STSL 29. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 beşiktaş | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yorum
-
Yorum
-
Bende onu diyorum duygu meselesi kişiden kişiye değişir
6-0 yenerken de çok güzel oynuyoruz duygulandım çıkarken soyunma odasına gideyim buna ne diyeceksin?
Adam duygulanmış sonuçta
Subjektif hareketlerden objektif bi sonuca varamayız
Özer duygulandıysa yedek kulübesinde sabaha kadar ağlayabilir, hocasına-arkadaslarına saygısızlık yapamazYorum
-
Oyundan çıkan bir futbolcunun,herhangi bir sert tavır içinde olmadığı sürece,ki Özer'in böyle bir tavrı yoktu, doğrudan soyunma odasına gitmesinde ne sakınca var?
Kaldı ki,Özer,daha sonra üstünü değiştirip yedek kulübesine geri geldi.
Niye abartıldı bu durum bu kadar anlayamıyorum....Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...Yorum
-
Bende onu diyorum duygu meselesi kişiden kişiye değişir
6-0 yenerken de çok güzel oynuyoruz duygulandım çıkarken soyunma odasına gideyim buna ne diyeceksin?
Adam duygulanmış sonuçta
Subjektif hareketlerden objektif bi sonuca varamayız
Özer duygulandıysa yedek kulübesinde sabaha kadar ağlayabilir, hocasına-arkadaslarına saygısızlık yapamazilker düsüncelerime net bir sekilde tercüme olduOyundan çıkan bir futbolcunun,herhangi bir sert tavır içinde olmadığı sürece,ki Özer'in böyle bir tavrı yoktu, doğrudan soyunma odasına gitmesinde ne sakınca var?
Kaldı ki,Özer,daha sonra üstünü değiştirip yedek kulübesine geri geldi.
Niye abartıldı bu durum bu kadar anlayamıyorum...."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
Tamamen disiplinle ilgili bi durum
Bu davranışa eyvallah derseniz yarın biri başka bişey yapar o zaman ona da eyvallah demelisin
Yedek oyuncularda mesela kulübede durmasın, kimseye bi zararı yoksa hocada ısınmaya göndermediyse soyunma odasına otursun mesela
Bakış açılarımız farklı ki bu da gayet doğalYorum
-
Özer,soyunma odasına hocaya posta koyarak gitmedi yalnız...Tamamen disiplinle ilgili bi durum
Bu davranışa eyvallah derseniz yarın biri başka bişey yapar o zaman ona da eyvallah demelisin
Yedek oyuncularda mesela kulübede durmasın, kimseye bi zararı yoksa hocada ısınmaya göndermediyse soyunma odasına otursun mesela
Bakış açılarımız farklı ki bu da gayet doğal
Gitti,eşorfmanını giydi,yedek kulübesine geri geldi.
Burada bir saygısızlık yok.
Özer,oyundan alınınca hocaya el kol hareketi yapıp, öyle gitseydi soyunma odasına seninle hem fikir olacaktık ama ortada gerilimli bir durum yok.
Çocuk tepki vermedi bile.
Üzüldü,soyunma odasına gitti,eşorfmanı giydi ve geri geldi...
Çok abarttınız bu olayı....
Özer'i harcamayalım bari....En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 05.05.2015, 16:33.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...Yorum
-
bende seninki gibi yorumlara uyuz olduğum için baştan söylemiştimŞu tip entel dantel yorumlara oldum olası uyuz olmuşumdur.
Trabzonspor'un hiç bir maçı Ersun Yanal gibi samimiyetsiz tiplerin test alanı falan değildir.
Herkes haddini bilecek. antremanlarda denesinler taktiklerini,rakibin en güçlü kanadını boşaltan hocanının diplomasını yedireceksin.
Futbol intikam değilmiş,hadi be ordan,futbolun amacı üç beş toy delikanlı kendini eğlendirsin,milyoncukları alsınlardır.Üstüne araba ve kız da cilası.
Nasıl oldumu böyle?
sinir bizdede var adam gibi yazdık diye entel sanma
hadi sen işine ben işimesamanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehantsYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum