İlk olarak Murat' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 27. Hafta | TRABZONSPOR 2-1 Galatasaray | MAÇ SONUCU
Daraltma
X
-
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2003-2004 Sezonunda yağmurlu bir Trabzon akşamında ligin bitimine 2 hafta kala ligde hiçbir iddiası kalmayan Galatasaray Avni Aker'de, Trabzonspor'u 4-2 yenmiş ve şampiyonluktan etmişti. Biz o gün sizin bu akşam kenar mahalle karıları gibi ağladığınız gibi ağlamadık neden mi? Çünkü bu futboldur ve iyi oynayan kazanır, hakedenin hanesine 3 puan yazılır.
Trabzonspor öyle büyük bir camia ki Türkiye'nin 2 büyük(!) camiasının taraftarlarını 2 saat içerisinde 180 derece farklı düşündürebiliyor...
Bugün kaybettikleri 3 puandan sonra 2010-11 e atıfta bulunarak Trabzonspor'a çakan zihniyetin adalet terazisinde ne vicdanı ne de başka bir organı tartılamayacak seviyede kararmıştır. Sizler bırakın bir futbol izleyicisini şike yapan ve şikeyi savunan Fenerbahçeliler kadar bile insan değilsiniz. Bu kadar çirkinleşmenin ahlaksızlaşmanın lüzumu varmıydı? Onu attığınız golden sonra kolunu ekmeğini yediği ve onu adam eden Trabzonspor camiasına kaldıran Burak Yılmaz'a sorun.. Oyuncularımızı ayartırken herşey iyiydi güzeldi.. Bir koyduk o kirli kapkaranlık gerçek yüzünüz meydana çıktı..
Trabzon o kolu ters çevirip hepinizin münasip bir yerine montajladı ya bundandır kuyruk acınız..
Derdiniz ne şikeydi ne de adalet her zaman menfaatini kovalayan İstanbul'un 3 piçinden birisiydiniz sadece her zamanda öyle kalacaksınız.
Emek hırsızlığını farklı bir versiyonuyla oyuncu ayartarak gerçekleştiren Fransız tohumu Galatasaray'ın da
Atlarla şike yapan güzide kulübümüz Beşiktaş'ın da
Şikenin ağa babası olan Fenerbahçe'nin de
Adı batsın...
Memleketimizde Trabzon, takımımızda Trabzon... Yatmayız, yatırırız...
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYavşak aslında sadece Bit yavrusu değildir.
Yavşak bazen de böylelerine denilir.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim 2.gol ofsayt mı acaba onu göremedim..And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
ilk yarı iyi pres yaptık sağlam durduk ama çıkarken net paslar gelmedi.zor tabi ama daha net paslar çıkabilirdi.ayrıca cardozo deniz çok verimli bir ikili değil.mutlaka toplu topsuz uzun metrajlı koşular yapabilen, rakibin üstüne giden, araya sarkan, çevik bir oyuncu olmalı. elimizde bu özelliklere uygun waris ve yusuf var. biri oynamalı.
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet çakar denen adam Ersun Yanal hoca falan değil demek ki zamanında şikebahçeyi başkaları şampiyon yapmış diyor.
Hahahahahahahah zamanında Hacıosmanoğlu Ersun Yanal'ı getirmesin diye yırtınan ahmet çakar
federasyon
hakemler
medya
muktedirler gibi mi?
Yorum
-
İlk olarak Mert Zaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
o caps doğru değil.. adamın öyle bir paylaşımı yok..
burak yılmaza yapılan tepki nefretten değil aşırı sevgiden de olsa duğru bulmuyorum.. benim gözümde 2011 şampiyonu trabzonspor diyemeyen bir çok efsanemizden daha adamdır..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak gibi oyuncuya 5 milyon euro getiren alır maddesi koyanlarda suç, çok övündüğümüz 2010-2011 sezonunda o arkadaşın da payı çok, bırakalım şu küfürleri falan bir kenara.
Zaten ben Burak ile ilgili yazmadım. Olcan,Egemen,Selçuk,Engin,Ceyhun,Yasin gibi oyunculara da suç bulmuyorum.
Benim tek değindiğim konu: GS'nin her transfer döneminde bizim yıldız oyuncularımızın aklını çelmesi.
Bu büyük bir camia olan Gs'ye yakışmıyor! Sözleşme şartlarını veya futbolcunun psikolojik durumundan istifade oyuncu transfer edilmez!
Bu etik değil! Ben sadece bunu söylüyorum.
Gs bu akşam gereken cevabı sahada almıştır!
Edit: Artık taraftarlarımızın da rakip oyunculara küfür etmesi veya sahaya yabancı madde atmaları kabak tadı vermeye başladı. Netice bu bir futbol!
Öyle veya böyle rakip oyuncuya küfür edilmesi veya cisim atılması hoş karşılanabilecek bir davranış değildir!Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır, golde ofsayt yok.
şimdi bir daha baktım temizmiş golölümüne trabzon !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum