Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • duyurukcu
    • 22.07.2013
    • 2926
    • Nevşehir

İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi
    Rakip sahada iki pas yapamadık kontradan bir pozisyon bulduk maçın başında o kadar.Sabaha kadar oynansa gol atamazdık.En azından o izlenimi vermiyordu takım.

Saha içi için bir şeyler söylemek gerekirse bu takıma acilen iyi bir HOCA getirilmeli.Hami Hoca falan değil.Takım birkaç oyuncunun yapacağı bireysel işlere bakıyor.Savunma anlamında vasatız.Hücuma çıkamıyoruz.Orta alanda özellikle rakip yarı sahada iki pas yapamıyoruz.Acil Başkan,Hoca lazım bu takıma
    bence öncelikli aciliyetimiz yabancıların hemen hemen hepsini ve 1461 den yusuf hariç hepsini yollamak ve iyi bir kadro kurmalı...o yüzden yine dediğin gibi önce iyi başkan gerekiyor

Yorum

• Erhan Atalay
      • 20.12.2011
      • 1373
      • Bilgisayar Teknikeri
      • Kocaeli

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi
      İyi ama verilen mücâdeleleri nereye koyuyorsun, en azından BMN'nin etrafında kilitlenmiş olanların mücâdelesini...
      Biz mücadele etmiyoruz edemiyoruz, sadece birileri bizim yerimize mücadele etsin diye milleti uyandırmaya kurumları harakete geçirmeye çalışıyoruz, bunu ben mücadele olarak görmüyorum, mücadele suçlu olduğu halde her mahkemeden ve avrupadan şikeci damgası yediği halde ortalığı ayağa kaldıran şikebahçe taraftarının yaptığı şeydir mücadele.

Her ne kadar adamlara sövsekte seve seve yada başka türlü kabullenmek zorundayızki adamlar mücadele ediyor hemde haksız oldukları halde
      SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• leviathan_-1461
        • 03.01.2011
        • 562
        • Trabzon

Taraftara düşen en büyük görev, istanbulda çok büyük bir eylem yapmakdır.. Her fırsatda Trabzondakilere b.k atanlara duyurulur..
        her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• Sacit
          • 16.12.2004
          • 10754
          • Trabzon

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi
          Kazanma ihtimâlimiz yüksek olsa oynamak mı gerekiyor?
          Kazanma ihtimalin olsa en azından maçı alıp sonra bunları döverek gönderirsin..
          fakat bu durumda da oynanmaması gerekiyor tabii..

Yorum

• TekfurÇayır 61
            • 19.07.2011
            • 5843
            • İstanbul

İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi
            Biz mücadele etmiyoruz edemiyoruz, sadece birileri bizim yerimize mücadele etsin diye milleti uyandırmaya kurumları harakete geçirmeye çalışıyoruz, bunu ben mücadele olarak görmüyorum, mücadele suçlu olduğu halde her mahkemeden ve avrupadan şikeci damgası yediği halde ortalığı ayağa kaldıran şikebahçe taraftarının yaptığı şeydir mücadele.

Her ne kadar adamlara sövsekte seve seve yada başka türlü kabullenmek zorundayızki adamlar mücadele ediyor hemde haksız oldukları halde
            Ben de onların yaptığını mücâdele olarak görmüyorum.

Mücâdele kelimesine çirkeflik, yüzsüzlük, arsızlıkla aynı anlam verilmemeli.
            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Şahinoğlu
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 29.05.2004
              • 2781
              • İstanbul

Bu maç galibiyet mağlubiyet önemli değildi ses getirmekti önemli olan onuda başardık , yok centilmenlikmiş fair playmiş bu işleri geçiceksiniz artık anladıkları dil bu , dış basının haberlerine bakınca tüm dünyanın ve önemlisi Uefa ve Fifa'nın gündemine gelmiştir bu olaylar unutmuyacağımızı hatırlattık olan bu az bile oldu has oldu.
              DOZER CEMİL

Yorum

• Erhan Atalay
                • 20.12.2011
                • 1373
                • Bilgisayar Teknikeri
                • Kocaeli

İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi
                tahrık etmeyemı geldın bırader karaktersız haysıyetsız de ne demek sen olabılırsın ben ustume alınmadım.azcık akıllı konus.
                İster al ister alma arkadaş.

Meclisteki 3 parti birleşerek şikeye ve hırsızlığa af yasası çıkartıyorsa, ve hala anketlerde bu 3 partinin Trabzonda ki toplam oyu %90 ı geçiyorsa.

