Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursaspor 2-2 Trabzonspor | STSL 32. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alihan Tuncer
    Oğuzhan acar

1-2 yıl içinde bizi şampiyonluğa oynatacak özevlatlar değil mi sizcede

ama kadir zeki vs gibi değiller yetenek kokuyor 10 dakikalık izlenimim
    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak laudrup61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      çok büyük bi başarı rakibimiz sivas kasımpaşa, üstelik ligde bitmedi 7. bile olabiliriz
      he anasını satam hee vurun öldürün takımıda sizde kurtulun biz de...bu sezon böyle oldu ne yapabiliriz baştan işi sıkı tutacaktılar olmadı...tüm suç yönetimde...son 8-9 haftadır bu takımın nasıl top oynadığını neden görmezsiniz...hakemler tarafından nasıl doğrandığını neden görmezsiniz...baktılar TS mizin şu kötü haliyle bile şampiyonlar ligine katılma ihtimali doğuyor anında el attılar hakemlerle bize...tamam takım kötü kadro kötü taraftar neden hep iyi günde var..neden bu kötü günlerimizde destek yokta hep karalama karalamayı geçtim aşağılama...
      t.akyildiz

Yorum

• İlk olarak Turan AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        he anasını satam hee vurun öldürün takımıda sizde kurtulun biz de...bu sezon btakbu öyle oldu ne yapabiliriz baştan işi sıkı tutacaktılar olmadı...tüm suç yönetimde...son 8-9 haftadır bu takımın nasıl top oynadığını neden görmezsiniz...hakemler tarafından nasıl doğrandığını neden görmezsiniz...baktılar TS mizin şu kötü haliyle bile şampiyonlar ligine katılma ihtimali doğuyor anında el attılar hakemlerle bize...tamam takım kötü kadro kötü taraftar neden hep iyi günde var..neden bu kötü günlerimizde destek yokta hep karalama karalamayı geçtim aşağılama...
        3 sezondur hep böyle ve bu alışkanlık haline geliyor .
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak laudrup61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          çok büyük bi başarı rakibimiz sivas kasımpaşa, üstelik ligde bitmedi 7. bile olabiliriz
          Bir olması gerekenler vardır bir de olanlar vardır.Takım kadrosunda eksiklikler çok defans-sol bek-orta saha-forvet ve şu anda takıma en az 5 tane as oyuncu transferi şart ki bu olması gereken.Bir de şimdiki kadroya bakarsın bu kadronun ne kadar başarı getireceğini düşünürsün.Demek istediğim bu.

Yorum

• bosingwa,yumlu ve özer'in yokluğuna rağmen bursa deplasmanından puan çıkarmamız başarıdır. kadir'in 90+3'de gösterdiği cesareti yusuf daha erken göstermiş olsaydı 3 puanla dahi ayrılmış olabilirdik sahadan. ideal defansif 4'lünün yeri tartışılmayan iki ismi var zaten. ikisinin de eksikliğinde hem rakibi karşılama anlamında hem de topu oyuna sokma anlamında ciddi sıkıntı yaşayacağımız tahmin ediliyordu. buna rağmen yediğimiz goller doğrudan savunma hatası da sayılmaz.

haftaya özer ve yumlu takıma dönecek sanırım. bosingwa da iyileşmiş olursa daha iyi bir futbol izletecektir takım bize.
            doğrusu sezonun ortasında takımın sezon sonuna hedefli girebilecek olmasını beklemiyordu ben dahil hiç kimse. çoğumuz, küme düşme potasından ne kadar erken kurtulursak o kadar başarılı bulacaktık takımı. hami hoca'nın gelişine mukabil ofansif anlamda daha etkin bir anlayışın sahaya yansıması ve bence daha çok da diğer takımların istikrarsız çizgisi takımı uefa potasına ilk aday olarak sokmuş durumda.

bu koşullar altında uefa biletini almaya son iki hafta kala takımın bir numaralı aday olması dahi bu sezon için bence başarıdır.
            umarım önümüzdeki seneye yeni yönetim, eksikleri giderilmiş kadro ve oyun anlayışı trabzonspor gerçeğiyle uyuşan bir teknik adam ve ekibiyle gireriz.
            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• odyseuys kesinlikle haklısın.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kardeşim bırakın su uefa ayağını gruptan yenilgili çıksan çıkmasan farketmez avrupa ligi çeyrek finalden sonra başlıyo asıl aynı nba gibi bi şampiyonlar ligi değil.

4 sırada olmak ise senin elinde olan bişi değil sen kazanıpda 4. Olmadın sivas 90da gol yiyince 4. Oldun

Maalesef takımda sistem sorunundan tutun altyapıya kadar bi dünya eksiklik var

Hala düzyurtun her sene bi lig atlamasının ne anlama geldiğini anlayamıyoruz bile

Hoffeniam villareal gibi köy takımlar süper ligde oynarken biz küme düşürdük 1461

pardon sivas kaçıncı dakikada attı golü bu kadar kendimizi küçük görmeyelim eğer 2-0 maç vermeseydik kaç defa şu milyon euroluk cinconun üzerindeydik adamlar kaç defa 90 da kazandı
                En son brodway93 tarafından düzenlendi; 04.05.2014, 21:18.

Yorum

• biraz diger sikeci takim taraftarlarindan farkiniz olsun, kotu sonuc olunca hemen hakeme sarmayin..bu macta hakem bursanin net 2 penaltinisi vermedi,(aykut ve akbasin eline carpan top) ayni sekilde bizim de 1 penaltimizi yedi..
                  aykut'a o pozisyonda penalti ve kirmizi kart verseydi hic kimse bir sey diyemezdi.
                  yani demek istedigim lehimize hata olunca eyvallah aleyhimize olunca hakemler bizi cekemiyor,engellemek istiyorlar..zaten bu ulkede hakemden memnun olan yok.
                  her takimin taraftarina sorsan en az uc bes mac hakem yuzunden kaybettik der.bana kalirsa sampiyonluk yarisi vermiyorsan veyahut istanbul ucuzleriyle oynamiyorsan hakemlerin bilincli bir sekilde uzerine oynadigi bir takim yok.verdikleri yanlis kararlar tamamen okuzluklerinden kaynaklaniyor.

bide bazi arkadaslar takim uefa'da basarili oldu gibi laflar ediyor.eli ayagi duzgun iki takimla karsilastik.lazio ve juventus.lazio ile berabere juventusa ise yenildik.
                  diger oynadigimiz takimlarin adlarini cogumuz unuttuk bile.daha onceki senelerde abuk subuk koy takimlarina elenmemiz bunu degistirmez.ligde de
                  32.hafta itibariyle 7.olma ihtimalimiz varsa o sezon bana gore rezil gecmistir.
                  sivasla karabukle kasimpasayla avrupaya gitme mucadelesi veren takimi ovmenin alemi yok.buyuk rezillik.bu tablonun artik siradanlasmasi bir kisim taraftarlarimiz tarafindan normal karsilanmasi daha buyuk rezillik tabii.bugun bu tabloyu normal karsilayan adam yarin ilk 10 mucadelesi verilmesini de normal karsilar.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    3 sezondur hep böyle ve bu alışkanlık haline geliyor .

haklısın renktaş ben takımı övmüyorum...şu saatten sonra bişe yapamayız...en azından elimizdekileri kaybetmeyelim...az evde eşya kırmadım bu topçular yüzünden...çok sinirlendim bağırdım çağırdım bende isyan ettim ama ne yapak sezon başında yada ara transferde adam gibi kadro kuramayanlara veryansın yapalım sezon bitince hep beraber...kabul edelim ki para sıkıntısı var kulübün hemde çok fazla...o yüzden 4. olmamız ve avrupa kupalarına katılmamız lazım...bu yüzden de şu anki kadroyu hiç hazmedemezsekte destek olmalıyız...sene sonunda da hep beraber yönetimemi suç bulacaz şuan ki topçulara mı kızacaz yaparız...ama 2 maç sabır arkadaşlar ne olur 2 maç...3 senedir bu takım resmen mahalle takımı oldu batırdılar bitirdiler...taraftara kan ağlattılar...ama yinede formamız en az 4. oluyor bu pis ligde...taraftarımız alıştı artık basit maçları kazanmaya sevinmeye...bu takım 3 yıldır hiç bir derbiyi alamıyor almayı bırakın resmen eziliyor...derbileri bırakın kasımpaşa e.şehir bursa vb gibi dişli takımlara madara oluyor...bunu benim bünyem kaldıramıyor..kan ağlıyorum..içim içimi yiyor evde yeminle söylüyorum 3 yaşındaki kızım korkuyor benden maç açtığımda...bu takım bu değildi yensekte yenilsekte sahadan alkışlanarak çıkardık tüm stadlarda..ama artık öyle mi her yerde kan kusuyorlar bize...buna dayanamıyorum ben...ama bunda oynayan topçuların yüzde 20 payları var...tüm suç takımı yönetenlerde temsil edenlerde..ah ahh o kadar dökecek derdimiz var ki...ama ne olur 2 maç takıma destek...ne olur...
                    t.akyildiz

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynen aykutun belushiye maçın basındaki hareketine bile kart vermedi

Olay hakemlık makemlık değil bncede

Cok büyük sıkıntılar var külüpte bence

Hami elinden grldikce bişiler yapıyo ama oda nereye kadar acaba
                      olay hakem değil arkadaşlar çifte standart eskişehir ortanın devam dediği pozisyonda yardımcı penaltıyı verdi ama o yardımcılar elazığ maçının son dakikası gözünün önünde çağdaşın elle kestiği pozisyonda ortayı uyarmadı keza bu maç belki orta göremez ama yardımcı ve çizgi rahatlıkla elle müdahaleyi görebilir hakemlerdeki standart dışı hareketler niye hep bizi buluyor sıkıntı burda
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Takımını yerden yere vurmakta bizim taraftardan daha iyisi yoktur.Bazen acaba diyorum burdakiler gerçekten TRABZONSPOR taraftarımı.Hayret yahu bu nasıl bi bakış açısıdır.Neymiş sen yenerek 4 lüğü almamışsın sivasın 90 +da yediği golle almışsın.Mantığa bakarmısınız...
                        Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• yahu janko malouda dururken şahini almak ne diye? malouda olsa en azından çivilerdi topu kaleye

Yorum

• İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            olay hakem değil arkadaşlar çifte standart eskişehir ortanın devam dediği pozisyonda yardımcı penaltıyı verdi ama o yardımcılar elazığ maçının son dakikası gözünün önünde çağdaşın elle kestiği pozisyonda ortayı uyarmadı keza bu maç belki orta göremez ama yardımcı ve çizgi rahatlıkla elle müdahaleyi görebilir hakemlerdeki standart dışı hareketler niye hep bizi buluyor sıkıntı burda
                            Haklısın ama bu konu da federasyonun adiliği ve yönetimin basiretsizliğidir

Yorum

• Takımdaki futbolcuların çoğunun yetersizliği ortada. Eğer kadroda tutulurlarsa seneye de umudum yok. Kalitesizlik var
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ben futbol izleyemiyorum artık. Boğazıma bir şeyler düğümleniveriyor. Allah'tan sizler varsınız da işin futbol kısmı boş kalmıyor.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X