Şikeci sivas bile içerde 3 kız kardeşleri ezerek yendi adamlar bizden daha cok hakediyor dördüncülüğü.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 4 Galatasaray | STSL 33. Hafta | Maç sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 ön eleme + play off sanirim. Yani gecen senek gibi
Hayır, gs kupayı aldığı için Eskişehir 3 ön eleme yapacak.
5. 2 ön eleme ( play'off dahil )
4. ise sadece play-off oynayacak.
Yorum
-
Diyecek sözüm yok . Yazık şu takıma gönül verenlere yazık ya kayseri erciyese 5 attık diye haftalardır yüksek irtifa uçuyorduk ama neyse hami hoca 2009 daki hamleyi yapıp RESET atması lazım ama her şeyden önce İHO İSTİFA... Kadro zaten nereye gidiyorsa gitsin Fener falan fark etmez..."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Başkan derhal gitmez ve seneye şampiyonlukta yarışacağız diye sallamaya devam eder buna rağmende kimi taraftarlar ona destek vermeye devam ederse batmanpettolspordan farkımız kalmayacak . Önümüzdeki sezondanda ümitli değilim bu yüzden . Elveda Trabzonspor ve onun eşsiz Ruhu ..
iPhone 5S Tapatalk Pro
Yorum
-
İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehacıosmanoğlu kötü oynadı.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Yorum
-
Yazık ya çok yazık,soğuttular beni takımımdan,adamlar gs ye yenildik diye bayram eecek sanki, gram hırssız, adamlara doluydu takım bugün,gs ye en rahat galibiyetini hediye ettik, Hamiye burda laf söyleyenlere kızanlar var ama kusura bakmasın Hami gitsin kumdan kaleler yapsın,Özer sakatlandığında yaptı ilk hatayı Soneri almadı,maç 2-1 ken rakip önde olmasına rağmen forvet aldı o uyudu,3 geliyorum derken izledi orta saha oyundan düştü izledi,puan kaybettiğimiz diğer maçtaki gibi 3. değişikliği yapmaya gerek bile duymadı Soner alınmalıydı oyuna,Emreyide geç aldı, Onur eyvallah diyecek lafımız yok ama son iki maçta yediği firikik gollerini iyi düşünsün kalenin bir tarafında duruyor diğer taraf kabak gibi bomboş geçen haftada aynısı olmuştu frikk esnasındada dedim aynı hatayı yapıyor gol olacak yine diye ve oldu,son goldede normal bir Onur o golü yemez, maç sonu ayrı bir rezillik herkes memnun sonuçtan forma değişen tebrikleşen falan.rezillik ya sahanda gs den fark yemişsin utanıyorum ya,Trabzonspor bu olmamalı son iki senedir büyük maç alamamışız,takımın 3-4 kişi hariç komple değişmesi lazım keza başlangıç yönetimden olmalı,ve teknik kadro kusura bakmasın ama ben Hamiye güvenmiyorum.KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bütün maç boyunca mesaj sildim ve en az sizin kadar kızgınım.
Artık hiç bir uyarı yapmadan ceza vereceğim.
Takımın kötü gitmesi aslında çok şeyleri etkiliyor!Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum