Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 27. Hafta | TRABZONSPOR 2-1 Galatasaray | MAÇ SONUCU

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• STSL 27. Hafta | TRABZONSPOR 2-1 Galatasaray | MAÇ SONUCU

Burak'a el hareketinden önce küfür edildi mi?

Şu küfürü artık bir kenara bırakalım ne olur, senelik maliyeti neredeyse 2 milyon lira, yazıktır.
    En son Murat' tarafından düzenlendi; 19.04.2015, 23:08.

Yorum

• Ben olayda takımın birlik oluşunu beğendim.
      MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence farketmez kulak tıkamayı bilmeli oyuncu. Kaldı ki neden olduğunu da biliyor.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben olayda takımın birlik oluşunu beğendim.
          Özeri sevmem ama kavgada yedek kulübesinden oraya gelişini takdir ettim

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adamlar resmi twitter adreslerinde 2011 şampiyonu Fb diye yazmışlar hemen.
            Ne çabuk döndünüz, hayırdır?
            hadi yaa. zibilyon tane gs adresi var bulamıyorum. görüntü versene.

Yorum

• 61. sayfanin serefine ne koyduk gayseye beeeeeeeeeeeee
              BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben her zaman söylüyorum. Yıllar evvel yine yazdım gene yazıyorum.
                Biz Fener ile çekişerek büyüdük! Bizim mücadelelerimizin hepsi Fener'e karşı olmuştur. Fener rakibimizdir. Aziz Yıldırım gibi bir başkanları olmasa aslında Fener'in bize yaptığı pek birşey yok.

Ama bilmem dikkat ettiniz mi?
                Gs'de kaç tane Trabzonspor'da oynamış ve fırsattan istifade ile, ayak oyunlarıyla ve centilmenlik dışı transferlerle alınmış futbolcu vardı? Saydınız mı?
                2011 sezonu sonundaki şike olaylarının şaşkınlığından istifade RESMEN TRABZONSPOR'UN İSKELET kadrosu çalındı!

Gs bizden artık uzak dur! Futbolcularımızdan uzak dur!
                Sahte dostluğun sana kalsın Gs! Seni sevmiyoruz!

İnanın Trabzonspor'lular için Fener'den çok daha antipatiksiniz!
                tamam kızıyoruz ama orası da bizim suçumuz.kişisel almamak lazım.adam fırsatını bulursa oyuncunu alır tabi.o fırsatı vermeyeceksin.boş yere dostluk düşmanlık üretmeye gerek yok.

Yorum

İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sorun işe yaraması veya yaramaması değil.Sorun bordo-mavi formayı taşıyan bir kişinin böyle bir şey yapması.Ne olursa olsun biz eleştirdiğimiz şeyleri yaparsak bizim de diğerlerinden farkımız kalmaz. Ne pahasına olursa olsun. Bu ülkenin Onur Kıvraklar'a Mehmet Topallar'a ihtıyacı var Melolar'a E.Belözoğulları'na veya Özerler'e değil...

Kesinlikle katılıyorum, lakin sistem bizi buna itiyor. Bu olayları Anadolu takımlarına karşı tasvip etmiyorum ama 3 eziklere karşı doğru buluyorum.

Bu ülkede 3 eziklere karşı beraber kalınca yada kazanınca her türlü çirkeflik yapılıyor. Bu adiler bu dilden anlıyor.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu küfürü artık bir kenara bırakalım ne olur, senelik maliyeti neredeyse 2 milyon lira, yazıktır.
                    Maç başlar başlamaz Burak küfürleri başladı, ara ara küfür edildi. Çıkarken dozaj artınca adam da çıldırdı.
                    Başka işimiz yok çünkü. Küfür küfür.

Yorum

• Burak'ın hareketine de bir şey diyemiyorum açıkcası. Sen maç öncesi ıslıkla,küfür et sonra takımı gol atınca hareket çekince niye hareket çekti de.Olmaz.Eleman ama tüm kadro dağıldıktan sonra yine de takımında kalmış,o kadar emek vermiş,o kadroda gol kralı olup takımı Avrupa Kupası'na taşımış,satıldığı kulüpte kupa kaldırınca hak edip kazanamadığım kupayı burada kazandım demiş,sen ana avrat sövüyorsun.Biraz ahlakı ve bakış açımızı değiştirmemiz lazım diye düşünüyorum.Kulüp satmak istemese A2 takımla antrenmana çıkartır,yine satmazdı.Keza o transferin öyküsü Tolga transferi gibi değişik.

Selçuk,Egemen falan ayrı kategoride.Onlara denilen her laf müstehak

Yorum

Aksine bence Özer çok büyük hata yaptı sahaya girmekle, Emre Belözoğlu var adamın içinde.

Yorum

• Bu kahbe ist takimlari okadar alismiski masa basinda mac almaya serefsizler herkesi kendileri gibi pis kirli sikeci saniyorlar tuhh sizin sifatiniza ezikler.
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• bu cincon kedilerini yağladıgımız için ayrı bi mutluluk yasıyorum ama şöyle 3-4 itelemeyince üzülüyorum
                            Yeniden fark yaratma yürekliliğini gösterme ve gerçekten yapmaya değer bir şey yapma zamanı gelmiştir.

Yorum

• Golden sonra seyirciye yaptığı hareket kendinde patladı yazık.. Nede hırslanmış öyle ay kıyamam

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burak'ın hareketine de bir şey diyemiyorum açıkcası. Sen maç öncesi ıslıkla,küfür et sonra takımı gol atınca hareket çekince niye hareket çekti de.Olmaz.Eleman ama tüm kadro dağıldıktan sonra yine de takımında kalmış,o kadar emek vermiş,o kadroda gol kralı olup takımı Avrupa Kupası'na taşımış,satıldığı kulüpte kupa kaldırınca hak edip kazanamadığım kupayı burada kazandım demiş,sen ana avrat sövüyorsun.Biraz ahlakı ve bakış açımızı değiştirmemiz lazım diye düşünüyorum.Kulüp satmak istemese A2 takımla antrenmana çıkartır,yine satmazdı.Keza o transferin öyküsü Tolga transferi gibi değişik.

Selçuk,Egemen falan ayrı kategoride.Onlara denilen her laf müstehak
                                Ağzın bal yesin.
                                Nokta.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X