Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    adam veletlerine ceza veremiyor, geliyor senin valinle, polisinle seni terbiye ediyor. Başkanında el etek öpüyor. Biz bittik aga. Dayak yedik, ülkede itin gözüne sokulduk, vergisini verdiğimiz tv kanalları bize düpe düz sövdü, avrupayı iki dakka pc başına geçip bilgilendirmeye bile aciziz. Bize her şey müstehak.

Gesendet.
    hemşerim trabzon kenti kendi deccalını seçip ipini çekmiştir .bu çoban çok değil hemen yarın ben barcelona başkanıyla konuştum mayısta çookkkkkkkkkkkk büyük ceza gelecek ülkeye, taraftarımz buna inansın ve beklesin diyecek, bizim sığır topluluğuda herşeyi unutacak. Takımın sıradanlaştığını, ligde 7. Olmanın şampiyonluk gibi sunulduğunu,öz evlat diye nekadar düz tapan yeteneksiz hilhat garibesine bu büyük formanın giydirildiğini, yalakalıkları,yalancılıkları,3 kuruş için hırsızların elinin ayağını öpüldüğünü unutur ve mesih bekleyen deli hristiyan tarikatları gibi açar ellerini havaya ve beklemeye başlar taki yüzüne yağmur damlası düşünceye kadar.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Beyaz TV de İHO ile resmen dalga geçildi. Trabzonspor kulübünün başkanına bakın. Çok yazık...

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Uzun yazacaktım ama vazgeçtim şunu diyeyim. Bundan sonra türk futbolunda radikal kararlar alınmak zorunda.
        Trabzonspor'a 5 maç seyircisiz oynama +250.000 TL para cezası + 3-0 hükmen mağlubiyet.

Nasıl? Yeterince radikal mi?
        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi
          mehmet baransu haric ve telegol ekibi haric bu istanbul medyasının a.q.
          Tarafsiz medya degil onlarin Hepsi aziz tarafindan besleniyor...
          https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
          I never forgive, I never forget..

Yorum

• su an ne desek bos renktas. tepkisiz kalalim diyen yok. önümüzdeki sürecte anlarsiniz.
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• AW: Trabzonspor - şikebahçe | 10.03.2014 - 20.00 | STSL 24. Hafta

İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şiddeti tasvip etmiyorum ,edemiyorum ne yapayım (karşımızdaki namussuz olsa bile yaşama hakkı var)

Ama elimizde ne geçti diyen arkadaşlar soruyorum ;

Bu ülkede güçlünün ,kaba kuvvetlinin ,sesini en gür çıkaranın , vaveylayı basanın,ortalığı yangın yerine çevirenin ... hiç kaybettiğini gördünüz mü yada toplumda karşılığı olmadığını?

3 yıldan beri hala daha Türkiyede oyunun nasıl oynandığını ,hangi kuralın EN GEÇERLİ olduğunu anlayamadınız mı?

Bu geceden sonra bazı şeyler değişebilir. Nasıl ki ilk Şampiyonluğumuzu kazandığımız akşam kurulu düzende ''mecburen'' birşeyler değiştiği gibi.

Bursa başkanı dik durarak öldü. Allah rahmet eylesin. Bu İHO 'yu gördükçe daha iyi anladım ''İYİLER ÇOK YAŞAMAZ''.
              Kusura bakmada bi bok yapamadık. Elimize hiç bir şey geçmedi. Avrupa basınına ırkçı turk devleti, hakkını yediği Karadeniz sahil şeridinde kaba şiddet uyguluyor diye bir organizasyon yapsaydık şu an tüm dünya bu akşamı konuşuyordu.

Gesendet.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Cakiroglu istifa etti..

Yorum

• Bu memlekette belki bir gün iyi şeylerde olur ne dersiniz...
                  Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                  Бургундия синий
                  61

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor'a 5 maç seyircisiz oynama +250.000 TL para cezası + 3-0 hükmen mağlubiyet.

3 puanları toplayıp 82 puan alıp şampiyon olduk. Ve şampiyonluğumuz, kupamız çalındı.
                    3 yıldır çekmediğimiz çile ve ötekilik, mağdurluk, hak gaspı kalmadı.
                    Bu nasıl sizce? Radikal mi?

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kusura bakmada bi bok yapamadık. Elimize hiç bir şey geçmedi. Avrupa basınına ırkçı turk devleti, hakkını yediği Karadeniz sahil şeridinde kaba şiddet uyguluyor diye bir organizasyon yapsaydık şu an tüm dünya bu akşamı konuşuyordu.

Gesendet.
                      Daha dur bismillah.

Kar -zarar hesabını 1 hafta sonra yapalım.
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ynt: Trabzonspor - şikebahçe | 10.03.2014 - 20.00 | STSL 24. Hafta

Şimdi ne oldu yani? Kuşlar, ağaçlar, böcekler moduna girdiğimi düşünmesin kimse. fb hükmen galip ilan edilecek. istanbul da adamları taraftarları karşılayacak. Adamların kenetlenmesini sağlamaktan başka neye yaradı? Benim göremediğim ama sizin gördüğünüz nedir merak ediyorum.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İHO ya iyi oluyor dcem ama bu başkan canlarını yaktıhı için böle konusuyor bu iblisler demedende geçemiyorum

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mesele bu değil. Mesele adalet. O kupa Trabzon'a gelmediği sürece Trabzonspor isterse feneri hezimete uğratsın bir şey değişmez. O kupa artık bundan sonraki tek hedef. Kupa yoksa Trabzonspor'da yok. O kupayı alamayacaksak bizim bu ligde mücadele etmeye hakkımız yok. bu hakka sahip değiliz
                            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şimdi ne oldu yani? Kuşlar, ağaçlar, böcekler moduna girdiğimi düşünmesin kimse. fb hükmen galip ilan edilecek. istanbul da adamları taraftarları karşılayacak. Adamların kenetlenmesini sağlamaktan başka neye yaradı? Benim göremediğim ama sizin gördüğünüz nedir merak ediyorum.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Sizinle anladığınız dilden konuşacağız artık dedi taraftar. Onlar almıştır mesajı. Gerekirse her maç böyle

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                3 puanları toplayıp 82 puan alıp şampiyon olduk. Ve şampiyonluğumuz, kupamız çalındı.
                                3 yıldır çekmediğimiz çile ve ötekilik, mağdurluk, hak gaspı kalmadı.
                                Bu nasıl sizce? Radikal mi?
                                Benim söylediğimle bunun ne alakası var?

Sapla samanı karıştırmayın lütfen.
                                Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X