Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 29. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aslında mesaj yazanların çoğu benzer ve aynı düşünüyor son 4-5 sayfadaki tepkileri okudum

futbolcuların ve yönetimin baskıdan şikayet etmemeleri gerektiği hocanın hatalı davrandığı başkanın

verdiği sözleri yerine getirmediği ve bir numaralı suçlu olduğu konusunda büyük çoğunluk hemfikir

artık dayanamıyacam ve yazacam ama bana yazacaksanız lütfen düzgün bir uslüpla gidelim

1- bu maç sadece test maçıydı test maçlarında yapılan hata bu kadar ses getirmemeliydi

2- kazanırken kaybetmek kaybederken kazanmak diye birşey vardır ama biz maalesef kaybederken katladık double kaybettik (futbolcu teknik heyet ve yönetime olan sevgi ve onların kulübe olan sevgisi)

3- kazansak ne olacaktı çok mu önemliydi belkide gelecek yılın takımı için bize yanlış fikir verecekti

4- he amacımız bjk yi yenip şampiyonluktan etmekse önümüzdeki sene için fena bir plan değil çünkü gözüken oki ........fb seneye takımı yenileyecek gs tutmaz bjk en oturmuş takım olup oyuncu satmazsa Bursaspor ile beraber Trabzonsporun en büyük rakibi olacak

5- ilk maçın intikamı olarak bakıyorsak sporda veya futbolda intikama gerek yok iyi ve oturmuş bir takımla galibiyetleri üstüste biz alacaz bu oyuncular içersinde seneye oluşacak kadro için çok oyuncu var (Hakan,Bosingwa,Medjani,Yusuf,Ekici,Aykut.......hatta Özer,hatta Erkan)

6- Ersun Hoca hata yapmış olabilir yapmıştırda ama bu kadar büyütmeye onu ve oyuncuları küstürmeye gerek yoktu..önümüzdeki sene için Ersun Hocanın diğer hocalardan bir gömlek üstün olduğunu görmemiz lazım sadece Şenol Güneş rakip olabilir

herşeyden öte doğru veya yanlış hocanın bir planı var ve maçta planı uyguluyor bugün tutmaz yarın kendi aldığı oyuncularlada doğruyu bulur bu takım 3-4 aylık bir takım fb 5-6 yıl gs3-4 bjk 2-3 yılda oluşturulmuş takımlar

Anlık duygusallık ve asabiyetten uzak, isabetli tespitlerde bulunmuşsun. Olaya bir maç hatta bir sezon olarak bakmayan, ileriyi görebilecek renkdaşlar keşke çoğunlukta olsa... Aynen senin gibi düşünüyor ve yorumunun altına imzamı atıyorum. Tebrik ederim!
    "Şehitler Unutulursa ölür"
    Unutma-Unutturma

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aslında mesaj yazanların çoğu benzer ve aynı düşünüyor son 4-5 sayfadaki tepkileri okudum

futbolcuların ve yönetimin baskıdan şikayet etmemeleri gerektiği hocanın hatalı davrandığı başkanın

verdiği sözleri yerine getirmediği ve bir numaralı suçlu olduğu konusunda büyük çoğunluk hemfikir

artık dayanamıyacam ve yazacam ama bana yazacaksanız lütfen düzgün bir uslüpla gidelim

1- bu maç sadece test maçıydı test maçlarında yapılan hata bu kadar ses getirmemeliydi

2- kazanırken kaybetmek kaybederken kazanmak diye birşey vardır ama biz maalesef kaybederken katladık double kaybettik (futbolcu teknik heyet ve yönetime olan sevgi ve onların kulübe olan sevgisi)

3- kazansak ne olacaktı çok mu önemliydi belkide gelecek yılın takımı için bize yanlış fikir verecekti

4- he amacımız bjk yi yenip şampiyonluktan etmekse önümüzdeki sene için fena bir plan değil çünkü gözüken oki ........fb seneye takımı yenileyecek gs tutmaz bjk en oturmuş takım olup oyuncu satmazsa Bursaspor ile beraber Trabzonsporun en büyük rakibi olacak

