Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vali senin allah belani versin !

..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• ne acımasız dövüyorlar taraftarlarımızı.tam bir vahşet.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu olay sürmeli yarın da öbür günde yoksa hepten kaybederiz...İstanbulda yapalım ben de varım...

istanbul da ne zaman olacak bende onu bekliyorum işte, yok bir türlü istanbul da örgütlenemedik. adam gibi bir eylem yapalım artık.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bu takımın yöneticilerine dair umudum, inancım kalmadı.

Hele ki şike'nin sahaya yansımadığı kirli futbol düzeni meşru hale gelince.

Artık bu lige para saçmanın, birilerini ihya etmenin bir anlamı kalmadı. Gerçi TMSF yani devlet birşey kaybetmez ama.

Seneye LİGTV'ye üyeliğini bırakacağım.

Herkesi bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum.

Yorum

• Ulan yerdeki çocuğu bile tekmeliyorlar şerefsizler, pkk olsa kaçarsınız, fener olsa izlersiniz. Allahsızlar
            Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
            -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• twitterdaki biber gazıyla bir renktaşımızın vefat ettiği haberi gerçek mi? inşallah yalandır.

Yorum

• Yorum

• arkadaşlar dha canlı yayınında izliyorum şu an resmne KANIM DONUYOR. polisin bizim taraftarlara nasıl saldırdığını görünce midem bulandı.. o insanlar bunu hak etmedi önüne gelene tekme tokat giriyor polisler YAZIKLAR OLSUN

Yorum

• Bir cop yemediğimiz kaldıydı, lanet olsun ki buradan izlemek zorundayız da orada değiliz

Yorum

• polis sokaklarda taraftarı dövüyor

vali emri
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• stad dsında olanlar su dakıkadan sonra anarsızmdır savunulacak bır tarafı yok..
                        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Nasilda tekmeliyor adamlari polis. Ulan Vali

HEP
                          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            trabzon'da ki renkdaslarin hepsine helal olsun.iste benim renkdaslarim..sevmisim macini.
                            sustugumuz yeter artik bir seyler olsun.bir yerden baslamak gerekiyor.
                            Bir şey olduğu yok adamlar terlemeden 3 puan aldılar o oldu. Hiçbir zarar, ziyan görmediler. Uçaklarına binip İstanbul'da krallar gibi karşılanacaklar. Biz milyarlarca para cezası, bir sürü de saha kapatma cezası alacağız.

Bu adamlara zarar vermek istiyorsan bu adamları sahada yenersin, ezersin. Sonra sahanın ortasında kolbastı oynarsın. Ağlaya ağlaya İstanbul'a dönerler. Adamları terletmeden 3 puan verip yolladık bu mu tepki göstermek. Adamların yolunu açtık resmen yahu.
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kamp kur maçlara gönderme diyosun bu da şiddet.

trabzondan bağımsız aday çıkmayı geçtim, parti kurup meclise girsen ne farkeder. akp, chp, mhp hiçbir konuda uzlaşamayan partiler tek bir konuda uzlaşmışlar fbyi koruyorlar.

tabi şiddet çözüm değil, elimize birşey geçmediğinin farkındayız. taş attık diye yarın kupa vermeyecekler, üstüne üstük ceza yiyeceğiz sahamız kapanacak. ama şu zamana kadar sustuk da ne oldu? hukuk yoluyla aradık ne oldu? bu adamlara trabzonda 3 atsak ne olacak? kupayı mı verecekler?

amaç bu meseleyi unutmadık demek. bugün sahada hiçbişey olmasa adamların daha işine gelirdi, zaten bi şekilde puan alırdı fb. kadro kalitesi ortada, düşük kadromuzla pozisyona girdiğimizde de hakem kafamıza vururdu, 3 puanı alır giderlerdi. biz bugün bi şekilde tepki koyduk. artık bişeyler yapmak gerekiyodu, bi şekilde yaptık doğru yanlış. kendi aramızda çatışmanın küfür etmenin lüzumu yok şu saatten sonra.
                              tesislerin önünü kapatmak şiddet değildir.kimseye bir zarar verelim demiyorumki fenerbahçeyi herhangi bir maça çıkarmayalım diyorum...

bu olayın hiçbir zaman unutulmasını istemiyorsan her hafta federasyon önünde eylem yap...Noldu bi ara haftalık eylemlerimiz vardı şehir şehir nerde millet kaç kere gitmiştir burda öyle iyi oldu böyle iyi oldu diyenler ?
                              ben hukukun bitmesini hiçbir zaman kabullenmem kimse kusura bakmasın...

küfür olayına gelince ben kimseyi hedef almadan bu olaylara mensup olanlara ve desteleyenlere bela okudum bunun üzerine bana dolu küfür geldi bende dayanamadım falzasıyla küfürlerini iade ettim...

Ceza verilebilir bişi demiyorum itiraz dahi etmem...

Ama benim ceza yemem çözümün şiddet olmadığı gerçeğini değiştirmicek...

Yorum

• T.C in cehenneme kadar yolu var ben bu ülkeninvatandaşı deyilim arkadası bu değerleri kabul etmiyorum ben trabzon ülkesinin vatandaşıyım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X