İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)
Daraltma
X
-
Arkadaslar.
Fenerbahce dün yendi ve kendine Büyük bir Avantaj sagladi.
Ama henüz Sampiyon olmadi!
Eger biz onlari yenersek bir ihtimal Galatasaray ile aralarinda 3 Puan fark kalacak ve hersey GS - FB macina bagli olacak.
GS o maci 2 farkli bir Skorla alirsa Sampiyon olacak.
Yani FB bizim maca asilacak ve Sampiyonlugu Garantilemek isteyecek!
Insallah bizim usaklar iyi Motive olurlar ve maci alirlar.
GS BJK'yi gecebilir. 4. olursan UEFA'ya katiliriz. Tabi BJK Carsamba Kupayi alirsa.....Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
kümeye gitmesinde bir nebze katkımız olursa ne mutlu bizeİlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben istiyorum bursayıda yenelimİşte taraftar budur.
Yorum
-
İnşallah.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİş başa düştü. Deşarj oldular. Bizi de küçümsüyorlar. İyi bir motivasyonla sağlam bir galibiyet alabiliriz
bu arada maç nerede oynanacakmış?
Yorum
-
bu adamlar beş mayısta hep ballımı oluyo ya evet arkadaşlar bunları şimdi yenmemiz bizim için dahada önem kazandı allahın izniyle bunları yenip ilerledikleri yolda büyük bir darbe vurmuş olacagız ama kimse 96 ve2005 deki intikamı aldımı düşünmesin anun acısı daha büyük olacaktır. Maç izmirde mitink oldu için izmirde oynanmyor muhtemelen ankarada oynanacak ama izmite verirlersede şaşmayınGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ
Yorum
-
febe yi yenelim ve şampiyonluklarını ellerinden alalım başka bişey istemiyorum.dün bjk yi yendiklerine üzülmedim belki şampiyonluk yolunda engeli biz koyarız diye.bekleyelim görelim bizim kadronun onlarla baş edecek kalitesi yok ama bu iş inanma işi inşallah bizimkiler inanır febe yi ve şampiyonluk umutlarını çimlere gömer.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
milan_stephanov
Fenerbahçe'de Kezman cezalıİlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaw iki takimda kimler cezali bilen war mi
Yorum
-
-
ya Canı gonulden istiyoruz feneri yenmeyi istemedende olsa GS eziklerine yardımcı oluyoruz. off ne kötü bi durumİlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefebe yi yenelim ve şampiyonluklarını ellerinden alalım başka bişey istemiyorum.dün bjk yi yendiklerine üzülmedim belki şampiyonluk yolunda engeli biz koyarız diye.bekleyelim görelim bizim kadronun onlarla baş edecek kalitesi yok ama bu iş inanma işi inşallah bizimkiler inanır febe yi ve şampiyonluk umutlarını çimlere gömer.
Yorum
-
İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya Canı gonulden istiyoruz feneri yenmeyi istemedende olsa GS eziklerine yardımcı oluyoruz. off ne kötü bi durum
febeyi yenelim de ne olursa olsun...yeterki şu ezikleri şampiyonluktan edelim.
Yorum
-
milan_stephanov
daha belli degil ama buyuk ihtimal Izmir'de olurİlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç Ankarada mı İzmirde mi?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum