Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • CEMEFKER
    • 19.09.2007
    • 6477
    • free
    • Yalova

Fatih Tezcan (meşhur panik atak ) dünkü tepkileri müslüman insana yakışmadí tarzí tiwiti ile futbol mecrasína da girmiş durumda....

Düşünmekle kalmadım,Trabzon'a geldim,tribün liderini dinledim. Ama başka birşey söylüyorum: Müslümanların protestosu böyle olmaz! @yinezec

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• 6Şafak Aydın1
      • 24.09.2006
      • 8927
      • Almanya

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
      Lider yok. Doğru bir lider olsa sözü dinlenir, güvenilir ve o yönde hareket edilir. Ama sen bir taraftar grubunu yanına alır, gerçek taraftar zart zurt yaparsan camiayı da birbirine düşürürsün
      sadri sener senelerce dogru liderdi, basarisiz olunca yanlis oluverdi. sportif basari olmadan dogru olunmuyor, iho takimi bu sene sampiyonluga veya atiyorum 3.lüge oynatmasini becerseydi 2011 kupasi bu kadar ön plana cikmiyacakti, kimse unutmiyacakti zaten mümkünati yok ama gündemide her gün mesgul etmezdi diye düsünüyorum, insanlar basariyami ac, adaletemi ac biz karari verdik bakalim neler olacak.
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Yaşar
        Forumdan Uzaklaştırılmıştır
        • 17.02.2011
        • 8462
        • öğretmen
        • İstanbul

Ynt: Trabzonspor - şikebahçe | 10.03.2014 - 20.00 | STSL 24. Hafta

İlk olarak bitirim tarafından gönderildi
        Seninle dalga geçiyorlar benimle değil. Yüreği olan fenerli gelsin yanımda bir tek laf etsin. Onları ne hale sokacağımı çok iyi bilirler...
        Niye benim ağzım yok mu?
        Eline ne geçti, oraya kupa geldiyse bilmem ama burada bir şey yok. FB li futbolcular dün akşam gülerek ve fotoğraf çektirmek seninle de dalga geçmiş olmadılar mı?
        Med-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...

Yorum

• sence
          • 21.02.2011
          • 160
          • Sakarya

Ahhh ahhh maçtan önce foruma yazmıştım kameralarla her şikecinin yaptıklarını kayda alalım diye.Şimdi ne malzemeler çıkardı oradan lehimize kullanabileceğimiz...

Yorum

• Sibel
            • 12.05.2009
            • 22917
            • Trabzon

Yabancı basında 2011 konu edilerek yer bulmuş maç.
            Bu çok güzel. Ey UEFA, gör bunları gör!

Yorum

• U.Sadıkoğlu
              Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
              • 19.06.2004
              • 13707
              • Avukat
              • İstanbul

Eve yeni geldik..;

Ne Trabzonsporluluğumuzdan bir şey eksildi ne de ADAMlığımızdan..

Günlerdir.. Aylardır.. 3 Yıldır... Hukuki zeminde aradığımız "Hakk'ımızı" dün akşam Türkiye'nin bu ötekilenmiş şehrini belki bir nebze olsun dikkate alması için vitesi bir ileri attık..

Olayları tasvip etmiyorum falan demiyeceğim çünkü dün akşam ki olaylara tepki gösterenlerin stadyumlarında şu anda Futbolcu, Yönetici ve Teknik Adam dahil kafasının her hangi bir bölgesi yarılan insan sayısı dün akşam sahaya atılan tüm cisimlerden daha fazla.. Eğer adamlıkları varsa bunları konuşurlar aksi halde hakkını veremedikleri adamlık makamından çıkıp;

Pembe etek giyip sokak sokak konuşabilirler.. Haklarıdırda..

Bu olaylar 3 puanı kaybetmeye değermiydi diyenlere; 82 Puan aldıkta ne oldu demek istiyordum dün akşam SÖYLEDİM..

Bu olaylar sizi haklıyken haksız duruma düşürür diyenlere " 3 YILDIR HAKLIYIM NE OLDU " demek istiyordum dün akşam SÖYLEDİM..

Bu olaylar Trabzon şehrini zan altında bırakır diyenlere " ZATEN BU ŞEHİR HER MAÇ İSTANBUL BASINI TARAFINDAN LİNÇ EDİLİYOR " demek istiyordum dün akşam söyledim..

Bizim söylediklerimizin sayısı aslında çok fazla fakat 3 Farklı ve Bağımsız Kuruluşu (UEFA Tahkimi, CAS , YARGITAY ) tanımayanların Türkiye Cumhuriyet'i Yargıtay'ının almış olduğu karara karşılık isyan bayrağı açanların, 2 Penaltısı es geçildi diye yürüyüş düzenleyenlerin haketmedikleri bir Profesyonel Futbol Liginde futbol oynayanların, ahlak bekçiliği yapıp " Kadın seyircilerinin " 61. Dakika'da Trabzonspor'a küfredenlerin bugün Ahlak'tan, Hukuk'tan, Adalet'ten , Merhametten bahsetmeye hakkı yoktur ve olmayacaktır.

