STSL 27. Hafta | TRABZONSPOR 2-1 Galatasaray | MAÇ SONUCU
Daraltma
X
-
Dün akşam benim için sezon bitti
Ben artık UEFA'ya kalmak, Türkiye kupasını almak değil,
8.kez şampiyon olmak istiyorum.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
şikebahçe şampiyon olmasın da kim olursa olsun2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Büyük maçlardan önceki heycanımızı bile çaldılar....
Yensek ne olur yenilsek ne olur......
Ben 200 milyon tl harcadıktan sonra Başakşehirler ve Bursa ile 4-5-6 sıra için yarışmayı başarı olarak görmüyorum....
kimse kusura bakmasın....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Fatih Atik kart cezalısı
Onur kadroda yok, çalışmalara başladı
başka eksik yok gibi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
GS'yi yensek hatta farklı yensek bile içimde hiç coşku kalmadı2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
gs 90 dakika panik yapacak, biz ise daha rahat oluruz.
gs'nin duran toplarda zaafları var, duran toplardan her sekil gol-goller buluruz..
gs savunması sezon basından beri arıza, savunma hatalarını iyi değerlendirirsek 1-2 gol ordan gelir.
bence 3-4 tane gol atacagımız bir mac olacak. büyük ihtimallede kazanacagız..Yorum
-
Bence Uğur stoper olarak oynayabliyorsa, Trabzonspor'a gönül vermiş stoperlikten birazcık anlayan !!! kaplumbağalar için de bir şans var demektir. Hızları arasında çok fark yok. Bi de bu adama dünya kadar para verildi. Kaleci Fatih'in stoper hali, her haraketi amatör, hızı zaten yok. Bir de İshak var ki, zaten ruhunun yaşı yüzünde hayat bulmuş en az 80'i var. Yanında karşı takımın açıkları koşmaya başlayınca bu yaştan sonra ne koşcam deyip hemen duruyor.Yorum
-
Fark yer yine şikecilerin diline düşeriz.Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.Yorum
-
Bu maç için yakup efendi acaba mahmut uslu abisine bir özür için abi bizi affederseniz gs yi yeneriz taklalarıda atmışmıdır,şaşırmam artık sanki TS kurşunladı adileriYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

İlk devre daha vasat bir takım halinde iken 3 atmadık mı ? Büyük maçların havası her zaman farklı olur.

Yorum