Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • arifberkay
    • 20.01.2008
    • 8878
    • SANAYİ
    • İstanbul

İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi
    Hocam camiaların bu işi üstlenmesi yanlış olur, sonuçlarından zarar görende Trabzonspor olur.. Taraftar önderliğinde birşeyler yapılmalı..
    o da yok ...
    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• leviathan_-1461
      • 03.01.2011
      • 562
      • Trabzon

Pardon baş kelimesini başkan olarak anladım.
      her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• Samet GÜVEN

İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi
        Eve yeni geldik..;

Ne Trabzonsporluluğumuzdan bir şey eksildi ne de ADAMlığımızdan..

Günlerdir.. Aylardır.. 3 Yıldır... Hukuki zeminde aradığımız "Hakk'ımızı" dün akşam Türkiye'nin bu ötekilenmiş şehrini belki bir nebze olsun dikkate alması için vitesi bir ileri attık..

Olayları tasvip etmiyorum falan demiyeceğim çünkü dün akşam ki olaylara tepki gösterenlerin stadyumlarında şu anda Futbolcu, Yönetici ve Teknik Adam dahil kafasının her hangi bir bölgesi yarılan insan sayısı dün akşam sahaya atılan tüm cisimlerden daha fazla.. Eğer adamlıkları varsa bunları konuşurlar aksi halde hakkını veremedikleri adamlık makamından çıkıp;

Pembe etek giyip sokak sokak konuşabilirler.. Haklarıdırda..

Bu olaylar 3 puanı kaybetmeye değermiydi diyenlere; 82 Puan aldıkta ne oldu demek istiyordum dün akşam SÖYLEDİM..

Bu olaylar sizi haklıyken haksız duruma düşürür diyenlere " 3 YILDIR HAKLIYIM NE OLDU " demek istiyordum dün akşam SÖYLEDİM..

Bu olaylar Trabzon şehrini zan altında bırakır diyenlere " ZATEN BU ŞEHİR HER MAÇ İSTANBUL BASINI TARAFINDAN LİNÇ EDİLİYOR " demek istiyordum dün akşam söyledim..

Bizim söylediklerimizin sayısı aslında çok fazla fakat 3 Farklı ve Bağımsız Kuruluşu (UEFA Tahkimi, CAS , YARGITAY ) tanımayanların Türkiye Cumhuriyet'i Yargıtay'ının almış olduğu karara karşılık isyan bayrağı açanların, 2 Penaltısı es geçildi diye yürüyüş düzenleyenlerin haketmedikleri bir Profesyonel Futbol Liginde futbol oynayanların, ahlak bekçiliği yapıp " Kadın seyircilerinin " 61. Dakika'da Trabzonspor'a küfredenlerin bugün Ahlak'tan, Hukuk'tan, Adalet'ten , Merhametten bahsetmeye hakkı yoktur ve olmayacaktır.

Sizin gibi hak hukuk tanımayıp; Başta Aziz Yıldırım olmak üzere tüm Şikecilerin , Hırsız yavuzu bastırır misali tavır takınanların öncelikle Adalet arayışı içine düşüp anırarak ve kıvranarak gebermelerini dilemekle beraber teker teker;

Mezarlarınıza gelip tüküreceğimi 11.03.2014 günü buraya yazıyorum.
        Gezdiren yesin kardeşim benim...
        Oscar CARDOZO

Yorum

• Fatih Öztürk
          • 03.10.2007
          • 24989
          • Lojistik
          • İstanbul

Şikebahçe arpayı götürdü bizde biribirimize gider yapıyoruz.ulan her halükarda zararı gören biziz biz.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• TAHSİN 61

Ben Taraftarın yaptıklarına kızamıyorum Adaletin olmadığı yerde ANARŞİ başlar. Taraftar doldu taştı ama ya maç sonu beklenmeliydi yada maç başlanmadan önce olmalıydı. Ve daha sert bir eylem olabilirdi. Hayırlısı olsun. Baktığımız zaman hiç kimse sahaya girmedi sadece yabancı madde atmak dan 4 maç kimsenin sahası kapanmadı..
            6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• arifberkay
              • 20.01.2008
              • 8878
              • SANAYİ
              • İstanbul

Pardon baş kelimesini başkan olarak anladım.
              doğru anladın aslında
              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• leviathan_-1461
                • 03.01.2011
                • 562
                • Trabzon

İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi
                o da yok ...
                Bmn önderlik etsin.

Yorum

• Sibel
                  • 12.05.2009
                  • 22917
                  • Trabzon

Hocam camiaların bu işi üstlenmesi yanlış olur, sonuçlarından zarar görende Trabzonspor olur.. Taraftar önderliğinde birşeyler yapılmalı..
                  Trabzon'u yemekten kendilerine fırsat bulamayan keyifli taraftarlarımız mı?

Yorum

• bordo08
                    • 17.02.2009
                    • 5778
                    • ÖGRENCİ
                    • Artvin

Bu ülkede ne kadar sesin gür çıkarsa ne kadar hırsızlık namussuzluk yaparsan o kadar el üstünde tutulursun..Katiller çocuklara tecavüz edenler sözüm ona adalet işletilerek serbest bırakılıyorlar..Herkes işine geldiği gibi solcu işine geldimi atatürkçü işine geldimi milliyetçi oluyor..Dün gece trabzonda yaşananlar bu boktan düzene atılmış ufak bir tokattır az bile yapılmıştır..Şikeyi sahaya yansıtmayanlar kişilerle kurumlar ayrılsın efendim diyenler şimdi kafalarını kuma gömüyorlar.Maçtan öncede yazmıştım bu maça hiç çıkılmayacaktı..Bekleyerek hakkımızı alamayacağız bu taraftara bedel ödetmeye çalışanlar o üç puan sadaka olsun..
                    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• leviathan_-1461
                      • 03.01.2011
                      • 562
                      • Trabzon

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi
                      Trabzon'u yemekten kendilerine fırsat bulamayan keyifli taraftarlarımız mı?
                      Adları, emelleri önemli değil.. İstanbulda istenirse çok büyük bir eylem yapılabilinir..

Yorum

• Adem Akyüz'

Ynt: Trabzonspor - şikebahçe | 10.03.2014 - 20.00 | STSL 24. Hafta

İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi
                        Eve yeni geldik..;

Ne Trabzonsporluluğumuzdan bir şey eksildi ne de ADAMlığımızdan..

Günlerdir.. Aylardır.. 3 Yıldır... Hukuki zeminde aradığımız "Hakk'ımızı" dün akşam Türkiye'nin bu ötekilenmiş şehrini belki bir nebze olsun dikkate alması için vitesi bir ileri attık..

Olayları tasvip etmiyorum falan demiyeceğim çünkü dün akşam ki olaylara tepki gösterenlerin stadyumlarında şu anda Futbolcu, Yönetici ve Teknik Adam dahil kafasının her hangi bir bölgesi yarılan insan sayısı dün akşam sahaya atılan tüm cisimlerden daha fazla.. Eğer adamlıkları varsa bunları konuşurlar aksi halde hakkını veremedikleri adamlık makamından çıkıp;

Pembe etek giyip sokak sokak konuşabilirler.. Haklarıdırda..

Bu olaylar 3 puanı kaybetmeye değermiydi diyenlere; 82 Puan aldıkta ne oldu demek istiyordum dün akşam SÖYLEDİM..

Bu olaylar sizi haklıyken haksız duruma düşürür diyenlere " 3 YILDIR HAKLIYIM NE OLDU " demek istiyordum dün akşam SÖYLEDİM..

Bu olaylar Trabzon şehrini zan altında bırakır diyenlere " ZATEN BU ŞEHİR HER MAÇ İSTANBUL BASINI TARAFINDAN LİNÇ EDİLİYOR " demek istiyordum dün akşam söyledim..

Bizim söylediklerimizin sayısı aslında çok fazla fakat 3 Farklı ve Bağımsız Kuruluşu (UEFA Tahkimi, CAS , YARGITAY ) tanımayanların Türkiye Cumhuriyet'i Yargıtay'ının almış olduğu karara karşılık isyan bayrağı açanların, 2 Penaltısı es geçildi diye yürüyüş düzenleyenlerin haketmedikleri bir Profesyonel Futbol Liginde futbol oynayanların, ahlak bekçiliği yapıp " Kadın seyircilerinin " 61. Dakika'da Trabzonspor'a küfredenlerin bugün Ahlak'tan, Hukuk'tan, Adalet'ten , Merhametten bahsetmeye hakkı yoktur ve olmayacaktır.

Sizin gibi hak hukuk tanımayıp; Başta Aziz Yıldırım olmak üzere tüm Şikecilerin , Hırsız yavuzu bastırır misali tavır takınanların öncelikle Adalet arayışı içine düşüp anırarak ve kıvranarak gebermelerini dilemekle beraber teker teker;

Mezarlarınıza gelip tüküreceğimi 11.03.2014 günü buraya yazıyorum.
                        Helal olsun. Söylemek isteyip dilimin dönmediği her şeyi söylemişsin..
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• CamilloVillegas
                          Trabzonspor Kongre Üyesi

• 27.01.2013
                          • 550
                          • Avrupa Diğer

Trabzonspor taraftarlarına ve olay çıkartanları kınayamıyorum. Kınayanları kınıyorum!

Aslında dünyanın heryerinde genelde bu gibi olaylar kınanması gerekmekte elbette. Ama, evet ama, adaletsiz bir spor kamuya sahib bir ülkede taraftarlarımızı galayana getiren ne? Empati nerde? Bizde yaşanan şike süreci başka ülkede yaşansaydı ne olurdu? Bence: aynısı. Bunu engellemek imkansızdı ve olan oldu. Geç ve beklediğimden az bile oldu.
                          En son CamilloVillegas tarafından düzenlendi; 11.03.2014, 15:47.
                          Ömer

Yorum

• Sibel
                            • 12.05.2009
                            • 22917
                            • Trabzon

Adları, emelleri önemli değil.. İstanbulda istenirse çok büyük bir eylem yapılabilinir..
                            Bu eylemin niteliği önemli. Ve bence yapılacaktır. Bekleyelim bakalım.

Yorum

• Travelair
                              • 09.01.2005
                              • 36195
                              • İstanbul

İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi
                              Demek istedigim tarif ettigin lider yok yeryüzünde. Böyle oluncada kötü bir , iki, üc yönetimin olmasi dogal.
                              Bu isten sunu cikardimki ne kadar cok kongre yapsak o kadar iyi. Bunun artilari sanki fazlaymis gibi geliyor.
                              Bence ümidi kesmişsiniz ama öyle liderler içimizden çıkarabiliriz. Çok mükemmel biri olması gerekmez. Dünyada birçok futbolcu aldığı sağlam altyapı eğitimi ile zekasını kullanıp, çalışıp, yaşantısına dikkat edip sınırlı yeteneğine rağmen üst düzey takımlarda forma giyebiliyor
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• TekfurÇayır 61
                                • 19.07.2011
                                • 5843
                                • İstanbul

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi
                                Gidip kapılarına gül bırakalım belki adalet gelir.
                                3 yıldır adaleti hukuksal olarak aramadığımız yer zaman mevki kalmadı. Bu ülkede hukuksal adalet yok bunu neden anlamak istemiyorsunuz?
                                Bayılıyor muyuz böyle olaylar olsun demeye?
                                Ama olacak, yolu bu işte. Hayret bir şey ya.
                                Nasıl olacak Sibel?

Basın bizim haklı olduğumuzu mu farkedecek?

TFF hatâ yapmışım mı diyecek?

Başbakan oy hesâpları yapmaktan mı vazgeçecek?

Nasıl olacak?

Zâten herkes herşeyin farkındayken nasıl olacak?

Allah aşkına nasıl olacağını söyle...
                                En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 11.03.2014, 14:09.
                                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...