5- ilk maçın intikamı olarak bakıyorsak sporda veya futbolda intikama gerek yok iyi ve oturmuş bir takımla galibiyetleri üstüste biz alacaz bu oyuncular içersinde seneye oluşacak kadro için çok oyuncu var (Hakan,Bosingwa,Medjani,Yusuf,Ekici,Aykut.......hatta Özer,hatta Erkan)

6- Ersun Hoca hata yapmış olabilir yapmıştırda ama bu kadar büyütmeye onu ve oyuncuları küstürmeye gerek yoktu..önümüzdeki sene için Ersun Hocanın diğer hocalardan bir gömlek üstün olduğunu görmemiz lazım sadece Şenol Güneş rakip olabilir

herşeyden öte doğru veya yanlış hocanın bir planı var ve maçta planı uyguluyor bugün tutmaz yarın kendi aldığı oyuncularlada doğruyu bulur bu takım 3-4 aylık bir takım fb 5-6 yıl gs3-4 bjk 2-3 yılda oluşturulmuş takımlar
      Şu tip entel dantel yorumlara oldum olası uyuz olmuşumdur.
      Trabzonspor'un hiç bir maçı Ersun Yanal gibi samimiyetsiz tiplerin test alanı falan değildir.
      Herkes haddini bilecek. antremanlarda denesinler taktiklerini,rakibin en güçlü kanadını boşaltan hocanının diplomasını yedireceksin.
      Futbol intikam değilmiş,hadi be ordan,futbolun amacı üç beş toy delikanlı kendini eğlendirsin,milyoncukları alsınlardır.Üstüne araba ve kız da cilası.
      Nasıl oldumu böyle?
      En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 04.05.2015, 22:46.
      • Memento mori

Yorum

• Hacıosmanoğlu zamanında zirveyi özledik.Kupa 2 ayda gelecek dendi 3 yıl oldu sus-pus oldu.Yazık bu taraftara, yazık her yıl balon transferlere. Ersun Yanal büyük bir yanlıştı, yeter kardeşim her yıl o transferi yapacaz bu sene şampiyon olacağız, büyük başkan dediğiniz mitinglere gitsin, yapabileceği en iyi iş bu.

Yorum

• kusura bakmayın ben taraftara kızdım

özer türübüne oynuyor

taraftar erkanı fatihi yuhalıyor

bize biliç gelse iki haftaya istifa eder gider kimse kusura bakmasın

saha için de oyuncular arasında birlik yok

özer ağlıyor yusuf onunla arkadaş kaprislere giriyor

erkan yuhalanıyor

ya arkadaş özer neden kızıyor kızmaya hakkı var mı
          bjk opaere var bizim özerin iki katı oynadı çıkınca kızdımı
          özer kaç tane top taşıdı

özer oynuyor çıkar mı kimi çıkaracak fatihimi

zaten takımda orta saha yok çift ön libero tutamıyoruz bjk

aklı olan oraya dokunmaz zaten

mecburi yusufu bek aldı zaten akbaş çıkmasa yusuf erkanın yerine girecekti zaten

erkanı neden hiç ediyoruz neden küstürüyoruz

erkan kimse kusura bakmasın özeri ikiye katlar
          ben erkan gibi topçunun takımda her zaman fayda sağlayacağına inanıyorum kim ne derse desin

adam gibi orta sahamız yok dert orta saha dert sol bek dert sağ açık

sağ açıktan bosigwa dışında top getiren yok farkındamı biim taaftarın

takımda orjinal orta saha yok yeller esiyor

aytaçta sakatlandı

medjani defans-fatih kanat oyuncusu orta saha tek orjinal oyuncusu mehmet oynuyor

bana kalırsa b8u takımda ersun bence başarılı oldu diyorum

ersun tosici alacak ne gerek vardı o kadar para verip ishakı almaya

bence tosic başarılı olacak bal görürsünüz

ben ersuna güveniyorum

seneyi bekleyecem

Yorum

• futbolu eglence olarak gorun
            bos vakit bulunca seyredin
            mac oynanirken sevinin uzulun ama mac bitince hayatinizda daha onemli seyleri dusunun
            o zaman hic bir problem kalmiyor

