Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 29. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamların orta sahası var bizim gibi hepsi ordan burdan yama değil. Fatih sağ açık Medjani stoper özerin ne olduğu belli değil. Sol bekimiz aslında stoper sağ bekimiz stoper oynadı bu haftaya kadar forvetimiz deniz sağ açık oynadı 3-4 maç ben anlamıyorum ya.
    KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Taraftarıyla, yöneticisiyle, sporcusuyla, hocasıyla sınıfta kaldığımız bir lig oldu bizim için.
      İho iho diyoruz, onu seçen de biziz maalesef. Erkana top gelsin de ıslıklayalım diye bekleyen taraftarlarımız var.
      Biz başarıyı hak etmiyoruz.

Yorum

• STSL 29. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 beşiktaş | Maç Sonucu

Deniz bu takımın futbolcusu değil. O kadar iyi olsaydı Elazığspor küme düşmezdi.

Hacıda gidip küme düşmüş kim varsa trabzonspora aldı.

Kendi amatör. Futbolcularda amatör olsun istiyor.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Yorum

İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Son 4 senede cok hoca geldi gitti..akilda kalan artik takim oluyoruz diyebilecegim her mac mucadeleci oyunu ortaya koyan oynatmaya calisan tek hoca begenmedigimiz hamiydi..icerde disarda takim hucum oynuyor cabaliyor yirtiniyordu..hemde kimlerle bi dusunun..adam 90li yillardaki firtina gibi esen takimdan geldigi icin ve trabzonlu oldugu icin taraftarin ne istedigini biliyor ona gore oynatiyordu topculari..yazik gercekten 100 trilyonluk takim cope giden onca para kaleyi bulan sut sayimiz son 2 macda 3 bu senede bi 100milyon harca iho uzerine duseni yap gorevini yerine getir ve klubun kapisina kiliti vurup git sonrada etrafda dolas ts sevdalisiyim diye ..yazik ki ne yazik..

Rakipten direnç gördüğümüz hangi maçı kazandık o dönem. Gs 3 Attı. Ilk maç iyi oynayan Juve kadrosunu ikinci maçta korumadı. Hami hocaya gelene kadar daha çok adam vAr.
          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adamların orta sahası var bizim gibi hepsi ordan burdan yama değil. Fatih sağ açık Medjani stoper özerin ne olduğu belli değil. Sol bekimiz aslında stoper sağ bekimiz stoper oynadı bu haftaya kadar forvetimiz deniz sağ açık oynadı 3-4 maç ben anlamıyorum ya.
            Çok doğru tespit. Oturmuş bir takıma karşı oturmamış bir takım ve mevkilerinde kullanılmayan futbolcularla mücadele ediyoruz
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Erkan ile Özer'in mevkisi aynı. Burdan maraz çıkaranlar var
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok doğru tespit. Oturmuş bir takıma karşı oturmamış bir takım ve mevkilerinde kullanılmayan futbolcularla mücadele ediyoruz
                Bizde oturmuş bir takım havasındaydık... Yerimizden kalkamadık...

Yorum

• O kadar çok parçaya ayrılmışız ki ne dersek karşıdaki de öteki taraftan olayı yorumlayabiliyor. Ben mesela uzun zamandır Özer'in tavırlarından hoşnut değilim. Anormal form düşüklüğü yaşadı. Ayrıca garip garip tavırlar içine giriyor. Böyle olunca da acaba mevkisindeki kalabalıktan mı bunalıyor, ya da liderlik peşinde mi, arkadaşlarını mı dolduruyor, ya da kalmak için hamleler mi yapıyor, ya da birileri tarafından mı dolduruluyor gibi düşünceler ortaya çıkıyor. Ersun hoca ısrarla Erkan'ı kazanmak istiyor, o da karşılık veremeyince ip giderek geriliyor geriliyor ve sonunda zayıf yerinden kopuyor. Bu çekişmeyi de kullanmak isteyenler var çünkü Ersun hoca kadro mühendisliğini oluşturabilecek en ehil kişilerden biri. O olmazsa istikrarsızlık hız kazanacak ve birileri de yönetim için daha rahat hamle yapacak, bazı kısılan para muslukları yeniden açılacak vb. birsürü neden

Sonuçta madem bir yola çıktık, her taraf için (Futbolcu, yönetici, başkan, taraftar, medya )doğru icraatlara ihtiyaç var

Yorum

• kesinlikle hocanın takımı kurmasına müsaade etmeliyiz bu senenin çorba takımıyla alınan işkembeden sonuçlara bakarak değerlendirme yapmak sağlıklı olmaz.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

IHO ya ses cikran yok. IHO denen zat bu takimi bu hale getirdi. Nerde bu taraftar? Trabzonspor gercekten sahipsiz ve Tayebin maşası olmuş

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adamların orta sahası var bizim gibi hepsi ordan burdan yama değil. Fatih sağ açık Medjani stoper özerin ne olduğu belli değil. Sol bekimiz aslında stoper sağ bekimiz stoper oynadı bu haftaya kadar forvetimiz deniz sağ açık oynadı 3-4 maç ben anlamıyorum ya.
                        Aynen bu şekilde,
                        işte benim canımı sıkan da bu,
                        20 topçu al,
                        1461 den gelen yedek stoperin ilk 11 in değişmez sol beki olsun,
                        takımın beyni,stoper Medjani ile sağ açık Fatih Atik olsun
                        kadro planlaması dedikleri şeyi yapmazsan böyle çorba olursun,
                        elindeki değerlenme ihtimali olan oyuncuların da çöp olur çıkar
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Hocanın hataları var ama onun desteğinin düşmemesi lazım. Kadro temizliği olacakken köstek olamayız. Kadro hırslı, yetenekli, kazanan futbolculardan oluşmalı. Aralarında hırssız, yeteneksiz, kaybeden futbolcular kalırsa diğerlerini de etkisi altına alır. Disiplin için sağlıklı ve tek bir kumandan altında bir yapıyla yola çıkmak şart. Takımda lider bir kaptan yok bari takımı yöneteni budamayalım

Yorum

• Ortada her alanda ciddi bir başarısız tablo var. Şike davasında bir adım ileri gidilememiş, dünyanın parası harcanmasina rağmen saha içinde çok başarısız bir takım oluşturulmuş, söylem ve icraatlerle kulübü kötü durumlara düşürmus bir yönetim var. Ersun Hoca ya güveniyorum fakat bu yönetim ile başarılı olunmaz.

Yorum

• Bu senenin yalan olacağı sezon başından belliydi zaten. İstikrar sağlamadıktan sonra ne yapsak boş. Ersun hocanın birçok hatasını görsem de seneye kendisiyle devam edilmeli hatta ısrar edilmeli, çok bilmişlere yem edilmemelidir. Bu yazıyı son 2-3 sezondur hemen hemen her hoca için yazıyorum ama her 6 ayda bir başa dönüyoruz. Bu kafayla daha çok bu döngüde döner dururuz. Seneye en fazla 4-5 nokta atışı transfer yapmalıyız, fazlası zarar.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Arkadaş hep maçın stresiyle Ersun Hocaya sallıyorum ama şimdi düşününce aynı durum Özerdede olmuştu ve hoca Özerede sabretmişti. Ama tabiki bu kadar değil. Bence istifa etmesi gereken birisi varsa oda Hacıosmanoğlu. Ersun Hoca en azından önümüzdeki sezona kadar kalmalı.
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X