Cardozo Marin uyumunu merak ediyorum etkili olabilirlerse maçı koparırız yok Cardozo'nun ayağına top gelmezse ikinci yarı N'Doye girer...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
medjani- mbia orta sahası bekliyordum. osm.de ndiayeyi durdurursak rahat maçı alırız. marini kesinlikle ilk 11 de oynatmam. bu maçta yusuf ve erkan çıkmalı. marin oyunun planını etkiliyor.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Teofilo ilk geldiginde nerden aldık bu adamı deniliyordu.Alperi çokbeğenmiyorum ben de bu açıdan katılıyorum size ama Akbaş yanında carlos veya evra kalır yorumları kesinlikle saçma.Savunma yönü olarak alper akbaşa benzeyebilir ama hücum olarak kesinlikle ondan daha iyi.İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 değil 15 maç izlesek de birşey farketmez
3 maç gayet yeterli neyi yapıp yapamayacağını az çok tahmin etmek için.
Yorum
-
Yüzde 60larda topla oynama oranı bekliyorum en azİlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarin bugün asıl iyi oynadığı bölgede oynayacak, cardozo da var... bakalım bizi ne bekliyor bugün.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum