Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cardozo Marin uyumunu merak ediyorum etkili olabilirlerse maçı koparırız yok Cardozo'nun ayağına top gelmezse ikinci yarı N'Doye girer...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk 11 Oturdu zaten. Okay gelince , Marin Saga Mehmet 10 Numaraya gececek.

Takımda sadece Forvet Stoper kesin degil.
      ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
      ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Shota çıkabilicek ve taraftarın büyük çoğunlugunun beklediği en iyi kadroyla çıktı.Maç başından üzerine düşen görevi yaptı.Ben bu maçta ilk 5 maçtan farklı olarak saldırgan oynayacagımızı düşünüyorum.

Yorum

• medjani- mbia orta sahası bekliyordum. osm.de ndiayeyi durdurursak rahat maçı alırız. marini kesinlikle ilk 11 de oynatmam. bu maçta yusuf ve erkan çıkmalı. marin oyunun planını etkiliyor.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• marin bugün asıl iyi oynadığı bölgede oynayacak, cardozo da var... bakalım bizi ne bekliyor bugün.
            #

Yorum

• İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              5 değil 15 maç izlesek de birşey farketmez 3 maç gayet yeterli neyi yapıp yapamayacağını az çok tahmin etmek için.
              Teofilo ilk geldiginde nerden aldık bu adamı deniliyordu.Alperi çokbeğenmiyorum ben de bu açıdan katılıyorum size ama Akbaş yanında carlos veya evra kalır yorumları kesinlikle saçma.Savunma yönü olarak alper akbaşa benzeyebilir ama hücum olarak kesinlikle ondan daha iyi.

Yorum

• bizimkiler iyi iş yapıyor arada
                #

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  marin bugün asıl iyi oynadığı bölgede oynayacak, cardozo da var... bakalım bizi ne bekliyor bugün.
                  Yüzde 60larda topla oynama oranı bekliyorum en az

Yorum

• şu şartlarda ndoye yerine burada bağırdık mitroglou diye. mitroglou büyük oyuncu.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Kadro harika korkmayın akınıza yaslanın ve maçı izleyin..

Yorum

• özellikle ndiayenin dikine oyununa hayran kalacaksınız. bunu nereden bulmuşlar diyecek forum...

Yorum

• Çoğunluğun istediği kadro...
                          Olacakları merakla bekliyorum.
                          Hamiş

Yorum

• çok pis heyecan yaptım kağıt üzerinde 5-1 alacağımız bir maç bakalım hayırlısı..
                            HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• Tottenham-City maçı var şu andk 25 oyun 2 ya da 3 kere durmuştur adamlar akıp gidiyor, oynamak istiyor, oyunu yavaşlatma yok, yatma yok

EPL harika bir lig

Bizde de dakika başı faul

Yorum

• Yusuf haricinde cikmasi gereken kadro...Tahminen Yusuf yine sac bas yoldurur , 2. Yari yerini Ozer e birakir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X