Arkadaslar ben yurtdısında yasıyorum ailem bursa mustafakemalpasa da yasıyor . Orada bulunan bir abimiz ts taraftarları derneği kurup güzel çalışmalar yapmakta. Geçen hafta da başkanımıza telefon edip söz aldı ilçemizde trabzonsporu ağırlamayı .bu akşam trabzon tv de dile getirildi gidilecek diye. Abimiz imkanlar ölçüsünde calışıyor kafileye yemek verilecek ve güzel bir karşılama düzenlenecek fakat maddi durum itibarıyla destege ihtiyacı var bu konuda ne yapabiliriz. Tesekkürler
Bursaspor 2-2 Trabzonspor | STSL 32. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk 11: Onur, Caner, Aykut, Bamba, Kadir, Bourceanu, Zeki Yavru, Yusuf, Adrian, Olcan, Henrique
Yedekler: Zeki Ayvaz, Mustafa Akbaş, Gökhan, Soner, Şahin, Özer, Emre
Sakat: Bosingwa
Cezalı: Mustafa Yumlu
Kadro dışı: Fatih, Abdulkadir, Zokora, Colman, Malouda, JankoTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan... -
Yorum
-
Elazığ'ın gs yi geçeceğini düşünüyorum. O yüzden mutlak galibiyet lazım...
Yani ihtimalde olsa Şampiyonlar Ligi için mücadele etmek lazım...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin DinarYorum
-
Yorum
-
Zeki'nin şutların da gözle görülür düzelme olmalı yoksa banamı öyle geliyor biri kornerden 2-3 tane çok güzel orta kesti..
Kadir yine çok bariz bir hata yaptı onun yüzünden ikinci golü yiyecektik az kaldı..
Eğer yarın Elazığ galip gelirse Bursa maçı çok daha kritik hale gelecek mutlaka kazanmalıyız Beşiktaş'ta yenilirse seyredin gümbürtüyü
Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
Komünar..Yorum
-
Saka bir yana Malouda Bourceanuyla önlü arkali iyi partner olurlardi.ilk devre Bourceanu eksikligini net olarak yaşadık.simdi Ozer arkası rahat olduğu icin iyi performans gösteriyor.hatta Adrian bile Bourceanu geldikten sonra daha bir rahat
Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
AW: Bursaspor - Trabzonspor | STSL 32. Hafta | 03.05.2014
1461'de 19 yaşında üçüncü ligdeyken kornerden iki, serbest vuruştan 5-6 golü, 10un üzerinde asisti vardı yarım sezonda. Özgüven ve maç eksikliğinden bu yönünü göremedik iki senedir.Zeki'nin şutların da gözle görülür düzelme olmalı yoksa banamı öyle geliyor biri kornerden 2-3 tane çok güzel orta kesti..
Kadir yine çok bariz bir hata yaptı onun yüzünden ikinci golü yiyecektik az kaldı..
Eğer yarın Elazığ galip gelirse Bursa maçı çok daha kritik hale gelecek mutlaka kazanmalıyız Beşiktaş'ta yenilirse seyredin gümbürtüyü
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has HacipYorum
-
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Diğer oyuncular neyse de Bosingwa'nın eksikliğini çok hissedeceğiz... Bekler zaten sıkıntılı, üstüne bir de Yumlu'nun olmaması daha da beter...Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
-
Zor maç olacak.
Adamların forveti cidden çok iyi..
Ama şöyle de bir durum var ki, Bursaspor'un bize şansı tutmuyor.
Yaşamak Direnmektir!Yorum
-
-
Bursayi Bursada yenmek bence bu senenin en önemli galibiyeti olur, sakatlari ve cezalilari var özellikle bizim gibi defans hatlari cok sikintili Onur ile bir at kafasi öndeyiz onlara göre forvet hatlari da bizde Henri reyiz onlardada Fernandao reyiz formda, ama ben yine bizim takimi yüzde 51 önde görüyorum beraberlikde kokmuyor degil alirsak bu seneyi en az zararla kapatmis oluruz.No one wins. One side just loses more slowly.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum