gökdenize ne laf diyosunuz adam asistini yaptı yattarayada kesti dışarı vurdu adam topu alıyo etrafından kimse yok gökdeniz gökdeniz bu sene gökdeniz olmasaydı halimiz dumandı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)
Daraltma
X
-
İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabikide bizimkiler kötü oynadı yeri geldimi onlarda söylenecektir.ama o kötü oynayan takım bile hakemin sonuca etki etmesine ragmen deplasmanda fenere yenilmedi. bir takımın kotu oynaması hakkının yenmesını mazur kılmaz.
ben hakem haklı demiyorum illaki bi kere ofsaytlar yanlıştıki %100 gollük pozisyonlardı umut tek kalmıştı atarmıydı en az ikisinden birini atardı ama sen ikinci yarı sahada yürüyen bi takıma karşı kapan gol arama eline geçen fırsatları harca. ondan sonra hakem de bence yanlış düşünüyoruz kötüde oynamadık hakem diyerek kendimizi küçük düşürmeyelim.
adama demezler mi gol attında hakem vermedi mi diye. hemde iki tane verdi.
bu takımdan
1. Gökdeniz(artık iyice midemi bulandırdı)
2. Hüseyin
3. Ceyhun
gitmesi gerektiğini bu akşam gördük.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk golün asistini Gökdeniz yaptırmadı mı?
peki öne geçtikten sonra yaptıkları..?
kaç defa kontra atağa kalkıyoruz ve ne oluyor? Ne oluyor ALLAH aşkına ne oluyor?
tabii ki top kaybı top kaybı top kaybı..
pas mı? hayır imkansız
Yorum
-
İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabikide bizimkiler kötü oynadı yeri geldimi onlarda söylenecektir.ama o kötü oynayan takım bile hakemin sonuca etki etmesine ragmen deplasmanda fenere yenilmedi. bir takımın kotu oynaması hakkının yenmesını mazur kılmaz.
ben hakem haklı demiyorum illaki bi kere ofsaytlar yanlıştıki %100 gollük pozisyonlardı umut tek kalmıştı atarmıydı en az ikisinden birini atardı ama sen ikinci yarı sahada yürüyen bi takıma karşı kapan gol arama eline geçen fırsatları harca. ondan sonra hakem de bence yanlış düşünüyoruz kötüde oynamadık hakem diyerek kendimizi küçük düşürmeyelim.
adama demezler mi gol attında hakem vermedi mi diye. hemde iki tane verdi.
bu takımdan
1. Gökdeniz(artık iyice midemi bulandırdı)
2. Hüseyin
3. Ceyhun
gitmesi gerektiğini bu akşam gördük.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
trabzonspor ligi 4. bitirmiş(daha bitmedi ya).. bunu hocanın ikinci yarıdaki başarısına veriyor birileri.
bu takımın forması ligi ilk 4 te bitirir.
başımdaki yönetim ve hoca bunun üzerine birşey katacak kalitede değilse ne işleri var bu takımın başında.
özkan sümer zamanında bile bu kadar utanç verici bir sezon yaşamamıştım.
bu kadar ezik bir sene yok..
allah tüm sorumluların burnundan getirsin...
Yorum
-
İlk olarak sweetrose tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDakika 79 ve Gökdeniz, laçka, lagar ve lakayıt şekilde sahanın içinde geziniyor. Tebrikler arkadaş...
Herkese laF Ette Bu Maçta Gökdenize laf etme ..
Yorum
-
- Fenerbahçeye şampiyonluk turu attıran futbolcuları şiddetle kınıyorum..
- Maç 2-1 ken gollük pozisyonlar yakalayabilecekken geriye doğru oynayan futbolculardan utanıyorum...
- Artık bu takımdan utanıyorum..
- Bu teknik trektörden nefret ediyorum..
- Bu yönetimden nefret ediyorum..
- Ve bu takım şampiyon olabileceği bir sezonu kaçırdı.. Ve İDDAA EDİYORUM 20 SENE DAHA GEÇSE ŞAMPİYON OLAMAYIZ..Geçmiş olsunKızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
yaw kırk yılda bu gs denen şerefsizler işimize yarıcak ula bizim için deil kendiniz için oynıcaksınız gidin 90+5 te gol yiyin. hem eziklere tur attırın hemde bizi uefadan uzaklaştırın. bu akşam gerçekten şansızız. erdinç adama faul yapıyo kendi sakatlanıyor 40 yılda işeyarıcan erdinç kaytarıyormusn anlayamadık. bu saatten sonra fazla bişeye gerek yok dileyelim ki gs iki maçını kazansın bizde uefaya gidelim. gerçi gs nin himmetine ihtiyacımız yok onlarda zaten kendleri için kazancak.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum