Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hasan &ayman el ele ezikbahçe revire
    helal sonercan güzel sologan

Yorum

• en doğru kadro oyunda arkadaşlar. niye ceyhun yok demeyin.. ceyhunun fb savunması arasında top kayıplarını seyretmektense hasanın hırsını seyretmeyi tercih ederim..
      VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• her turlu mac sonucunda ziyanin istifasini izlemeyi tek gecerim!!!
        HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• ceyhun son maclarda bana göre fayda dan cok zarar vermistir bize. Ama yinede ikinci yarida sans verilmesi gerekiyor, eski takimina karsi daha da hirsi olacaktir

Yorum

• uzun zamandır ilk defa trabzonun maç kazanmasını gönülden deli gibi istiyorum.uzun zamandır şu ziya herifi gitsin diye yenilelim diyordum.ama ne olursa olsun feneri şampiyonluktan etmek için trabzonun bu maçı mutlak kazanmasını istiyorum.
            VUR KIR PARÇALA
            BU MAÇI KAZAN!!!!
            İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
            Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• abi yeter aglıycam ya artık yeter vallahi yeter ya
              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• ceyhun kadar kel basına tas dussun
                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak armutcu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  her turlu mac sonucunda ziyanin istifasini izlemeyi tek gecerim!!!
                  sana katılıyom ama haşim seyidoğlunuda giderken alsın

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ceyhun son maclarda bana göre fayda dan cok zarar vermistir bize. Ama yinede ikinci yarida sans verilmesi gerekiyor, eski takimina karsi daha da hirsi olacaktir
                    Ceyhun gibi oyuncunun bu maclarda oynaması şartiiiHer an herşey yapabilir!

Yorum

• antalya maçında umuta pası atan Cyhun bjk maçında 2.golde pası atan Ceyhun Gökdenizden sonra en çok asist yapan Ceyhun sen neye yararsın Ziya

Yorum

• Yaa arkaşlar onu bun u bırakında adamaların yaptığı şovu görüyo musunuz?Her yer sarı lacivert.Binlerce taraftar orda.Ellerinde kartonlar Sarı veLacivert renklerde,Sarı Lacivert yazısını oluşturmuşlar.
                        Bu kadar olur yani.Görüntü tam,tezahürat tam.Bizimkiler bi avuç.
                        Tselif,Nebiye,Serap berabr seyrediyoruz.Kızların bu görüntüler karşısında moralleri çok bozuldu.
                        Nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
                        Nedennnnnn bizim yönetim bu tür şeyler yapmıyor,hazırlıklar falan diyolar.
                        Bizimkiler moralmen yıkık şu an.

Yorum

• arkadaşlar kadroyu verebilirmisiniz.
                          bir de serdar bali ne diyor.
                          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• ziya doğan yine başladı bune ya ceyhunu niye oynatmıyo...

Yorum

• İlk olarak +1AhmeT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yaa arkaşlar onu bun u bırakında adamaların yaptığı şovu görüyo musunuz?Her yer sarı lacivert.Binlerce taraftar orda.Ellerinde kartonlar Sarı veLacivert renklerde,Sarı Lacivert yazısını oluşturmuşlar.
                              Bu kadar olur yani.Görüntü tam,tezahürat tam.Bizimkiler bi avuç.
                              Tselif,Nebiye,Serap berabr seyrediyoruz.Kızların bu görüntüler karşısında moralleri çok bozuldu.
                              Nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
                              Nedennnnnn bizim yönetim bu tür şeyler yapmıyor,hazırlıklar falan diyolar.
                              Bizimkiler moralmen yıkık şu an.
                              Abi şampiyonluğa oynasak hepsi olur 2 sene önce olimpiyatta 60 bine yakın kişi vardı bu şov onun yanında hiçbirşey.Takımları lider gitsinler artık.Asıl üzüntüm ziya doğandır benim

Yorum

• İlk olarak trabz10sporum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ziya doğan yine başladı bune ya ceyhunu niye oynatmıyo...
                                Oynatmadığına göre bişe biliyo dicem ama malesef

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X