İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
İşleri güçleri TFF dorğu ama onuda beceremiyorlar. 1 Ulusoy ile baş edemediler. Beter olsunlar inşallah. Bundan sonra en iyi günleri bu zamanlar olur inşallah. (amin)

nerde ? Başkan, T.D. ,futbolcular, başkan yardımcıları hani hiç biri çıkıp ses çıkarıyomu birşey söylüyolarmı ? Bu ne rezalet ! Lanetbahçe hergün maçları hakemler sayesinde alıyo oyunlarla ! haksız oldukları yerde bile çıkıp mafya babası gibi konuşuyo, herkese çatıyo hakemlere, federasyona takımlara, ona buna ve her istediğini yaptırıyo ! tekrar altını çizerek söylüyorum haksız oldukları halde bunları yapıyorlar zaten sizde biliyorsunuz ! biz lanetbahçe diyiliz biz onlar gibi haksız yerde konuşmuyoruz, biz hakkımız olanı istiyoruz ! bize kimse oyunlarla tuzaklar kuramaz, ayağımızı kaydıramaz ! biz neden hakemler yüzünden maç kaybedelim neden basın yüzünden federasyon yüzünden o takımlar yüzündem hakkımız yenilsin ? neden, işte böyle baştakiler korkaklık, pasiflik yapar oyunlarla şampiyonluk bile elimizden alınıyorsa ! bunlara karşı ses çıkarmayıp susuyorsan, ben hakemler hakkında veya onun bunun hakkında konuşmam dersen ve hakkını aramazsan, herkese bizi küçük gösteririsen o zaman önüne gelen beş para etmez insanlar bizi böyle hakkımızı yiyerek ezer !!! Eğer zamanında bize yapılan haksızlıklara karşı sesimiz yükseltilseydi bunlara asla müsade edilmeyek bir daha Trabzoznspor gibi büyük bir camiaya yapılıcak haksızlık böyle sessiz kalmayacak denseydi, her zaman çıkıp konuşulsaydı bu durumlara gelmezdik !!! daha birsürü şey... İbrahim bey ezikbahçe li biri hakkında doğruları söyledi diye, başkan kendisi söyleyeceği yerde çıkıp, nasıl böyle büyük bir camianın içinde bulunan bir kişi hakkında konuşursun diyebiliyo, ne demek bu ne korkaklık, pasiflik ? sanamı kaldı milletin avukatlığını yapmak ? yoksa beraber bu takımı bu hale getiren yandaşın Tayyip mi kırılır ??? Bize yapılan haksızlıklarda hiç çıkıp konuşmadı ! Sonra Ulusoy bey Trabzon'un yüz karası ! Trabzonspor'un sayesinde orda oturuyo ama en büyük kötülüğü Trabzonspor' a o yapıyo ve bizimkiler, İbrahim bey çıkıyo biz Ulusoy'un yanındayız diyo bu ne demek ? bizim hakkımızı yemeye devam edebilirsin demek ! Ahhhh benim elimde, olsa çok param olsa, Trabzonspor da yetkim olsa ben bilirde yapardım ! Başvurmadığım, yazmadığım, çizmediğim , konuşmadığım yer kalmazdı Takımım için herşeyi yapardım ! Böyle sessiz kalınmamalıydı, kalınmamalı !!! O kadar çok şey varki yazıcak o kadar kötü oluyorum ki benim takımımın böyle eriyip gitmesine ! Yönetimin yanlışları ve haksızlıklara karşı hiç ses çıkarmamaları yüzünden hatta bizlerin bile burda suçu var ! Aslında daha yazıcak çok şey var ama herşeyi yazamıyorum çünkü burda bile doğruları söylemek yasak
yazsam ceza alıcam, alabilirimde
sus sus nereye kadar içim o kadar dolu ki !
sırf fenere kufur etmek ıcımı bosaltmak ıcın
bızım mac seyrırcısız olunca dedım barı bjk fb sampıyonluk macına gıdeyım dedım bılet bıtmıs yalan oldu . bjk bızım 5 mayıs 96da sampıyonlugu kaybettımız gun fble oynucak . ıns bjk kazanırda fbden ıntıkamımızı alır.!!!! aynı tarıh aynı saat 5 mayıs!
şiiiii
şiiiiibordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum