Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursaspor 2-2 Trabzonspor | STSL 32. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Doğrudur tabi seni Kesmez Fiyat performans diye bişey var bilir misin
    Bilmem, nereden bileyim. Mezra'da yaşayan bir köylüyüm. Gerçi Komando Aykut'un fiyat/performans oranı çok iyi diyorlar... 9 milyon TL verip kazma almak... Vallahi benim fikrim değil. Ha, bir de Şahin K var... 600 bin TL'lik adam... Maç kurtaran ciciş...

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gayet açık bir öneri..
      Ben kapalı demedim ki... Sadece salak olduğum için anlamam zaman alıyor... Bu da benim kusurum... Affet.

Yorum

• Gelecek yıldaki olası forvetimiz niasse şikecilere golü attı...
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Turan AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gs kupayı alırsa 6. da gidiyor uefaya nedir bu takıma bu kadar eleştiri anlamıyorum..eleştiri yapılır mı takıma..eksik...o kadar ...
          Israrla bilmeden yanlış yorum yapılıyor,millet de doğru sanıp kanıyor,kaç kez yazdık. GS kupayı kazansa da Şampiyonlar liğine katılmayı garantilediği için kupa kontenjanı Eskişehirin.Dolayısıyla lig6.sı bu sene Avrupaya gidemiyor.Bu kuralın bu sene son senesi.Seneye kupada final oynasa da kazanmayana Abrupa yok.

Yorum

• Öz evlat, Trabzonspor'u sevip canla başla oynayacak, gözü İstanbul'da olmayacak, Trabzonspor'un ruhuna yakışır şekilde mücadele edecek, yetenekli Trabzonludur benim için.
            O yüzden öze dönmek endüstriyel futbolda pek mümkün değil.
            Ha, keşke olsa.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bilmem, nereden bileyim. Mezra'da yaşayan bir köylüyüm. Gerçi Komando Aykut'un fiyat/performans oranı çok iyi diyorlar... 9 milyon TL verip kazma almak... Vallahi benim fikrim değil. Ha, bir de Şahin K var... 600 bin TL'lik adam... Maç kurtaran ciciş...
              Valla mi sana Aykut u savunan mi oldu onun oynadığı kadar Caner de Mustafa da oynuyor boşver en iyi siz biliyorsunuz biz zavallı lara önderlik edin lutfen

Yorum

• Bourcenau mu oz evlat yoksa kadir mi?
                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Son dakikalarda gelen 3 gol olmasa bu forum bugün yıkılırdı.Konya,Rize ve Kadirin golleri kabus gibi bir hafta sonunu cennete çevirdi.Şu an hala en avantajlı takim biziz.Son hafta göbeğimizi kaşıyarak oynayacağımız Antalya maçı da cabası. GS maçını kazanırsak lig 4.lüğü neredeyse garanti.Kazanamazsak hala Avrupa bile tehlikede olur.Kalan maçlara bakınca GS karşısındaki 1 puanın bile yetebileceğini düşünüyorum.

Yorum

• bosi sakat-yumlu cezalı-colman kadro dışı-zoko gönderilmiş-bamba sakat-özer sakat-janko kadroya giremiyor ve takım bursaspor deplasmanına gitmiş hami hoca geldikten sonra yaşanan değişim bile bu kadro ile bana çok çok fazla iken bugün bu mücadele ile 1 ğuanı almak SÜPER BİRŞEY
                    helal olsun çok ama çok amatör bir kadro ile oynuyoruz ve kaybetmiyoruz kadirin vuruşuda 10 numara bir vuruştu ayrıca helal olsun henri nin pozsiyonunda yan hakem ve çizgi hakeminin kesinlikle PENALTI VERMESİ GEREKİRDİ eskişehir maçında orta hakeme yardım eden yardımcılar ne hikmetse ELAZIĞ-KARABÜK VE BURSA MAÇLARINDA ORTA HAKEME YARDIMCI OLMADILAR VE NE HİKMETSE HEPSİ ALEYİMİZE OLDU BU HAKEMLERE RAĞMEN HELAL OLSUN BU ÇOCUKLARA

ADALET İÇİN FENERİ YAK
                    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bourcenau mu oz evlat yoksa kadir mi?
                      Bourceanu bu takımdaki onurdan sonra gerçek trabzonlu gibi oynuyor.Adam sanki trabzonsporlu gibi Aldığı paranın da hakkını veriyor

Yorum

• Maci izleyemedim sadece özet.

Bu kadro ile 1 puan iyi bence..
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bourcenau mu oz evlat yoksa kadir mi?
                          Bourceanu Of'luymuş abi.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ulan bu Aykut Demir i futbolcu yapan hocanin,diplomasini yirtip futbol sahalarindan ömür boyu men edeceksin.Tabi buna para verip alaninda aklina tüküreyim.
                            iho istifa.

Yorum

• Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşadığını düşündüğümüz takımımız uefa'da yenilgisiz gruptan çıkmış şu anda ligde 4.sırada.Biraz haksızlık etmiyor muyuz arkadaşlar.Bu kadroyla bu başarıyı küçümsemek yanlış olur.

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ulan bu Aykut Demir i futbolcu yapan hocanin,diplomasini yirtip futbol sahalarindan ömür boyu men edeceksin.Tabi buna para verip alaninda aklina tüküreyim.
                                İyi kasap olur aykuttan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X