diyorum da yapabiliyormuyum
            hayir
            aciya devam

Yorum

• Ulan ne ezilmiş bir hale geldik be bütün kanallar 3 istanbul takimlarindan kim şampiyon olur diye oylama yapıyor bizde her sene nal Topluyoruz bizi şu hale getirenler utansın yaa...
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Biz ligi bırakmışız bir hava var şu anda yonetim ve teknik kadro şu an transferle uğraşıyor

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kusura bakmayın ben taraftara kızdım

özer türübüne oynuyor

taraftar erkanı fatihi yuhalıyor

bize biliç gelse iki haftaya istifa eder gider kimse kusura bakmasın

saha için de oyuncular arasında birlik yok

özer ağlıyor yusuf onunla arkadaş kaprislere giriyor

erkan yuhalanıyor

ya arkadaş özer neden kızıyor kızmaya hakkı var mı
                  bjk opaere var bizim özerin iki katı oynadı çıkınca kızdımı
                  özer kaç tane top taşıdı

özer oynuyor çıkar mı kimi çıkaracak fatihimi

zaten takımda orta saha yok çift ön libero tutamıyoruz bjk

aklı olan oraya dokunmaz zaten

mecburi yusufu bek aldı zaten akbaş çıkmasa yusuf erkanın yerine girecekti zaten

erkanı neden hiç ediyoruz neden küstürüyoruz

erkan kimse kusura bakmasın özeri ikiye katlar
                  ben erkan gibi topçunun takımda her zaman fayda sağlayacağına inanıyorum kim ne derse desin

adam gibi orta sahamız yok dert orta saha dert sol bek dert sağ açık

sağ açıktan bosigwa dışında top getiren yok farkındamı biim taaftarın

takımda orjinal orta saha yok yeller esiyor

aytaçta sakatlandı

medjani defans-fatih kanat oyuncusu orta saha tek orjinal oyuncusu mehmet oynuyor

bana kalırsa b8u takımda ersun bence başarılı oldu diyorum

ersun tosici alacak ne gerek vardı o kadar para verip ishakı almaya

bence tosic başarılı olacak bal görürsünüz

ben ersuna güveniyorum

seneyi bekleyecem
                  yanlış alıntı yaptım renktaş pardon silemiyom mesajımı nasıl siliniyor bu ya...
                  En son Turan AKYILDIZ tarafından düzenlendi; 05.05.2015, 13:43.
                  t.akyildiz

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    futbolu eglence olarak gorun
                    bos vakit bulunca seyredin
                    mac oynanirken sevinin uzulun ama mac bitince hayatinizda daha onemli seyleri dusunun
                    o zaman hic bir problem kalmiyor

diyorum da yapabiliyormuyum
                    hayir
                    aciya devam
                    ah ahhh nerde bu dediklerinizi yapabilmek...yeminle bütün hafta evde terör havası esiyor benim...resmen kendimden geçiyorum olur olmaz şeylere saldırıyorum sinirden...aklıma geldikce yenildiğimiz maçlar sıyırıyorum resmen kafayı ya...digitürk uydu cihazını görseniz evde gülersiniz...sinirden paramparça ettim nasıl çekiyor ben bile şaşırıyorum...2010-11 senesinden sonra maçları sakin kafayla izleyemiyorum deliriyorum her maç hele hakem hataları oldu mu allah gitti evde kesin bir eşya...tv iyi dayandı valla...3 ay önce arıza verdi 75 kayme ye yaptırdım c.tesi günü pazar maçta nerdeyse yine parçalıyodum...her seferinde ben neyapıyorum saçmalıyorum bir maç için değer mi diyorum kendime ama nerde hafta sonu oldumu maçımızı oynayınca yine aynı hele de yenilince eyvah ki eyvah ev halkı teyakkuza geçiyor resmen...kızlarım korkar oldular artık benden...bu sevgi öyle bir işlemiş ki içime ailemin bile önüne geçiyor...ne yapacağımı bilmiyorum...bir de gelip işyerinde 3 şaklaban takımın taraftarlarının tacizine uğradım mı iyice deliriyorum...adamlar öyle laflar ediyorlar ki kendi takımımın oynadığı oyunu düşününce ben bile iğreniyorum takımdan ulan hadi yenilgiyi geçtim neden sahada eziliyorsunuz diye hayıflanıyorum...allah Trabzonsporumuzun gerçek sevdalısı olan taraftarlarına sabırlar ihsan etsin...gerçekten durumumuz vahim...
                    En son Turan AKYILDIZ tarafından düzenlendi; 05.05.2015, 13:45.
                    t.akyildiz