Sizin gibi hak hukuk tanımayıp; Başta Aziz Yıldırım olmak üzere tüm Şikecilerin , Hırsız yavuzu bastırır misali tavır takınanların öncelikle Adalet arayışı içine düşüp anırarak ve kıvranarak gebermelerini dilemekle beraber teker teker;

Mezarlarınıza gelip tüküreceğimi 11.03.2014 günü buraya yazıyorum.
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• gurur6134
                • 22.06.2013
                • 17937
                • radyo tv sinema
                • İstanbul

Elimize ne gecti diyenlerin gecmis yazilarini okursaniz yuzde 90ni akp li yuzde 10humanist ayagina yatanlar sadece..buda ilginc bir durum..
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Murat'
                  • 07.03.2005
                  • 32842
                  • İnsan
                  • Ankara

İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi
                  Adaleti doğru yollarda 3 senedir aradık, şimdi soruyorum sana ne geçti elimize? Artık her yol meşrudur, gerkirse tff binası basılmalı..
                  Adaletin şiddet ile sağlandığı nerde görülmüş, böyle bir anlayışı ben kabul edemem. Volkan'ı öldürüp, Volkan'a ekmek almaya giderken öldürülen Berkin Elvan muamelesi yapılsın mı istiyorsunuz. Bu şekilde davranırsanız haklı davamızda haksız duruma düşeriz.

Yorum

• Travelair
                    • 09.01.2005
                    • 36195
                    • İstanbul

İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi
                    sadri sener senelerce dogru liderdi, basarisiz olunca yanlis oluverdi. sportif basari olmadan dogru olunmuyor, iho takimi bu sene sampiyonluga veya atiyorum 3.lüge oynatmasini becerseydi 2011 kupasi bu kadar ön plana cikmiyacakti, kimse unutmiyacakti zaten mümkünati yok ama gündemide her gün mesgul etmezdi diye düsünüyorum, insanlar basariyami ac, adaletemi ac biz karari verdik bakalim neler olacak.
                    Sadri Şener başta doğru işler yaptı. Sonradan bozdu, çok yanlış işler yaptı
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sibel
                      • 12.05.2009
                      • 22917
                      • Trabzon

Burada gerçekten kafası güzel insanlar var.
                      İşte onlara her şey müstahak.
                      Bu arada bir not düşeyim, dün akşam hiçbir polis ya da rakip oyuncu ve yöneticinin kılına zarar gelmedi. Öyle bir şey olmadı yani.

Yorum

• Travelair
                        • 09.01.2005
                        • 36195
                        • İstanbul

Onun için yıllardır transfer başlıklarında çırpınıyorum. Sahada takımınız yoksa her türlü bunların tuzaklarında kaybolur gidersiniz. Takımınız güçlüyse hakemi de yenersiniz. Sahada sonuç aldıktan sonra bir şey yapamazlar. Bu haksız düzende varolmanın başka yolu yok. Haram yemekten çok memnunlar. Sorsan okul taksidi, ev taksidi derler.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• arifberkay
                          • 20.01.2008
                          • 8878
                          • SANAYİ
                          • İstanbul

İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi
                          Taraftara düşen en büyük görev, istanbulda çok büyük bir eylem yapmakdır..
                          Baş yok ki öncü olsun...
                          En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 11.03.2014, 20:39.
                          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Sibel
                            • 12.05.2009
                            • 22917
                            • Trabzon

Gidip kapılarına gül bırakalım belki adalet gelir.
                            3 yıldır adaleti hukuksal olarak aramadığımız yer zaman mevki kalmadı. Bu ülkede hukuksal adalet yok bunu neden anlamak istemiyorsunuz?
                            Bayılıyor muyuz böyle olaylar olsun demeye?
                            Ama olacak, yolu bu işte. Hayret bir şey ya.

Yorum

• 6Şafak Aydın1
                              • 24.09.2006
                              • 8927
                              • Almanya

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                              Sadri Şener başta doğru işler yaptı. Sonradan bozdu, çok yanlış işler yaptı
                              Demek istedigim tarif ettigin lider yok yeryüzünde. Böyle oluncada kötü bir , iki, üc yönetimin olmasi dogal.
                              Bu isten sunu cikardimki ne kadar cok kongre yapsak o kadar iyi. Bunun artilari sanki fazlaymis gibi geliyor.
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• leviathan_-1461
                                • 03.01.2011
                                • 562
                                • Trabzon

İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi
                                Baş yok ki öncü olsun...
                                Hocam camiaların bu işi üstlenmesi yanlış olur, sonuçlarından zarar görende Trabzonspor olur.. Taraftar önderliğinde birşeyler yapılmalı..
                                her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...