Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • leviathan_-1461
    • 03.01.2011
    • 562
    • Trabzon

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi
    Bu eylemin niteliği önemli. Ve bence yapılacaktır. Bekleyelim bakalım.
    Bence beklenmemli..Olaylar sıcaklığını korurken yenisini yapmak daha faydalı olacaktır..herkes unutmadığımızı, ateşin söndürülemiyeceğini görsün.. Devlet kolay kolay kendi harekete geçmez, bi yerden bir rüzgarın esmesi lazım, o rüzgarda dün akşam Trabzondan esmeye başladı..
    her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• iso_4939
      • 14.08.2008
      • 4981
      • serbest
      • Trabzon

hayret basta hukumet olmak üzere sıyası taraftan bir kınama gelmedi!!!! oysa serefsız şikebahcelılerı mahsur kaldı...
      kötü muamele gördu haksızlık yapıldı ulan topunuzun ALLAH belasını versın.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Travelair
        • 09.01.2005
        • 36195
        • İstanbul

Avrupa'da (UEFA) ve dünyada (CAS) şike yaptığı kabul edilen bir kulübü hala hakkımızı yemek suretiyle savunuyorlar. Sonra isyan çıkınca aman Trabzon barbar dolu. Onlar kötü. Onlar hain. Siz sebep oluyorsunuz
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Efsane-1967
          • 24.06.2013
          • 458
          • Hollanda

İlk olarak Eren Uğur Ayar tarafından gönderildi
          İlker Yasin Uefa'nın Kazakistan'daki toplantıda Türkiye hakkında ciddi kararlar alınabileceğini belirtti.
          Insallah. Temenim 5 sene Turkiye milli takimini ve kulub takimlarini men etmelerini. Ondan sonra gorecegiz Turk futbolunun gercek yuzunu , bak nasil ortalik karisacak.

Yorum

• Çağrı Metin
            • 23.05.2012
            • 188
            • Öğrenci
            • İstanbul

Yunus Emre Sel ‏@yunusemresel 2 dk.
            Trabzonspor'un Stadyum, Amatör Branşlar ve taraftarlardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Engin Kara görevlerinden istifa etti.

Yorum

• Ayhan Yüksek
              • 12.03.2005
              • 1875
              • Ankara

Futbolu elbirliğiyle bu hale getirenler,utanmadan arlanmadan sıkılmadan zerre vicdan azabı duymadan,akşam kanallarda söyleniyorlardı ya,rahatsız olduklarını dile getiriyorlardı ya,pes dedim yuh dedim bukadarını bünyem kaldırmaz dedim,yahu 3 maymunu oynayan sizler konu Trabzonspor, Trabzon olunca mı rahatsız oluyorsunuz,ey sefiller, dilsiz şeytanlar, sizin yüzünüzden futboldan ülkeden soğuduk yahu, nefret ettim herşeyden ya.
              KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
              Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• bordo08
                • 17.02.2009
                • 5778
                • ÖGRENCİ
                • Artvin

Geminin kaptanı ersununda fareler gibi en önde kaçmasıda dün geceden arrda kalan hoş bir kareydi.d.d
                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Sibel
                  • 12.05.2009
                  • 22917
                  • Trabzon

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi
                  Nasıl olacak Sibel?

Basın bizim haklı olduğumuzu mu farkedecek?

TFF hatâ yapmışım mı diyecek?

Başbakan oy hesâpları yapmaktan mı vazgeçecek?

Nasıl olacak?

Zâten herkes herşeyin farkındayken nasıl olacak?

Allah aşkına nasıl olacağını söyle...
                  Ben inanıyorum ki, Trabzon ve Trabzonsporlu kenetlenirse istediği her şeyi alır.
                  Dün akşam taraftarı tahrik eden valiyi bugün buradan def edebilsek değişecek çok şey.
                  Ağzı yüzü yamulsaydı o Volkan denen sıfatsızın bakalım bir dahaki maç o tahrikleri yapabilecek miydi? Aynı şekilde bir hakem dövülseydi Trabzon'da bir daha kim cesaret edebilirdi üst düzey eyyama?
                  Bu olaylar şehri tetikleyip insanların artık mağdur olduğumuzu anlamasına yardımcı oluyor. Bu da başbakana gidecek oyların düşmesine.
                  Gerekiyorsa olacak bunlar. Ben böyle düşünüyorum.

Yorum

• carolo
                    • 27.10.2009
                    • 3768
                    • Belçika

şikeyi fener yapti
                    ama gelen geçen bize vuruyor
                    burasi Turkiye
                    Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Yaşar
                      Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                      • 17.02.2011
                      • 8462
                      • öğretmen
                      • İstanbul

Bu akıl ve Trabzonsporlu luk ölçme, insanları particilikle yaftalama yaparken dikkat edin. Öyle bir laf ederim ki oturduğunuz yerden kalkamazsiniz.
                      Med-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...

Yorum

• Sibel
                        • 12.05.2009
                        • 22917
                        • Trabzon

İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi
                        Bence beklenmemli..Olaylar sıcaklığını korurken yenisini yapmak daha faydalı olacaktır..herkes unutmadığımızı, ateşin söndürülemiyeceğini görsün.. Devlet kolay kolay kendi harekete geçmez, bi yerden bir rüzgarın esmesi lazım, o rüzgarda dün akşam Trabzondan esmeye başladı..
                        Evet o konuda kesinlikle katılıyorum. Sıcağı sıcağına ne yapılacaksa yapılmalı.

Yorum

• angraf
                          • 31.07.2010
                          • 7831
                          • İstanbul

Trabzonspor'un Stadyum, Amatör Branşlar ve taraftarlardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Engin Kara istifasını açıkladı.
                          DHA'ya açıklamalarda bulunan Kara, "Yönetim kurulu üyeliğim hariç bütün görevlerimden istifa ediyorum ve görevlerimi iade ediyorum. Trabzonspor'un bu durumda olmasında katkısı olanlara karşı çıktığım, Trabzonspor'un ezilmesini istemediğim ve bu şehrin bunları hak etmediğini düşündüğüm için bu kararı aldım. Kukla bir yönetici olmadığım için görevimi bıraktım. Bu konuda daha sonra tüm gerçekleriyle genel bir açıklama yapacağım" dedi.

Trabzonspor yönetiminde daha önce İrfan Coşkun, Osman İlyas, Yaşar Aşçıoğlu, ve Çetin Kansız yönetim kurulu üyeliğinden, Sebahattin Çakıroğlu ise görevlerinden istifa etmişti.

Yunus Emre SEL/TRABZON,(DHA)

Yönetim bölünmeye devam ediyor.

Yorum

• Murat'
                            • 07.03.2005
                            • 32842
                            • İnsan
                            • Ankara

Dün sahaya taş atanlar İHO zihniyetinin tribünde vücut bulmuş halidir. Bu başkan Trabzonspor'a yakışmıyor, bir an önce orda indirilmeli.

Yorum

• Mert'
                              • 02.12.2008
                              • 16976
                              • İstanbul

Engin Kara da istifa etmiş.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• angraf
                                • 31.07.2010
                                • 7831
                                • İstanbul

Sahaya giren yok birşey yok hakem Stadı boşalttırıp oyunu devam ettirebilirdi neden yapmadı ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...