Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 29. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ligi en kötü ihtimal kacinci bitirirsek avrupa kupalarina katilabiliyoruz???
    Sanırım 6. da bitirsek katılıyoruz.

Öyle konuşuluyordu açıkçası ama emin değilim...
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ligi en kötü ihtimal kacinci bitirirsek avrupa kupalarina katilabiliyoruz???
      - Bundan sonra hiç bişey yapmasak 6. olarak ligi bitiririz.

- Bursa kesin olarak yok bildiğim kadarıyla.

- Başakşehir'in şike yüzünden men yemesi de yüksek ihtimal.

- Kupadan da Sivas Avrupa şansı elde etmediği takdirde lig sıralamasına 1 hak daha veriliyor.

Benim tahminim;

- Biz en kötü 5. oluruz, yüksek ihtimal ise 4. oluruz.
      - 3. sırada bitiren takım + biz + 7. sırada bitiren takım Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanır.

Haaaa, UEFA'dan şikecilere yeni tokatlar gelirse, gs'ye mali sıkıntı falan çıkarsa o zaman seyreyle gümbürtüyü.
      Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
      Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Yine lideri değiştirme görevi bize kaldı. Yener iz , 2 farkla kazaniriz.

Yorum

• Mac basliginin siketas olarak degistirilmesini talep ediyorum..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mac basliginin siketas olarak degistirilmesini talep ediyorum..
            valla renkdaş kolpataş daha çok yakışıyor ama şiketaşta uyar

Yorum

• 14 puan nekadar cok gözüksede
              icimde bir his var, jimnastigi yenersek tepe taklak yuvarlanacaklar, fikstürleride buna müsait
              tecrübesizlikleri, kalecisiz kalmalari, td kalip kalmayacagini bilmemeleri gibi bi yiyigin etken böyle bir düsüsün olabilitesini bence ispatliyor

tabi diyeceksiniz simdi onlari düsüs yasasa bilen bizim cikis yasamamiz nekadar mümkün bu soru isareti olsada yeni bir hedef belki son olarak takima yeni hava katabilir
              unutmayalimki 3. olmak sikecilerin olasi bir ek ceza yemesinde sampiyonlar ligi elemeleri demek olur, en kötü al. direk gruplardan girmek, buda oyuncular icin en azindan 1 hafta ek izin
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• yavru şikecileri çinçom dan beter etmeliyiz..bizansın hiçbirine sempati "bari" vs yok ..ölümüne top oynasın uşaklar..
                Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  14 puan nekadar cok gözüksede
                  icimde bir his var, jimnastigi yenersek tepe taklak yuvarlanacaklar, fikstürleride buna müsait
                  tecrübesizlikleri, kalecisiz kalmalari, td kalip kalmayacagini bilmemeleri gibi bi yiyigin etken böyle bir düsüsün olabilitesini bence ispatliyor

tabi diyeceksiniz simdi onlari düsüs yasasa bilen bizim cikis yasamamiz nekadar mümkün bu soru isareti olsada yeni bir hedef belki son olarak takima yeni hava katabilir
                  unutmayalimki 3. olmak sikecilerin olasi bir ek ceza yemesinde sampiyonlar ligi elemeleri demek olur, en kötü al. direk gruplardan girmek, buda oyuncular icin en azindan 1 hafta ek izin
                  gençlerbirliği maçından önce aklıma gelmişti. beraberlikten sonra boş hayal olduğuna kesin olarak emin oldum.bu sene kaçıncı defa oldu saymadım. iflah olmayız ama bu sene için kesinlikle sondu.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gençlerbirliği maçından önce aklıma gelmişti. beraberlikten sonra boş hayal olduğuna kesin olarak emin oldum.bu sene kaçıncı defa oldu saymadım. iflah olmayız ama bu sene için kesinlikle sondu.
                    gecen senede sona dogru son bir cirpinmaylan 4. olmusduk
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İstatistikleri bakınca gole en yakın adamımız Medjani.. Cardozo'nun büyük maçlarda ayakta bile durmakta zorlandığını görünce umutlarım tükeniyor inşallah bu maçta ilk golünü atar bu İstanbul takımlarına karşı...
                      Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Hakan
                        Bosi - Belkalem - Aykut - Akbaş
                        Medjani
                        Waris - Ekici - Özer - Yusuf
                        Cardozo

İbrahim, Salih, Uğur, Atik, Erkan, Sefa, Deniz
                        Més que un club!
                        Nil Satis Nisi Optimum..
                        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hakan
                          Bosi - Belkalem - Aykut - Akbaş
                          Medjani
                          Waris - Ekici - Özer - Yusuf
                          Cardozo

İbrahim, Salih, Uğur, Atik, Erkan, Sefa, Deniz
                          Arkadasim diziliste bi hata var. Forvet oyuncusunu gidip ön liberoya koymussun
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yazılanları normal karşılıyorum. dönemsel bir nefret bu.sebebi de büyük çoğunlukla ilk maçtaki hezimet.resmen yarışın dışına itildik.maçtan önce havalardaydık, gs yi deplasmanda yenmiş, gençlerbirliğini cardozo showla farka boğmuştuk. çok yükseklerden dibe çakıldık resmen. bu travmayı atlatmak için mutlaka kazanmalıyız maçı.uzayıp giden yeni bir düşmanlık ve nefret duygusu ihtiyacımız olan en son şey. yarın bir gün fenere yenildiğimizde en büyük düşman fb, gs ye yenildiğimizde ise en sinsi ve pislik takım yine gs olur. bunların ilacı özellikle içerdeki maçları kazanmaktır. başka çare yok.

bjk ile ilgili nefretimizn haklı gerekçesi fikret orman'ın bizle ilgili açıklamaları olabilir. şikeye, 96 ya çok takıldığımızla ilgili yüksekten bakan, empati yoksunu açıklamalar yapmıştı.nedense bu fazla gündem olmadı burda ya da ben kaçırdım. aynısını yaşayınca belki anlar.
                            Dogru tespitler
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• Bu maçda bizim olacak alternatifi yok bence
                              İlk yarıda bireysel hatalarla kendilerini bişe sandılar
                              Bu defa vuracaz inşallah
                              "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                              Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• Ynt: STSL 29. Hafta | TRABZONSPOR - beşiktaş | 03.05.2015 Pazar 19.00

Baslik yavru sikeciler olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X