Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursaspor 2-2 Trabzonspor | STSL 32. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olcan'i elestirenler, zamaninda Burak Yilmaz'i elestirenler gibi olayin farkinda degiller.
    Olcan bu takimin olmazsa olmazi. Kac oyuncu bu ligte bu kadar sprint yapabiliyor? Ataga cikiyor, mücadelesi hep üst seviyede kaliyor?
    Tamam, Olcan'in kötü oldugu maclarda var. Her zaman dogru tercihler yapmiyor. Ama spiker bir ara söyledi, bu sene 45 maca cikmis. Baska takima gidince, vay be ne oyuncuymus diye bakakaliriz. Böyle hirsli, yetenegi iyi olan oyuncunun degerini bilmeliyiz.
    Zamaninda baska futbolcularimiza yaptigimiz gibi acimasizca elestirmeyelim Olcan'i. Sonunda bize yazik olur.

Yorum

• Olcan bugun iyiydi 1 asist yaptı iyi şutlar cıkardı kaleci başarılıydı. Yusuf 2 tane topu adam gibi atabilse şu anda takımın onurla beraber olmazsa olmazı olacaktı. Ama sonuc 1 puan olun lcan da tü kaka. Ahh biizm taratar yok mu.
      bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Olcan'ın gitmesi hata olur. Astronomik bir teklif olur anca o zaman gider.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          4.5. gidiyor avrupa ligine.

gs kupayı alırsa 6. da gidiyor uefaya nedir bu takıma bu kadar eleştiri anlamıyorum...ben sabahtan beri herkesle iddaya girmeye hazırdım 2-0 yenik olsak bile bu takım bugün yenilmeyecek biliyordum...ayıptır yahu bu kadar eleştiri yapılır mı takıma...onca adam eksik...o kadar travmalar atlattık...ne istiyorsunuz şu çocuklardan...kaç maçtır yenilmiyoruz..ligin sonu geldi...anca bu kadar konsantre olur topçularda...genç acemi adamlar canla başla mücadele ediyorlar...yeteneksizler belki ama en azından sahada vurdumduymazlık yapan zokoradan maluda dan colmandan janko dan bilmem hangi yabancıdan daha iyi mücadele ediyorlar...futbol yeteneklerine laf edin tamam da mücadele etmiyorlar demeyin adamlara....ne yapsaydı Hami hoca kaç aydır olmayan maludayı oynatıp 8-9 maçtır ellerinden geleni yapmaya çalışan adamlara ayıp olmaz mıydı...ki o maluda oynasaydı adım gibi eminim kaldığı 3-5 dakka süre içerisinde yuhlanırdı...hocanın tek hatası Şahin aygüneşi oyuna alışıydı..onda da yusuf u çıkarınca en azından kanat oynar diye aldı Şahini oyuna sanırım...yanlış yaptı bence...Henri yi çekerdim sağa Olcanı sola Emreyi alırdım forvete ben olsam..ama kısmet değilmiş demek...
          En son Turan AKYILDIZ tarafından düzenlendi; 04.05.2014, 19:04.
          t.akyildiz

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            izlemeyin abi o zaman maç filan
            Çok enteresan bir öneri... Düşüneyim...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maçın özeti şu:

Trabzonspor ''ancak öz evlatlarıyla şampiyon olabilir'' diyerek gazı veren Bizans medyası, bunların gazına gelip kafatası milliyetçiliği yapan öz evlat kulüp yönetimi(gerçi yönetim kalmadı ortalıkta ya, neyse,) Zeki Yavru, Şahin, Aykut, Kadir, Akbaş, Caner filan gibi öz evlat kazmalarla, değil şampiyon olmak, futbol maçına çıkmanın görsel bir cinayet olduğunu anlayamayan tüm diğer öz evlatlar, Şahin'den maç kurtarmasını bekleyen Galatasaray'lı öz evlat Hami ve bütün bu yazdığım zavallı senaryonun icra makamı olarak göreve atanan öz evlat başkan İHO, kendi kendilerina çalıp oynasınlar... Benim midem bu rezilliği kaldırmıyor artık...

Önemli not: Sevgili no 32... Bu kafayla iki seneye kalmaz Bank Asya'da Tekden Denizlispor'a ''alın beni'' diye yalvarırsın... Ya oyna adam gibi, ya da gönlündeki yere git... Ama gideceksen bir an önce git... Git ve gör o malum girdabın nasıl adam yuttuğunu... Zavallı çocuk...
              Sonra Gençlerden 5 milyon Euro verip geleceğin yıldızı diye alıp kenarda oturtursun o beğenmediğimiz öz evlatlar ellerinden geleni yapıyorlar hemde bu lig için bedava sayılacak paralara

Yorum

• penalti ve kirmizi verilmeliydi

kadirin pozisyonunda el calmak yanlis
                Forvete: Tencere Hill
                Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Bugünümü zehir ettin canın sağolsun
                  # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sonra Gençlerden 5 milyon Euro verip geleceğin yıldızı diye alıp kenarda oturtursun o beğenmediğimiz öz evlatlar ellerinden geleni yapıyorlar hemde bu lig için bedava sayılacak paralara
                    Size ''elinden geleni yapan'' adamlar haz veriyor olabilir... Ben ''elinden geleni yapan öz evlat değil, elinden bir şey gelen futbolcu istiyorum takımda... Gençlerden 5 milyonu verip alınan Aykut kazması da elinden geleni yapıyor sahi... Unutmuşum...

Not: Vallahi kendisini ben almadım... Üstüme kalmasın...

Yorum

Çok enteresan bir öneri... Düşüneyim...
                      gayet açık bir öneri..

Yorum

• Ben takimin oynadigi maclardan uzun bir suredir zevk aliyorum.
                        Sampiyonlugumuzun gasp edildigi sezon sonrasinda oynadigimiz oyun hicte heyecan vermiyordu. Dolayisiyla su anki durumu onemli buluyorum.
                        Her maci kazanmak zorunda degiliz kaldiki maci kaybedecek bir oyun oynamadik . Yusufun son pas hatalari one gecmemizi engelledi one gecseydik malouda oyuna girerdi.
                        Hami hocaya birkere daha tesekkurler . Onunla 90dk oynadigimiz maclarda yenilgi yuzu gormedik. Tavissiz anlayisiyla takima bir hava getirdi.

Yorum

• Yusuf daha sözleşme uzatmadı dimi nedendir bilmem bu çocukta ilk fırsatta istanbula kaçacak bir hava seziyorum umarım yanılırım..

Birde yanlış bilmiyorsam menejeri baturmu nedir o fenerli adam olması gerek..
                          ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

Size ''elinden geleni yapan'' adamlar haz veriyor olabilir... Ben ''elinden geleni yapan öz evlat değil, elinden bir şey gelen futbolcu istiyorum takımda... Gençlerden 5 milyonu verip alınan Aykut kazması da elinden geleni yapıyor sahi... Unutmuşum...

Not: Vallahi kendisini ben almadım... Üstüme kalmasın...
                            Doğrudur tabi seni Kesmez Fiyat performans diye bişey var bilir misin

Yorum

• İlk olarak muratali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şikeciler Avrupaya gidemiyor. O yüzden 4. ve 5. Avrupaya gidiyor.
                              Eğer Kupayı GS alırsa, şampiyonlar ligine gittiği için , değişen kurallar gereği kupa finalisti değil lig 6. sı Avrupaya gidiyor.
                              Bir de Sivas avrupa hakkı kazanırsa büyük ihtimalle UEFA şikeden dolayı onları da kabul etmeyecek. Bu durumda 7. olana bile avrupa yolu açılır.

Rahat olun yani.
                              Bizim derdimiz avrupa degil benim derdim 7. cilige sevinen Trabzonspor taraftari ne hale geldigimizin kanıtı ozeti bu durum 7. Olup avrupaya gideceksem sıcayım oyle avrupanın icine ben utanırım Trabzonsporun sıradan anadolu takımlarına gecilmesine
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim derdimiz avrupa degil benim derdim 7. cilige sevinen Trabzonspor taraftari ne hale geldigimizin kanıtı ozeti bu durum 7. Olup avrupaya gideceksem sıcayım oyle avrupanın icine ben utanırım Trabzonsporun sıradan anadolu takımlarına gecilmesine
                                "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X