Yorum

• STSL 29. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 beşiktaş | Maç Sonucu

Deniz Yilmazi birdaha kadroda görmek istemiyorum.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Yorum

• Trabzon medyası kadar hain bir medya olamaz.
                        Trabzonspor un sampiyon olmamasında en buyuk sorun
                        Hepsi çıkarcı hain.

Karşılaşmanın 60'ıncı dakikasında oyundan alınan Özer Hurmacı için taraftarlar da bu yüzden teknik direktör Ersun Yanal'a tepki göstermeye başladılar. Oyun alanından çıkıp yedek kulübesine uğramadan soyunma odasına gitmeye başlayan Özer Hurmacı'nın yürürk

Yahu Erkan ı kızdırdınız. Fatih e kufur ettiniz.Özer sanki macın adamı idi.

Ayrıca vizyonsuz Td lerin neler yaptogunu biliyoruz denedikk.

erkan çıkmamışta neden özer cıkmısmıs. Çıkıp özür dilemeyen özer defolsun gitsin takımdan.
                        13 Vitor Hugo

Yorum

• maalesef bu taraftar mantalitesiyle şampiyon olmamız imkansız adam kendi hocasına küfür ediyor özer i çıkardığı için ne yapmış arkadaş özer birisi çıksın bana anlatsın tamam kabul edicem futbolcu yuhalamakla başarının geldiği nerede görülmüş adam iyice dağıldı ilk yarıda o kazma özer erkanın verdiği pasta golü atsa belkide erkan a methiyeler düzücektik maalesef çekirdekçiler kendilerinde hak görüyorlar 20 30 lira verince takımın sahibi onlarmış gibi bence trabzon insanı TRABZONSPOR u haketmiyorrrrrr

Yorum

• benim anlamadigim özer niye özür dileyecek
                            adamin ne el kol hareketi oldu, nede yanlis bir demeci
                            gözyaslarini tutamamasini kendine yediremeyip direk soyunma odasina girdi, duygularina hakim olunca yine geri geldi
                            bunda ne var
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ulan ne ezilmiş bir hale geldik be bütün kanallar 3 istanbul takimlarindan kim şampiyon olur diye oylama yapıyor bizde her sene nal Topluyoruz bizi şu hale getirenler utansın yaa...
                              *Enes kardeşim senin bu yazdığının bizler için ne kadar acı bir şey olduğunu bizler biliriz.
                              *futbolcular adım gibi eminim farkında değillerdir.
                              *takım potada olsa tüm spor programları istemeseler bile bizden zoraki konuşacaklar,yorumlar yapacklar,veya oylama yapacaklar...
                              *futbolcularımızın kişiliksiz oyunlarından dolayı bu haldeyiz.
                              *kuruluşumuzdan bugüne kadar arşive dönülsün ve şimdiki futbolculara sonuçlar iletilsin.
                              *bjk maçında kaleyi ilk bulan top 89.dakikada gerçekleşti.
                              *bilmem anlatabildinmi
                              *arkadaşlar gerçekçi olmak gerekirse durumumuz içler açısı.

Yorum

• Her duygusuna engel olamayan soyunma odasına gitsin o zaman öyle iş olmaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X