Bence beklenmemli..Olaylar sıcaklığını korurken yenisini yapmak daha faydalı olacaktır..herkes unutmadığımızı, ateşin söndürülemiyeceğini görsün.. Devlet kolay kolay kendi harekete geçmez, bi yerden bir rüzgarın esmesi lazım, o rüzgarda dün akşam Trabzondan esmeye başladı..
Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen
Daraltma
X
-
-
Avrupa'da (UEFA) ve dünyada (CAS) şike yaptığı kabul edilen bir kulübü hala hakkımızı yemek suretiyle savunuyorlar. Sonra isyan çıkınca aman Trabzon barbar dolu. Onlar kötü. Onlar hain. Siz sebep oluyorsunuzTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
Insallah. Temenim 5 sene Turkiye milli takimini ve kulub takimlarini men etmelerini. Ondan sonra gorecegiz Turk futbolunun gercek yuzunu , bak nasil ortalik karisacak.Yorum
-
Yunus Emre Sel @yunusemresel 2 dk.
Trabzonspor'un Stadyum, Amatör Branşlar ve taraftarlardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Engin Kara görevlerinden istifa etti.Yorum
-
Futbolu elbirliğiyle bu hale getirenler,utanmadan arlanmadan sıkılmadan zerre vicdan azabı duymadan,akşam kanallarda söyleniyorlardı ya,rahatsız olduklarını dile getiriyorlardı ya,pes dedim yuh dedim bukadarını bünyem kaldırmaz dedim,yahu 3 maymunu oynayan sizler konu Trabzonspor, Trabzon olunca mı rahatsız oluyorsunuz,ey sefiller, dilsiz şeytanlar, sizin yüzünüzden futboldan ülkeden soğuduk yahu, nefret ettim herşeyden ya.KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl KısakürekYorum
-
Ben inanıyorum ki, Trabzon ve Trabzonsporlu kenetlenirse istediği her şeyi alır.
Dün akşam taraftarı tahrik eden valiyi bugün buradan def edebilsek değişecek çok şey.
Ağzı yüzü yamulsaydı o Volkan denen sıfatsızın bakalım bir dahaki maç o tahrikleri yapabilecek miydi? Aynı şekilde bir hakem dövülseydi Trabzon'da bir daha kim cesaret edebilirdi üst düzey eyyama?
Bu olaylar şehri tetikleyip insanların artık mağdur olduğumuzu anlamasına yardımcı oluyor. Bu da başbakana gidecek oyların düşmesine.
Gerekiyorsa olacak bunlar. Ben böyle düşünüyorum.Yorum
-
Bu akıl ve Trabzonsporlu luk ölçme, insanları particilikle yaftalama yaparken dikkat edin. Öyle bir laf ederim ki oturduğunuz yerden kalkamazsiniz.Med-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...Yorum
-
Evet o konuda kesinlikle katılıyorum. Sıcağı sıcağına ne yapılacaksa yapılmalı.Bence beklenmemli..Olaylar sıcaklığını korurken yenisini yapmak daha faydalı olacaktır..herkes unutmadığımızı, ateşin söndürülemiyeceğini görsün.. Devlet kolay kolay kendi harekete geçmez, bi yerden bir rüzgarın esmesi lazım, o rüzgarda dün akşam Trabzondan esmeye başladı..Yorum
-
Trabzonspor'un Stadyum, Amatör Branşlar ve taraftarlardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Engin Kara istifasını açıkladı.
DHA'ya açıklamalarda bulunan Kara, "Yönetim kurulu üyeliğim hariç bütün görevlerimden istifa ediyorum ve görevlerimi iade ediyorum. Trabzonspor'un bu durumda olmasında katkısı olanlara karşı çıktığım, Trabzonspor'un ezilmesini istemediğim ve bu şehrin bunları hak etmediğini düşündüğüm için bu kararı aldım. Kukla bir yönetici olmadığım için görevimi bıraktım. Bu konuda daha sonra tüm gerçekleriyle genel bir açıklama yapacağım" dedi.
Trabzonspor yönetiminde daha önce İrfan Coşkun, Osman İlyas, Yaşar Aşçıoğlu, ve Çetin Kansız yönetim kurulu üyeliğinden, Sebahattin Çakıroğlu ise görevlerinden istifa etmişti.
Yunus Emre SEL/TRABZON,(DHA)
Yönetim bölünmeye devam ediyor.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum