bunu defalarca acı bir şekilde tecrübe etmemize rağmen nedir bu çift forvet merakı ?
Bu takım çok iyi 4-3-3 veya maç içinde 4-2-3-1 oynar ama ne sisteme benzer bir şey oturtabildik nede kemik ilk 11 i 2 maç üst üste çıkarabildik. Doğal olarak son maçlarda inanılmaz bir dağınıklık var, oyuncular sahada kayboluyorlar. Ekici 9.5 no oynuyor, Erkan ı Osmanlı maçında ön libero seyrettiğim oldu, N doye ye Yattara muamelesi çektik en son Yatabare ye yapılan bu arkadaşa da yapılıyor elimizde bir Sow yok bunlar kanat fv değil, ceza sahasından uzaklaştırdığın zaman kesik başlı tavuğa dönüyorlar eksik oynatıyorlar."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
yüksek ihtimalİlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşotanın gideceği maç.
Yorum
-
valla şota saçmalamaya başladı bencede güzel kadro ama şota bu kadroyu çıkarmayacak bence gene ; taktikleri var adamınİlk olarak CesurHamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEsteban - Cavanda - Aykut - Douglas - Constant - Okay - Medjani - Erkan - Ekici - Marin - Cardozo
onumuzdeki mac en iyi 11 bu olur, aksini iddaa eden var mi? Nedenini ogrenebilirmiyim?
Yorum
-
1- Hızlı hücum hattına sahip her takım bizim için büyük bir problem demektir.
2- Traore-sissokko gibi iki hızlı oyuncusu olan ve topu çok iyi yönlendirebilen meha sı olan bir Konya da problem olacak bir rakip sınıfına girer.
3- Mbia ve Okayın aynı anda yok olması orta sahayı Zaruri olarak Medjani-Aytaç ikilisine mahkum eder ki yavaş bir orta saha anlamına gelir bu.
4- Cavanda hariç ağır bir defanstan kurulu takıma, medjani-Aytaç ikilisinden bir orta saha ile çıkmak demek her kontra tehlike demektir.Orta sahada iki defansif adam bulundurmak bu maçta zaruri.
5- Onur dinlendirilmeli, olası bir mağlubiyette bir de tribünden ters bir tepki gelirse hiç yoktan bir de onuru kaybederiz.
6- Ekici artık kendine gel, adamı hasta etme.
7- Yusuf hamle oyuncusu olarak kullanılmalı.
8- Aykut ,futbolcu olmasa da Yumlu varken altın stoperdir.
----------------Esteban--
--Cavanda - Aykut - Douglas - Constant--
-----------Medjani - Aytaç---
--Özer(Marin) -- Ekici (Marin)--- Erkan----
---------------Cardozo-------En son Samet GÜVEN tarafından düzenlendi; 29.09.2015, 14:13.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Esteban kaleye geçince Onurdan iyi oynayacağına inanan var mı gerçekten? Ben daha önce hiç izlemedim adamı Onurdan iyi oynar veya kötü diyemem ama harbiden bunca senedir seni ayakta tutan adamı böyle karalayıp adını bile söyleyemediğiniz adamı kaleye koyunca Neuer olacağını mı sanıyorsunuz?
Onuru dinlendirmek isteyenlere değil sözüm. Onuru beğenmeyip yedek bırakanlara.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
********************** Onur ***************************
Cavanda ******** Mustafa ********* Aykut ******** Constant
************** Medjani ********** Okay ***************
Özer ************* Mehmet *************** Erkan
******************* N'doye ******************** böyle başlayıp 2. yarı Cardozo , Marin , Yusuf un girişleri ile belki kayseri maçı gibi kazanabiliriz. Nasrettin hoca misali YA TUTARSA ....
Oğluma Trabzonspor nevresim takımı aldık . Mutluluğunu anlatmak tarifsiz. baba bu yatakta formasız yatmam dedi , formayı da geçirdi sırtına öyle yattı. Hadi bizden geçti de bu çocuklar için seri galibiyetler gelmeli.
Yorum
-
----------------------onur----------------------
onur---------onur-----------onur---------onur
--------------onur-----------onur--------------
onur-----------------onur----------------------
----------------------onur----------------------
şeklinde çıkmamız gereken maç.
onur bizim için sadece kaleci değilse eğer bir kaç maçla gözden düşmemesi gerekiyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum