Ön liberosuz takım ancak bu kadar olur medjani stoper bu adam milli takımında stoper oynuyordu fatih ise sağ açık bu adamlarda rakibi karşılarsan sol bekin de sağ bekin de perişan olur Zeki oynasın orta sahada daha iyi iş yapar ya da mertcan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 26. Hafta | Konyaspor 1-0 TRABZONSPOR | MAÇ SONUCU
Daraltma
X
-
İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan soner Sefa ve İshak'a şöyle okkalı bir ceza vereceksin adamlarda hırs yok hırs
Soner
Sefa
bu adamlar ligi kafada bitirmişler, biz de kıvranıp duruyoruz.
bitmez bizim çilemiz2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
At sahibine göre kişner demişti bir arkadaşımız, buraya da uyuyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen yaz DK'da şampiyonu en çok zorlayan takımı, sıradan bir Afrika takımı iken en iyi Afrika takımı yapan hocayı gönderdik. Geçen yılın erken şampiyon olan hocasını mı gönderemiycez?
Ye ye bitmedi.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
DEEP BLUE
Haklısınız anti Ersun'cu gençler. Mourinho, Capello veya Hami olsa, Medjani o golleri kesin atardı. Deniz Yılmaz isimli, nerede durup nereye vuracağını bilmeyen santrfor bozuntusu hat trick yapardı. Ersun izin gününde Bodrum'a gidiyor zaten. Mekke'ye gitmesi lazımdı. Bosi sağ bek oynasa 5 atardık. Yani kahrolsun Ersun...
Yorum
-
Elinde cordoza gibi santrafor var bir top gelmiyor beklerden sonra neden cordoza etkisiz bu kadar olmaz ya..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözetle ben kimseye kızmıyorum ersunda başarılıydı
çok tepki gören akbaş bile başarılıydı
tek kadroda sırıtan sonerdi onuda çıkardı
kimseye kızmıyorum hata vahid ve ihonundur bu kadroyu kuran onlar çünkü
birazda şans olacak
bu maçta en ihtiyaç duyduğumuz orta saha gerçek bir bek
o olsaydı mesela aytaçta vasat bir bek olsada
maçı rahat alırdık
çünkü konya defansı çok kötüydü bugün
ama uzun pas atacak adam yokto orta sahada
defansı artık güvenecek adam şart ersun bosigwayı oynatmakla 100 kere haklı defanstan oyunu kurarsın
ama defansta top çıkaracak bosiwadan başka adam yok
ben bu seneden umudu kestim olmayacak şans yok en başta cezalar sakatlıklar onlarda ne talihsizliktir. en ihtiyaç duyduğumuz mevkilerde oluyor
başka adam yok tek adam orta saha aytaç sakatlandı mehmet cezalı
artık ne yapacan şu konyayı yenemezsen gs mı yenecen
yarın ibş bjk yener bizde ağzımız açık bakarız
ben arkadaşlar kusura bakmayın bu sene takibi bıraktım
hedef olmadan takip etmenin manası yok ligden düşermiyiz yok
en kötü avrupaya gideriz bence oda olmayacak
Yorum
-
Asıl sorun şu....
Kadro harcanan paraya göre kaliteli değil....
Bu para ile şampiyonluğa rahatça oynayacak bir kadro kurulabilirdi....
Ancak 26 oyuncu alındığı halde takımın en az 4-5 oyuncuya daha ihtiyacı varsa transferde emeği geçen herkesin çoktan bavullarını toplamaları lazımdı....
ama ne yaparsın koltuk çok tatlı.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsıl sorun şu....
Kadro harcanan paraya göre kaliteli değil....
Bu para ile şampiyonluğa rahatça oynayacak bir kadro kurulabilirdi....
Ancak 26 oyuncu alındığı halde takımın en az 4-5 oyuncuya daha ihtiyacı varsa transferde emeği geçen herkesin çoktan bavullarını toplamaları lazımdı....
ama ne yaparsın koltuk çok tatlı.....çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersun acaba ?
Diyorum
Yorum
-
Şikebahçede Sow'un 70 m top sürüp attığı gol parmak ısırtır. Adam neredeyse yarı sahayı geçti.
Benim jenerasyon ve daha eskiler iyi bilir, Dobi Hasan da rakibin sağından atıp solundan geçerdi.
Dobi Hasan ve İskender'in futbolunu ve o kadroyu çok özledim. Ah ah efkarlandım yine2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Biraz Özer ve Bosingwa dışında kimin ne yaptığı bellisizdi ama yinede bu maçın vebali günahı Mejdani'ye o pozisyonları atamıyorsan futbolcuyum deme kendine Ersun hacaya gelince dakika 87 olmuş oyuncu değiştiriyor ama farkeden oldumu bilmiyorum giren oyuncuya öyle bir taktik veriyorki sanırsın daha maçın ortası ve takım galib oysa atı alan çoktan gitti oradan biz taraftara gelince artık kasmaya gerek yok bu takım deblasmana gidince 3 puan beklemek hayalcilik olur bırakın dağınık kalsın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum