Hic birsey yapamaz Ifo. Nasil yaptiracak?
Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen
Daraltma
X
-
-
burasi türkisch.
Are you not entertained?Yorum
-
Ya yazık günah..Dalga mı geçiyor bunlar?? Birsürü insan bilet aldı..Hem uçak bileti hem otobüs bileti..o kadar plan program..Başkanım bu staırları oku..Biz çalışan insanlarız nasıl uçağa atlayıp gelıcez pazartesi günü ALLAH AŞKINA ÇILDIRCAM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAYorum
-
Niye olmasin yahu. Şikeciler TFF'ye her istediklerini yaptirtiyorlar. Şikecilerin yaptiklari basvuru ile artik şike tezahüratlari bile küfür gibi sayiliyor, yani küfür etmis gibi ceza yiyorsun. Istedikleri gibi at kosturuyor adamlar.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
IHO denen adam sorsun hesabini bakiyim
Persembe-Pazar mac yapioruz, pazartesini bok mu goturdu de Konya ile pazar mac yapioruz bi de deplasmanda
En alakasiz maci da P.tesi oynuyoruzYorum
-
burasi türkisch.
-
en iyi ihtimal beraberlik renkdas oda mac biterse. sikecilere karsi seyirciz olmasin diyorsunuz o mactan sonra ne olacak halimiz onu merak ediyorum. bilincli davranma sansimiz varmi sence?burasi türkisch.
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Neyi yapacak renkdas, geldiginden beri hakaret yagdiriyor adamlar sana olumlu yaklasirmi. Lafi koyup gidiyorya güya gerisi önemli degil.burasi türkisch.
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum