Bu sene İstanbul takımlarını hiç yenemedik.E-Bilet uygulaması uygulanmamalı.Taraftar taraftardır.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
bu maçı ne yaparsak yapalım bize yedirmezler... boşuna ümitlenmeyelim. ne oynadığımız, asıl oynadığımız önemli değil bir şekilde hakem bizi doğrayacaktır...
şerefsizlerle maçımızı bekliyorum seyirci alınsa üşenmez ilk defa da olsa trabzon'a gelirdim sırf onları linç etmek için
Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Hakeme ne hacet öz evlat dediğimiz kazmalar yeter bize bursanın kornerlerinde nerede bu adamlar dedim
İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi
bu maçı ne yaparsak yapalım bize yedirmezler... boşuna ümitlenmeyelim. ne oynadığımız, asıl oynadığımız önemli değil bir şekilde hakem bizi doğrayacaktır...
Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Rakibin ne kadar kötü olduğunun bir önemi yok. Bursa gibi vasat bir takımdan alınan bir puana sevinmek durumunda kalan bir takımız. Kötü kadronun başında kötü bir hocamız var. Bu şartlarda galibiyet beklemiyorum. 1 puan iyidir. Hani keşke vurup geçebilsek!
"Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç
Yorum