ulan bi bize nasip olmadı şampiyon olunca ağlamak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)
Daraltma
X
-
iste boyle beyler hadi gecmis olsun...
bir de uefa felan kacti diye yanmis bazilari, zaten bizim emeklerimizle degil baskasininki ile gelecek uefa'dan ne olur. birakin biz gitsek ne gitmesek ne... nasil olsa elenip geri gelecegiz, bu boyle devam edecek, sizler de uzulmeye... arada bir sevineceksiniz bir parmak bal calinmis gibi olacak agziniza ama sonra yine aciya devam.. alisin artik buna...
Yorum
-
Bizim baskanin oglu FB uyesi onu net biliyorum...İlk olarak sirkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence zaten fenerli o "bizim" baskan ....
Yorum
-
Vegas
kutlasin, iki senedir aziz yildirimdan daha cok calsiti fener icin.İlk olarak apache61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizimki Azizeyi tebrik etmiş
Başka ne işe yaradıki Trabzonsporda
Yorum
-
Senin Klasik bi Ziyacı olduğunu biliyoruz zatenİlk olarak Hu3|Y4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleARKADASLAR SAKIN ZIYA YA BISI DEMEYN; SAKIN TRABZONA DA BISI DEMEYIN
FENER SEREFSIZLERI 2-3 HAKKIMIZI YEDILER!
sadice offsayt diyorum!
hakk etmiyolar sampionlugu! HIC ETMIYOLAR!
Merak etmeyin zaten millet diyeceğini desede o anlamıyor
Yorum
-
Vegas
kendisinin uye olmadigindan emin misin>?İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim baskanin oglu FB uyesi onu net biliyorum...
Yorum
-
rezillikkkkkkkkkkkkkİlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim baskanin oglu FB uyesi onu net biliyorum...https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
I never forgive, I never forget..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum