Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 4 Galatasaray | STSL 33. Hafta | Maç sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor 1 - 4 Galatasaray | STSL 33. Hafta | Maç sonucu

Şunları tıpkı bize ilk maçta yaptıkları gibi döve döve yenmemizi ne isterdim. Özellikle şu Melo'yla Drogba'yı haşlamayı...

Gesendet.
    En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 11.05.2014, 20:57.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

sag bek sol bek orta sahada kim oynacak merakla bekliyorum..

elazigspor besiktas'i harcaya bilir en az 1 puan almalarini bekliyorum

gs'de selcuk-burak esktra motivasyonla oynacak, akbas ve caner oynasa gs 0-2 alir maglesef

bamba ve mustafa ilk macta muthis savunma yapmasina ragmen 2-1 bitmisti

Yorum

Zeki,Caner,Yusuf aut.
      Özer,Bosingwa,Malouda in.

Yorum

Tecrübeli oyuncular geri dönsün artık.Hatta Bamba bile oynayabilir.
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Bu sene İstanbul takımlarını hiç yenemedik.E-Bilet uygulaması uygulanmamalı.Taraftar taraftardır.
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

Yumlunun cezası bitti Bosingwa ve Özer de dönse süper olacak.
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

4. olmak için üç puan
              Avrupa'ya gitmek için minimum bir puan
              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

bu maçı ne yaparsak yapalım bize yedirmezler... boşuna ümitlenmeyelim. ne oynadığımız, asıl oynadığımız önemli değil bir şekilde hakem bizi doğrayacaktır...

Yorum

Bu mac hangi gün olur acaba?
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

şerefsizlerle maçımızı bekliyorum seyirci alınsa üşenmez ilk defa da olsa trabzon'a gelirdim sırf onları linç etmek için
                    Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                    Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                    Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

Hakeme ne hacet öz evlat dediğimiz kazmalar yeter bize bursanın kornerlerinde nerede bu adamlar dedim
                      İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu maçı ne yaparsak yapalım bize yedirmezler... boşuna ümitlenmeyelim. ne oynadığımız, asıl oynadığımız önemli değil bir şekilde hakem bizi doğrayacaktır...
                      Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                      Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                      Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

Trabzonspor - galatasaray | STSL 33. Hafta |

Avrupa için 1 puan garantiler ancak dördüncülük de çok önemli...

İlk 11: Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Mustafa Akbaş, Bourceanu, Özer, Yusuf, Adrian, Olcan, Henrique

Yedekler: Zeki Ayvaz, Caner, Abdulkadir, Soner, Malouda, Emre, Janko

Cezalı: Kadir, Zeki Yavru

Kadro dışı: Fatih, Bamba, Gökhan, Colman, Şahin
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak subseven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hakeme ne hacet öz evlat dediğimiz kazmalar yeter bize bursanın kornerlerinde nerede bu adamlar dedim
                          bu sefer işi özevlatlara da bırakmazlar. gs yi ş.l yolunda kayıp yaşatmazlar. gs nin ağız kokusunu çekmek istemez kimse...

Yorum

Hiç umudum yok. Tek umudum forma ve Onur.

Yorum

Rakibin ne kadar kötü olduğunun bir önemi yok. Bursa gibi vasat bir takımdan alınan bir puana sevinmek durumunda kalan bir takımız. Kötü kadronun başında kötü bir hocamız var. Bu şartlarda galibiyet beklemiyorum. 1 puan iyidir. Hani keşke vurup geçebilsek!
                              "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X