Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu Arkadaş bırakın tartışmayı bilmem neyi de Gidin bi Oflu , Çaykaralı hoca bulun götüründe okusun şu takımı...
    Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      orta alanı boşaltıp forvet alarak karşı takımı baskı alacağını zannediyor kendileri.
      profil resmi ne alaka?
      abdulhamit -osmanlı-osmanlıspor-mustafa reşit-torje-yine bize hüsran
      Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ilk aklıma gelen kişinin siz olduğunu düşünüyorum
        Ben de bu cevabı bekliyordum.
        Allah'a şükür. Olayları ayırma kapasitesine sahibim.
        Türkçem de gayet iyidir. Bence buna inanan bir kişi bile bulamazsınız çünkü mantık dışı olduğu marstan görünüyor.
        Ama buna inanıldığına inanan varmış. İlginç.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben aytaç'ı alındığından beri beğeniyorum.Sağlam ve aklılı oynuyor..Tan verim alacakken sakatlandı...
          Bugün iki ön liero ile çıkacaksak bu kişi Aytaç olmalıydı...
          Zaten bugünkü maçın kadrosu bence baştan aşağı yanlış...
          Hafta içi Onur hep sakat dendi..Bugün maçta....

Alper olmadı..
          Bu Mejdani ne yaptı..Adam kesse cezası biterdi....

Gecen sezon fovetlerimiz kadar gol atan oyuncuyu sen takıma almıyorsun....

İlginç..
          Zaten Cardozo olayına hiç girmeyeceğim..Maça onla başlamak felaketti....
          mbia yanında okay olmayınca sapıtıyor zaten.
          kayseri ve bu maç perf. ortada.
          okay yoksa yanında aytaç olmalı
          Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Onur dınlendırılsın tamam mbıa yusuf cardozo ndoye mustafa ekıcı vs onlarda dınlendırılsın bakın nasıl duzelıyoruz mesela bu hafta ozer dınlendırıldı ne kadar faydadısını gorduk degılmı?....

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hoca iyiniyetlidir,buna birsey demem ama kapasitesi Süper Lig bile degil!
              Kadromuz gercekten kaliteli ama forma adaletli dagitilmazsa, futbolcularin motivasyonu azalirsa, bu sonuc kacinilmaz!
              Bakın ben şahsim adına Özer'i bu takımda asla istemedim...Lakin Lemi'nin igeni olduğundan hadi Trabzon'lu olduğundan bir şekilde alındı...
              Mejdani ile kavgasından sonra Mejdani takıma alınmıyor....
              Anlayamıyorum.....

Yusuf geçen hafta piyasa da yokken bugün oyunda 90 dakika kalabiliyor....

Adamlar orta sahayı takır takır geçiyor al Salih'i ozaman.....En azından savaşıyor...

Demek istediğim şu aslında..
              Bakın geçen hafta GS ye yenildik ama oynanan futbul zevk verdi....Herkes mücadele etti..Şansızdık hakem istemedi vesaire yenildik...Taraftar alkışladı..
              Bugünkü oyunda ise sahada yoktuk...Yapılan hatalar inanaılmaz....Alper 2 metreye pas atamıyor, MBİA orta sahada topu kaptırıyor douglos mustafa her pozisyonda ofsayt taktiği yapıyor...yusuf uçuyor..ekici 30 metreden kaleye vuruyor..Cardozoya top gelmiyor.....orta saha yol geçen hanı..Ekici-Marin ortada yok.....

Ne bileyim...
              Fazlamı takıyoruz ne

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Unutmayin, gecen sezon duran toplardan goller bulurken, Belkalem ve Medjani sahada idi. Belkalem ayrilirken neler dedi, hatirlayiniz! Kisaca Mehmet durantoplari ayni etkinlikle kullaniyor ama sahada bunu gole cevirebilecek oyuncumuz yedekte..cünkü Özer´le kavga etti! Bu takimdan hala futbol bekliyorsunuz? Takimdaki cürükler ayiklanmazsa, bu kadro kalitesine cok yazik olacak!°°
                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben de bu cevabı bekliyordum.
                  Allah'a şükür. Olayları ayırma kapasitesine sahibim.
                  Türkçem de gayet iyidir. Bence buna inanan bir kişi bile bulamazsınız çünkü mantık dışı olduğu marstan görünüyor.
                  Ama buna inanıldığına inanan varmış. İlginç.
                  yukarki sayfalarda 2011 şampiyonu onur yazdığınızı okudum.hicbir futbolcu Trabzonsporun üzerinde değildir.Onuru herkes sever onun da bu takımda geçici olduğunun farkına varmamız lazım
                  Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• Size iyi geceler iki hafta üst üste kazanalım siz o zaman buraları görün. Konfeti yağmuru altında gireceğim buralara eminim buna

Yorum

• İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abdulhamit -osmanlı-osmanlıspor-mustafa reşit-torje-yine bize hüsran
                      :-)
                      bağlantıyı yeni kurabildim.
                      Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• .......Onur.......
                        Cavanda...Medjani...Aykut....Costant

............Aytaç.....Okay.......

Bu kısım böyle olmalı bence
                        Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Belki Onur gitmek istedi...Böyle düşündünüz mü hiç?

Mutlaka hatalar vardır....
                          Onur gitmek istemis olsa, kampta yasananlardan sonra Istanbulá dönmezdi
                          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Size iyi geceler iki hafta üst üste kazanalım siz o zaman buraları görün. Konfeti yağmuru altında gireceğim buralara eminim buna
                            İnşallah

Yorum

• gs ye yenildiğimize bu kadar üzülmedim.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Derbi haftasında berbat bir futbol sonucu kaybedilen 3 puan sonrası konuşulması gereken en son konu bence Onur dur. Kalede 2 tane Onur olsa bugün Osmanlı bizi yenecekti... 6 hafta oldu, Ekici hala takıma monte edilemedi. Mbia-Okay-Ekici üçlüsünü adam akıllı izleyemedik, üst üste 2 maç as kadroyla sahaya çıkamadık, doğal olarak istikrarı yakalayamadık.

Bunlar çok önemli konular, tüm bunlara birde Şota nın yetersizliği eklenince tamda beklediğim gibi kaos ortamı oluştu. Ancak dürüst olmak gerekirse bu kadarda erken şoka gireceğimizi beklemiyordum, Vahid in geçen yıl ki Karabük faciasından beter durumlara düştük. Mbia da cezalı, şimdi Okay dönecek Mbia gitti. Belki Okay ve Constant yine maça çıkamayacaklar Mbia da yok ee o zaman Konya maçında hepten yandık, biz as kadroyu oturtup seri galibiyetler almadığımız sürece bu sıkıntıların çok daha fazlasını çekeceğiz.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X