Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seyircisiz oynama kararını şiddetle kınıyorum. Eğer tahkim kurulu da kararı onarsa stadın arkasında toplanarak takımına tezahurat yapacak Trabzonspor taraftarları arasında olmayı çok isterim . O gün stadın dışında toplanmayı bir FİKİR OLARAK ortaya atıyorum.

Bu taşı çıkaracak KIRK AKILLI aranıyor
    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• stadın dışında yani kadıköyün göbeğinde
      Bordomavi.net

Yorum

• zor olcak bu mac
        bizimkiler seyircili daha iyi oynardı
        @zafercalikoglu
        @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu konu hakkinda kesin bir hüküm yok. Derbi denilen sey iki sehirin takimlari arasinda oynanan mac midir yoksa iki büyük takimin yaptigi mac midir? Gazetelerde bizim Istanbul takimlari ile yaptigimiz maclarin öncesinde hep derbi yazardi.
          Derbinin futbolda kullanılan karşılığının anlamı "aynı şehir ve bölge takımlarının birbirleri ile yaptıkları maçlar"dır.

Medya aynı şehirden olmayan büyük takımların arasındaki maçları da derbi olarak adlandırıyor.

TFF göre derbi; bir önceki sezon lig sıralamasında ilk 4 içersinde giren takımların, gelecek sezonda oynayacakları maçlar derbi diye adlandırılıyor. Bu maçlarda da hakemler normal maçlara göre daha fazla ücret alıyorve farklı bir statü yükleniyor.
          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Insanlardaki genel kani, 3 Istanbul takimlarinin birbirleri ve Trabzonspor ile yaptiklari maclar derbi macidir. Degisik görüsler var tabiki.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• seyircili olsa daha iyiydi

Yorum

• o maç sadece basit bi maç biz olamıyosak bize ne kim olursa olsun sampiyon kardes biz tsliyissss

Yorum

• febe denen takım umrumda bile değil febe den şampiyonluğu alsak verdiğimiz takım bejeke
                  unutmayın bikaç sene önce şampiyonlua oynarken bejeke kendi evinde febe ye 3-1 yenilmiş hayallerimizi sözndürmüştü
                  bubların hepsi aynı birbirinden farkı yoktur

Yorum

• bukadar iddalı yorumlara akıl erdiremiorum kaç senedir galibiyetmiz yok şu şeref yokusunu takıma gene başlamışız bol keseden ben ümitsizim artık febe bizi yener seyircilide seyircisizde
                    nerde görülmüştü febe nin trabzonda maç kazandıı şimdi adamlara kazanamıoruz bile

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bukadar iddalı yorumlara akıl erdiremiorum kaç senedir galibiyetmiz yok şu şeref yokusunu takıma gene başlamışız bol keseden ben ümitsizim artık febe bizi yener seyircilide seyircisizde
                      nerde görülmüştü febe nin trabzonda maç kazandıı şimdi adamlara kazanamıoruz bile

eğer TRABZONSPORluysan yeneceğimize inanmalısın,madem inanmıyosun niye bu takıma gönül veriyosunki bari bişe demede bizimde moralimizi bozma..
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        febe denen takım umrumda bile değil febe den şampiyonluğu alsak verdiğimiz takım bejeke
                        unutmayın bikaç sene önce şampiyonlua oynarken bejeke kendi evinde febe ye 3-1 yenilmiş hayallerimizi sözndürmüştü
                        bubların hepsi aynı birbirinden farkı yoktur
                        çok doğru. eğer intikam almak istiyorsak kendimiz şampiyon olmalıyız.

Yorum

• ezikbahceden alacagımız enguzel intikam ilk once önumuzdeki hafta oları sampıyonluktanetmek,daha sonrada onumuzdekı yıl onlarla cekısıp SAMPIYON olmak

Yorum

• şunları yensek varya başka bişey istemiyorum
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• benim gibi maça gitmek isteyen arkadaşlar için gerçekten üzücü oldu. inşallah 5 senedir süren şansızlığımızı yeneriz bu maçla, 50 bin tane şeref yoksunu olmasa da feneri yenmenin zevki yine de başka olucaktır, hele hele onların şampiyonluk ve 2. yoluna taş koyarak.

Yorum

• Tahkim, Fenerbahçe'nin seyircisiz oynama cezasını tarafsız sahaya çevirdi.
                                haber3.com
                                milyonlarin askisin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X