Sen gecen sene takimi tasiyan 2 oyuncu Mehmet ve Cardozo'yu 5 hafta gecti hazirlayamamissin ben hocayim diye orda durma.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
ersun hoca gibi bir adam varken gidip sotayi getirmek hangi aklin urunudur..hoca 7-8 tane transfer istedi diye gonderdiler ama o gittikten sonra hocanin istedigi kadar transferler yapildi..eee simdi hal boyleyken elinde ligin bana gore en kaliteli hocasini gondermek nedir yani..takim iki pas yapamiyor,pozisyona giremiyor..bu kadroyu bu kadar kotu oynatmak icin bayagi bir emek sarfetmek gerekiyor..sota gitsin diyecegim ama elinde ersun varken sotayi getiren adamlar sotanin yerine kim bilir kimi getirir..
Yorum
-
Rakıp 10 kısı kaldıktan sonra ıkıncı yarıya hamlelerle baslayacaksın 2.. golu yedıkten sonra hamle yapsan ne olur yapmasan ne olur.Her hocanın oynattıgı Medjanı nasıl olduysa Shota'dan bır turlu alamadı formayı.Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
Ben demiştim afrikalı alınmasın diye. Özellikle ortasahaya sonuna kadar karşıyım. Takımda siyahi adam olmamalı. Bembeyaz tertrmiz suratlı danimarkadan ingiltereden almanyadan italyadan sert dinamik adam alınmalı. İş disiplinine ahlakına sahip adamlar tercih edilmeli. Bi oyuncuyu alıp 3 milyon avrodan 4 yıllık imza attırılmamalı. Takımda yönetimden hocaya oyunculardan doktora kadar çok yanlış var.HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...
Yorum
-
Mustafadan 10 kat daha iyi oynuyor. Mustafa oynayıp Medjani nasıl yedek kalıyor aklım almıyor. En azından adam profesyonel ve futbolculuğun ne olduğunu biliyor.İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakıp 10 kısı kaldıktan sonra ıkıncı yarıya hamlelerle baslayacaksın 2.. golu yedıkten sonra hamle yapsan ne olur yapmasan ne olur.Her hocanın oynattıgı Medjanı nasıl olduysa Shota'dan bır turlu alamadı formayı.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Buyuk takim bu kadar hoca hatasini kaldirmaz sacmalamaz bir hoca bu kadar,haftaya gobekteki en iyi adaminda yok bakalim haftaya neye suc bulucak.
buyuk takim bu kadar agir iki stoperle oynamaz,buyuk takim 60 dan sonra yuruyemez hale gelmez,buyuk takim Yumlu gibi 28 yasina gelmis pozisyon almayi bilmeyen stoperle oynamaz,gecen sene takimin iki efektif oyuncusu yoklar beyin olarak sahada degiller buyuk takim hocasi iki oyuncusunu napar eder hazirlar,buyuk takim hocasi sagbeki 5 macta bir kere hatali pozisyon aldi diye cikartip takimi ileri goturen onliberosunu sagbeke cekmez daha bunun gibi duznilerce capsizligi var bu herifin,takimi ortada creatif olarak en iyi oyuncusu marin bir sag acikta bir solacikta bir ortada kalede de oynat hoca.
Sota Trabzonspor hocasi olmasi icin 10 firin yaptirtmasi lazim,yaptiracak sonra yemege basliyacak.En son temel_yilmaz tarafından düzenlendi; 26.09.2015, 19:21.
Yorum
-
Sende yenilme konuşamayalım o zaman.İlk olarak Muhammed Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız burdaki bazı üyeler'de az değiller ,takım kötü sonuç aslında bizde konuşalım diye ellerini ovuyorlar.
Hani şu şehit gelsin'de siyaset yapalım diyenler varya,onlar'a benzetiyorum ben bu üyeleri .
Şehitlere gelince pkk ile bu kadar sevişirsen millette konuşur.
Metreslik yapacaklarına devlet adamlığı yapsalardıda kimse konuşmasaydı.
Bazı üyelerde az değil taptıkları adamlar eleştirilmesin diye neredeyse vatanın yarısı şehit olsa fıtrat diyecekler, Trabzonspor küme düşse az daha sabır diyeceklerTengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
Şota oyuna müdahale konusunda çok yetersiz. Bunu artık kabul etmek lazım. Yaptığı hamlelerle takımın ayağına sıkıyor son maçlarda.
Eksik yaptığımız transferlerin cezasını çekiyoruz yavaş yavaş. Umarım toparlanırız işimiz çok zor.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
suan gs yeniliyor gs yi yenseydik cok büyük fark olacakti eger bizde osmanliyi ve onlari yenseydik umarim gs de farkli yenilir biraz olsun moralim düzelir renktaslar sinirimiz üzerimizde oldugu kesin kadromuz cok kaliteli sadece sahaya Dogru sekilde cikmak gerekiyor ve Dogru degisiklikler yapilmalidir yoksa kadromuz sampionluga oynar bu stress icinde bunlari yazmam Dogru degil tabiki ama ben oyle düsüniyrm simdik iki mac üst üste yenilmemiz ilerde yenilmekten daha iyidir yenilgilerden ders cikarmak gerek gs ye yenildik hakem ve sansizlik denildi bir hafta gecti simdik hic oynamadan yenildik aslinda bu büyük sans ??BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum