Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mehmet aurello cezalı oldugundan bjk ve trabzonspor macında gorev alamacakkkk buda bizim icin + bildigmiz gibi aurello top kullanmasını biliyo hayde trabzon sans senden yana bitir ezil fenerum işini haydeeeeeee

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yanarız yanarız şu maça gidemeyeceğimize yanarız..
      ben 2 gündür yanıyom fayda yok

sayın hemşerim ulusoy türkiye kupasını saffet amca kupası yetmedi ligide saffet amca ligi yapacak

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yanarız yanarız şu maça gidemeyeceğimize yanarız..

Bizim açımızdan hiç iyi olmadı.Onları kendi seyircisi önünde yenmek daha da zevkli olacaktı..

(UEFA)

Yorum

• Ula yanarımda bu sene bi deplasmana gidemediğime yanarım tam buna niyetlenmişken Neyse inşallah yenerizde hiç diğilse okuldaki millete hava ataruk biraz
          BMN |KOCAELİ

Bir gece ansızın...81-Düzce 82-Musul 83-Kerkük...

Yorum

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bi yönden iyi fenere göre seyircisiz daha fazla maç yaptık osasuna ve ankara maçları yenilmedikte her iki maçtada, hatta birinde fazlasıyla çoştu bizimkiler(ankara maçı), ama tahkim kurulunun bu kararları yarı yarıya indireceğini düşünüyorum
            Cezalar yarı yarıya inerse maçın ilk yarısı seyircisiz ikinci yarısı seyircilimi oynanacak
            Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• 4-2 alıcağız bu maçı
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• fener itraz etmeyckmş sanırm..
                "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• bu mac cok az, bütün takımlara önce ki aldıkları cezalar göz önünde tutuluyor, bir mac neymiş, daha fazla almaları gerek,rdi

Yorum

• neyse ya seyircisiz yencez inşallah

Yorum

• . . . . . . . . . . .. .
                      En son Misafir tarafından düzenlendi; 02.05.2007, 20:59. Sebep: yanlış konu

Yorum

• Bu gün fener'li taraftarlarla baya bi tartıştık yaraları büyük.
                        Hatda fenerki arkadaşlarla iddaya gidik fener şampiyon olmassa bi taraftar daha kazanacagız.
                        Geçmiler benimle dalga geçmeye çalışıyolar halbusam ki dalgayı biz onlarla geçtik yoluk tavuklar nerde ne kadar fenerli tanıdıysam hepsi bir birinden gıcıkk.Allah'tan sulalemde hiç fenerli yok bu konuda kendimi çok şanslı hissetiyorum.Bunlar kadar gıcık bi taraftar tanımadım yaww..
                        Bana gelmiş diyolarki trapzon mahhalle takımımıymış (az kalsın bir birimize girecektik )
                        Bende dedim ki trapzonspor ne zaman lige çıktı biliyomusun arkadaşım!!
                        buna bi güzelce izah etdim.
                        Ondan sorna güzel ve terbiyeli konuşmaya başladı.

AHLAYIP GEZİNİYORUM VALLAHİ ŞU ŞEYTANIN BACANI Bİ KIRSAK ŞAMPİYON OLSAK BI DEVAMI GELECEKDE AH AHH
                        Ben şöyle düşünüyorum;
                        Fener/Beşiktaş maçı inş. berabere biter ve inşalll bu feneri şampiyonlukdan eden takım biz olruzz..
                        En son KüRşAt tarafından düzenlendi; 02.05.2007, 21:18.
                        Sevme Kızım Beni Meşale Kokarım
                        Şarkı Bilmem Türkü Bilmem Beste Yazarım
                        Ellerini Uzatma Emanet Sanarım
                        Trapzonspor İçin Dünyayı Yakarım

Yorum

• Allaım da seyircisiz alalım.
                          Yeter ki alalım.
                          Feneri şampiyonluktan etmektren de geçtim.
                          Sadece şu maçı alalım.
                          Beşiktaş dığında bir derby kazanalım..
                          Gerçi cinconu da yendik ama olsun.
                          Onlar kabul değil bu sefer.
                          Şunları bir yenelim.
                          Ama bileğimizin hakkı ile.
                          Maçtan sonra da nihat aydın yine saçma saçma bir açıklama yapsın ve biz de bir tarafımızla gülerek dinleyelim onu.
                          İzleyelim..
                          N'olur Ya Rab. Futbol namına bu yıl yüzümüz hiç gülmedi bari talih bu sefer bizden yana olsun!
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            fener itraz etmeyckmş sanırm..
                            Sadece yönetici cezalarına itiraz etmeyecek
                            "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• fenere bence ceza değil yardım oldu bu. fener bu sene kendi evinde kendi seyircisi önünde çok puan kaybetti ve şu günlerde ecel terleri döküyorlar. taraftar futbolcuya yükleniyor ve futbolcular büyük stres altında. şimdi bir taraftar baskısı olmayacak. diğer taraftan biz istanbuldaki tarfatarlar olarak senede 3 kez takımı görme şansımız oluyordu biri elimizden alındı. bir öncekinde karaborsa kurbanı olduk! sonumuz hayrola....
                              Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak kürşat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben şöyle düşünüyorum;
                                Fener/Beşiktaş maçı inş. berabere biter ve inşalll bu feneri şampiyonlukdan eden takım biz olruzz..
                                bende aynı düşüncedeyim , inşallah bu haftaki maç berabere biter..
                                yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X