Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 27. Hafta | TRABZONSPOR 2-1 Galatasaray | MAÇ SONUCU

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kesinlikle katılıyorum, lakin sistem bizi buna itiyor. Bu olayları Anadolu takımlarına karşı tasvip etmiyorum ama 3 eziklere karşı doğru buluyorum.

Bu ülkede 3 eziklere karşı beraber kalınca yada kazanınca her türlü çirkeflik yapılıyor. Bu adiler bu dilden anlıyor.
    Ayrıştığımız tek nokta ben tüm takımlara karşı yanlış olduğunu düşünüyorum .
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hadi yaa. zibilyon tane gs adresi var bulamıyorum. görüntü versene.
      Kardeş sanırım o gırgırına yapılmış trol bir şakaydı. Ben gerçek sandım. Kusura bakma.
      Fakat Gs'nin Trabzon'un sahte dostu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Ne zaman bir sezonda takıma iskeletin bel kemiği bir oyuncu yapsak, sonraki sezon o topçuya musallat olup kandırıyorlar. Ve neticede bir iskelet kadromuz oluşmuyor.
      Böyle bir sinsiliği yapan bir klübe karşı kimse kusura bakmasın ama Fener'den bile daha antipatik geliyor bana.
      Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
      -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
      Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
      -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• STSL 27. Hafta | TRABZONSPOR 2-1 Galatasaray | MAÇ SONUCU

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maç başlar başlamaz Burak küfürleri başladı, ara ara küfür edildi. Çıkarken dozaj artınca adam da çıldırdı.

Başka işimiz yok çünkü. Küfür küfür.

Tahmin ettiğim gibi demek ki, bence Burak haklı, yahu bu adam burnu, ağzı, kafası kan içindeyken oynadı, mücadele etti, cidden yakışmıyor artık bu hareketler. Taraftar da maça gelmez gelmez gelince de böyle her şeyin içine eder, şimdi en az 200 bin lira ceza, en az da bir maç saha kapatma var.

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burak'ın hareketine de bir şey diyemiyorum açıkcası. Sen maç öncesi ıslıkla,küfür et sonra takımı gol atınca hareket çekince niye hareket çekti de.Olmaz.Eleman ama tüm kadro dağıldıktan sonra yine de takımında kalmış,o kadar emek vermiş,o kadroda gol kralı olup takımı Avrupa Kupası'na taşımış,satıldığı kulüpte kupa kaldırınca hak edip kazanamadığım kupayı burada kazandım demiş,sen ana avrat sövüyorsun.Biraz ahlakı ve bakış açımızı değiştirmemiz lazım diye düşünüyorum.Kulüp satmak istemese A2 takımla antrenmana çıkartır,yine satmazdı.Keza o transferin öyküsü Tolga transferi gibi değişik.

Selçuk,Egemen falan ayrı kategoride.Onlara denilen her laf müstehak
          İyi hoş da transferi şok etkisi yarattı taraftarda. Sonrasında bazı yanlış söylemleri oldu. Bunun üstüne biraz alevlendi işler. Dile kolay 33 gol atıp gol kralı olmuş yeniden doğmuş oyuncun ertesi sene en büyük rakiplerinden birinde bununda etkisiyle silinmedi bu izler.Bu durumu haklıya çıkarır mı asla tabiki.Burak anormal seviliyordu bence bu yüzden bu noktaya geldi işler.

Yorum

• Şimdi şu hocaya mı takıma mı kime söveyimm
            MADEM BU POTANSİYELİNİZ VARDI BE ALLAH'IN KULLARI
            SENE BAŞINDAN BERİ NEDEN BU KADAR KAYBETTİNİZ..
            İLK YARI TABİR-İ CAİZSE BARCELONA GİBİ BİR TAKIM VARDI SAHADA
            SADECE ŞU İLK YARI TOPUNU OYNASAK LİGDE 3'LEYEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK..
            İKİNCİ YARI O SKORU TUTARSIN ZATEN..
            YAZIK OLDU..
            YOKSA ERSUN,
            AZİZ TARAFINDAN GÖNDERİLEN BİR MUHBİR Mİ
            ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tamam kızıyoruz ama orası da bizim suçumuz.kişisel almamak lazım.adam fırsatını bulursa oyuncunu alır tabi.o fırsatı vermeyeceksin.boş yere dostluk düşmanlık üretmeye gerek yok.
              Ya elbette amacımız düşman üretmek değil. Ama sahte dostlarımızı bir hatırlayalım istedim.
              Her sezon sonunda takımın iskelet kadrosundan bir oyuncuyu CENTİLMEN olmayan bir şekilde transfer ediyorlar!
              Her sezon aynı hikaye! O zaman bize dostluk mavalları okumasınlar!

Fenerbahçe senden ne zaman böyle bir oyuncu transfer etmiş?
              Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
              -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
              Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
              -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• STSL 27. Hafta | TRABZONSPOR 2-1 Galatasaray | MAÇ SONUCU

İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ayrıştığımız tek nokta ben tüm takımlara karşı yanlış olduğunu düşünüyorum .

Saygı duyarım, ayrıca pozisyonda Chedjou Ekici'nin ayağına basıyor ve 2 kez kırmızı görmesi gerekiyordu. Ekici hafif abartmış olabilir ama profesyonellik bunu yapmayan bir Messi var herhalde dünyada, aynısını Aykut Demir haklı olarak şikebahçe maçında yapsa belki şb 10 kişi kalacaktı.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Özeri sevmem ama kavgada yedek kulübesinden oraya gelişini takdir ettim
                  nasıl yani? öfke kontrolü yapamayıp gereksiz sarı kart görmesini ve olayların uzamasına neden olmasını mı taktir ettiniz?
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tahmin ettiğim gibi demek ki, bence Burak haklı, yahu bu adam burnu, ağzı, kafası kan içindeyken oynadı, mücadele etti, cidden yakışmıyor artık bu hareketler. Taraftar da maça gelmez gelmez gelince de böyle her şeyin içine eder, şimdi en az 200 bin lira ceza, en az da bir maç saha kapatma var.
                    Bence Burak kulak tıkamalıydı her şeye rağmen taraftarı bilen ve profesyonel bir futbolcu. Ortamı germenin bi anlamı yoktu.

Yorum

• Bugün Mustafayı sadece maçın sonundaki olaylarda beğendim..gayet iyiydi..90+2 de

Yorum

• 2003-2004 Sezonunda yağmurlu bir Trabzon akşamında ligin bitimine 2 hafta kala ligde hiçbir iddiası kalmayan Galatasaray Avni Aker'de, Trabzonspor'u 4-2 yenmiş ve şampiyonluktan etmişti. Biz o gün sizin bu akşam kenar mahalle karıları gibi ağladığınız gibi ağlamadık neden mi? Çünkü bu futboldur ve iyi oynayan kazanır, hakedenin hanesine 3 puan yazılır.

Trabzonspor öyle büyük bir camia ki Türkiye'nin 2 büyük(!) camiasının taraftarlarını 2 saat içerisinde 180 derece farklı düşündürebiliyor...

Bugün kaybettikleri 3 puandan sonra 2010-11 e atıfta bulunarak Trabzonspor'a çakan zihniyetin adalet terazisinde ne vicdanı ne de başka bir organı tartılamayacak seviyede kararmıştır. Sizler bırakın bir futbol izleyicisini şike yapan ve şikeyi savunan Fenerbahçeliler kadar bile insan değilsiniz. Bu kadar çirkinleşmenin ahlaksızlaşmanın lüzumu varmıydı? Onu attığınız golden sonra kolunu ekmeğini yediği ve onu adam eden Trabzonspor camiasına kaldıran Burak Yılmaz'a sorun.. Oyuncularımızı ayartırken herşey iyiydi güzeldi.. Bir koyduk o kirli kapkaranlık gerçek yüzünüz meydana çıktı..

Trabzon o kolu ters çevirip hepinizin münasip bir yerine montajladı ya bundandır kuyruk acınız..

Derdiniz ne şikeydi ne de adalet her zaman menfaatini kovalayan İstanbul'un 3 piçinden birisiydiniz sadece her zamanda öyle kalacaksınız.

Emek hırsızlığını farklı bir versiyonuyla oyuncu ayartarak gerçekleştiren Fransız tohumu Galatasaray'ın da

Atlarla şike yapan güzide kulübümüz Beşiktaş'ın da

Şikenin ağa babası olan Fenerbahçe'nin de

Adı batsın...

Memleketimizde Trabzon, takımımızda Trabzon... Yatmayız, yatırırız...
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Şu pisiciklere bak nasılda kudurmuslar. Forumları kaynıyooo resmen acıyı iyden iyiye hissediyolar belli ki Bu istanbul kızını şamarladıkça azıtıyo 2010-11 şampiyonu fb yazarak ablalarının etegine sıgınmıslar Lakin biz koymaktan zevk duyarız sıradaki 8taş gelse de aynı tarifeyi onlarada yapalım diye tesbih çekmeye basladık
                          Yeniden fark yaratma yürekliliğini gösterme ve gerçekten yapmaya değer bir şey yapma zamanı gelmiştir.

Yorum

• başka takıma, başka oyuncuya nefretten trabzonspor sevgisi doğmaz. sağlığa da zarar zaten.senin ne işin var burak la selçukla.bjk maçı kapanırsa yine zarar trabonspora. ayrıca takımın formasını giymiş her oyuncuya saygı göstereceksin ki klüp büyüsün.küfür etmek kolay olanı.bişey de elde edemiyorsun zaten.adam saha içinde, golü atsa, alın size küfür dese, yine oturduğun yerde kendini yiyip bitireceksin. değmez yani. ama kime anlatıyorsun, piskolojisi bozuk camianın.

Yorum

• #50 Jackson Avelino Coelho
                              #7Miroslaw Szymkowiak
                              #61 İbrahima Yattara

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2003-2004 Sezonunda yağmurlu bir Trabzon akşamında ligin bitimine 2 hafta kala ligde hiçbir iddiası kalmayan Galatasaray Avni Aker'de, Trabzonspor'u 4-2 yenmiş ve şampiyonluktan etmişti. Biz o gün sizin bu akşam kenar mahalle karıları gibi ağladığınız gibi ağlamadık neden mi? Çünkü bu futboldur ve iyi oynayan kazanır, hakedenin hanesine 3 puan yazılır.

Trabzonspor öyle büyük bir camia ki Türkiye'nin 2 büyük(!) camiasının taraftarlarını 2 saat içerisinde 180 derece farklı düşündürebiliyor...

Bugün kaybettikleri 3 puandan sonra 2010-11 e atıfta bulunarak Trabzonspor'a çakan zihniyetin adalet terazisinde ne vicdanı ne de başka bir organı tartılamayacak seviyede kararmıştır. Sizler bırakın bir futbol izleyicisini şike yapan ve şikeyi savunan Fenerbahçeliler kadar bile insan değilsiniz. Bu kadar çirkinleşmenin ahlaksızlaşmanın lüzumu varmıydı? Onu attığınız golden sonra kolunu ekmeğini yediği ve onu adam eden Trabzonspor camiasına kaldıran Burak Yılmaz'a sorun.. Oyuncularımızı ayartırken herşey iyiydi güzeldi.. Bir koyduk o kirli kapkaranlık gerçek yüzünüz meydana çıktı..

Trabzon o kolu ters çevirip hepinizin münasip bir yerine montajladı ya bundandır kuyruk acınız..

Derdiniz ne şikeydi ne de adalet her zaman menfaatini kovalayan İstanbul'un 3 piçinden birisiydiniz sadece her zamanda öyle kalacaksınız.

Emek hırsızlığını farklı bir versiyonuyla oyuncu ayartarak gerçekleştiren Fransız tohumu Galatasaray'ın da

Atlarla şike yapan güzide kulübümüz Beşiktaş'ın da

Şikenin ağa babası olan Fenerbahçe'nin de

Adı batsın...

Memleketimizde Trabzon, takımımızda Trabzon... Yatmayız, yatırırız...
                                o mağlubiyet bana 50 şınava bütün bölüğe de gece 22:00 de eğirdir ayazında içtimaya neden olmuştu cincona nefretimin sebebi biraz da o maçtır..
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X