Üzerine alsanda almasanda, bu düpedüz KARAKTERSİZLİKTİR HALSİYETSİZLİKTİR.

Ben gerçeği ortaya korum isteyen alır, isteyen almaz.
                SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• Burçak
                  • 31.05.2005
                  • 29408
                  • İnşaat Teknikeri
                  • Trabzon

Şenol Hoca ne demişti?
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Çağatay_
                    • 12.05.2006
                    • 8922
                    • Elektrik Mühendisi
                    • İstanbul

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
                    Geldiğimiz noktadan sonra, LİGDEN ÇEKİLME olayı gündeme gelebilir mi? Yani gerek gündem değiştirmek için, gerek blöf/koz olarak... Getirisi götürüsü ne olur? Olayla ilgili bilgisi olanların fikrini merak ediyorum.

Açıkçası benim ligden çekilme yaptırımları hakkında bilgim yok. Bunu yazmamın sebebi, şikecilerin her durumda bu kalkanı kullanması. Böylesine etkili bir silahsa bu, biz de kullanamaz mıyız? Kullanırsak ne kadar tesir eder?

Samimi şekilde düşüncelerinizi merak ediyorum arkadaşlar. Doğrusuyla yanlışıyla, olabilitesi var mı? Varsa artıları eksileri...

Teşekkürler.
                    Net bilgim yok ama tahmin yürütüyorum, yüklü bir tazminat ödememiz gerekebilir.

Gerek yayın havuzu, gerek lig sponsorları vs gibi kaynaklardan alacağımız gelir için organizasyon ile bir sözleşme vardır sonuçta. Bu sözleşmenin ihlali ile de yüklü bir tazminat ile karşı karşıya kalmamız mümkün.

Bence tek yürek olup fb maçlarına çıkmamak konusunda fikir birliği yapmalıyız.

2 resmi maça çıkılmadığında zaten küme düşürülmemiz gerekiyor. Sonra düşürsünler bizi.
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• iso_4939
                      • 14.08.2008
                      • 4981
                      • serbest
                      • Trabzon

Meclisteki 3 parti birleşerek şikeye ve hırsızlığa af yasası çıkartıyorsa, ve hala anketlerde bu 3 partinin Trabzonda ki toplam oyu %90 ı geçiyorsa.

sacma konusmanı hala devam ettırıyorsun bırader her olaydan sonra sıyasetı alet edıp trabzona hıckımse laf edemez..boyle bır rahatlık yok .
                      o zaman bır taraftar cıksın ne kadar ts li varsa anasını avradını dıye kufretse sonrada ben ettım üstene alınan alınsın alınmayan keyfıne baksın desın ohh ne guzellık yaw...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• bitirim
                        • 10.04.2005
                        • 1508
                        • İstanbul

Malesef katılıyorum. Stadda seyirci istediği kadar götünü yırtsın, sandıkta gereken tepki verilmediği müddetçe dün yaşanan olayların içi boş kalır
                        Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• zafercalikoglu
                          • 05.08.2004
                          • 6286
                          • IT yoneticisi
                          • Afrika Diğer

buyuksun hoca

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi

Şenol Hoca ne demişti?
                          ister hoca i,ster yonetici ister baskan sen Trabzonspora hizmet etmelisin,senin vaktin boşuna gitmemeli
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• Eren Uğur Ayar
                            • 02.09.2005
                            • 1245
                            • Kocaeli

İlker Yasin Uefa'nın Kazakistan'daki toplantıda Türkiye hakkında ciddi kararlar alınabileceğini belirtti.
                            BMN|KOCAELİ

Yorum

• bitirim
                              • 10.04.2005
                              • 1508
                              • İstanbul

İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi
                              Elimize geçen ne oldu diye sorsam cevap verebilecegin bir tane argüman yok ama hâlâ konuşuyorsunuz. Adamlar seninle dalga geciyorlar, istediklerini alıp, soyunma odasında fotolarini çektiler, sosyal medyada yayinladilar. Köfte yediler, sonra da evlerine döndüler. Biz ne yaptık?
                              Seninle dalga geçiyorlar benimle değil. Yüreği olan fenerli gelsin yanımda bir tek laf etsin. Onları ne hale sokacağımı çok iyi bilirler...
                              Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Travelair
                                • 09.01.2005
                                • 36195
                                • İstanbul

Sinan Engin "Kupanıza S...." mı demiş canlı yayında? Dün akşam deniyordu. O halde ona da dava açmak lazım. Ya da RTÜK'e şikayetle artık programı mı kaldırırlar ne yaparlarsa. Canlı yayında küfrün cezası vardır herhalde
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...