Dün bana göre iyi oynamamıza rağmen zaman zaman futbolcularımızın yaptığı gereksiz yere topla oynamalarından dolayı maçı berabere bitirdikArtık önümüzdeki adam gibi bir yönetim teknik heyet ve kadro kurarlarda bizde rahatlarız artık..
Klasik bir FB-TS maçı izledik yine. Ofsaytlar 'ofsayt' değil, kırmızı kartlar yeterince 'kırmızı' değil ! Hakemler dün berbattı. Sadece bize karşı değil. Hüseyin penaltıya sebep oldu ver 2. sarıyı. Bizim hakemlerden bir cacık olmaz !
Tek suçlu hakemler değil tabi. 2-1 den sonra 3. golü atmayı aklına getiremeyen futbolcularımızı da kutluyorum.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Metehan en şaibesizi bu kadar oluyor demekki... Bu zamana kadar olan maçlarda bir futbolcu neden atılmadı, faulu niye vermedi diye kopardıkları yaygaralara şahit olduk. Maçlarının adil yönetilmesi çoğu kez zorlarına gitti. O camiayı yönetenler zamane firavunlarıdır. Bunu bilir bunu söylerim.
Metin, FB yönetimi hakkındaki düşüncelerimiz aynı. Ama hakikaten bu sezonki en temiz şampiyonluklarıydı. FB yönetiminin bu seneki isyanı da bunun göstergesi zaten. Saha dışındaki çarkları bu sezon döndüremedikleri için bu kadar feryat ettiler. Zaten sezon başındaki yanlışlardan dolayı taraftarın gözünden düşmüştü FB yönetimi. Bunun üstüne bir de şampiyonluk gitseydi, halleri dumandı. FB yönetimindeki paniğin nedeni de buydu. Ama rakipler imdada yetişti ve korktukları başlarına gelmedi. Demek ki, Haluk Ulusoy federasyonu ile de şampiyon olunabiliyormuş, derbilere 9 puan önde girmek gerekmiyormuş. Sahi FB'nin ligten çekilmesi söz konusuydu, 24 saatte 100.000 faks gelmişti klübe. Acaba FB yönetimi o işi bir neticeye bağlayabildi mi?
Bülent abinin bana vakti zamanında söylediği ve bu yılki uygulamarlar artık kesinleşen bir durum var. O da FB'nin öfkeyle beslendiğidir. Dikkat ederseniz göreve gelen her FB yönetiminin ilk icraatı, bir "düşman" belirlemek oluyor. Bu bazen federasyon, bazen MHK, bazen yayıncı kuruluş (ne alakası var halen anlayamadım), bazen bir takım, bazen de FB dışındaki tüm takımlar oluyor. Böylece taraftarın gözünü boyuyorlar, kendi olası başarısızlıklarına kılıf uyduruyorlar. Bu da FB'yi yönetmenin şekli.
Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
hala anlamadık mı? eski yöneticimiz ibrahim bey(yanlış hatırlamıyorum umarım)'in dediği gibi her zaman için hakemleri de yenecek kadromuzun olması gerekiyor. son 6 yıldır galip gelememişiz. yani 12 maç. adil hakemlerle oynansaydı bu maçlar en kötü ihtimalle 4 galibiyetimiz olurdu.
kendilerine terbiyesizce febe cumhuriyeti diyolarya adiler, aslında abd ile politikaları uyuşuyor..
nasılki abd nin bir düşman yaratıp kendi kendine onunla yaşamaya çalışıyolrsa politikalrı hep buysa febeninkide aynı..
ilk icraat bi düşman bulup taraftarı ve basını bu yöne empoze edip aradan her türlü kepazeliği , pisliği yapmak...
Metin, FB yönetimi hakkındaki düşüncelerimiz aynı. Ama hakikaten bu sezonki en temiz şampiyonluklarıydı. FB yönetiminin bu seneki isyanı da bunun göstergesi zaten. Saha dışındaki çarkları bu sezon döndüremedikleri için bu kadar feryat ettiler. Zaten sezon başındaki yanlışlardan dolayı taraftarın gözünden düşmüştü FB yönetimi. Bunun üstüne bir de şampiyonluk gitseydi, halleri dumandı. FB yönetimindeki paniğin nedeni de buydu. Ama rakipler imdada yetişti ve korktukları başlarına gelmedi. Demek ki, Haluk Ulusoy federasyonu ile de şampiyon olunabiliyormuş, derbilere 9 puan önde girmek gerekmiyormuş. Sahi FB'nin ligten çekilmesi söz konusuydu, 24 saatte 100.000 faks gelmişti klübe. Acaba FB yönetimi o işi bir neticeye bağlayabildi mi?
Bülent abinin bana vakti zamanında söylediği ve bu yılki uygulamarlar artık kesinleşen bir durum var. O da FB'nin öfkeyle beslendiğidir. Dikkat ederseniz göreve gelen her FB yönetiminin ilk icraatı, bir "düşman" belirlemek oluyor. Bu bazen federasyon, bazen MHK, bazen yayıncı kuruluş (ne alakası var halen anlayamadım), bazen bir takım, bazen de FB dışındaki tüm takımlar oluyor. Böylece taraftarın gözünü boyuyorlar, kendi olası başarısızlıklarına kılıf uyduruyorlar. Bu da FB'yi yönetmenin şekli.
.... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Fenerbahce demek qercekten $ike demek , bu macda 3 ofsayt bir kırmızı kart werilmedi , tamam futbolcuda hata war , o kadar qol kacırdılar ona amennah.!Fakat bu kadarda adiLik Olmaz ya , $ikeyle mac kazanacaksam o mac umrumda oLmaz ya!Allah'ım Trabzonspor'u $ikeden ve böyle karaktersiz takımlardan korusun!
hala anlamadık mı? eski yöneticimiz ibrahim bey(yanlış hatırlamıyorum umarım)'in dediği gibi her zaman için hakemleri de yenecek kadromuzun olması gerekiyor. son 6 yıldır galip gelememişiz. yani 12 maç. adil hakemlerle oynansaydı bu maçlar en kötü ihtimalle 4 galibiyetimiz olurdu.
Yorum