Şike şike diye yeri göğü yıktık,adamları maalesef ondan sonra yenemedik.Her FB maçı öncesi umutlanıp,sonrasında kahroluyoruz. Sahadaki oyuncu kadrosundan bu maçın farkını anlayacak,hissedecek kimse yok.Diğer maçlar kadar hırssız,sıradan bir performans gösteriyorlar.Bu maçta Onur,Colman,Zokora,Emre ve Olcandan farklı bir performans bekliyorum ve uzun süredir ilk kez umutluyum.
havalimanında gösterilecek tepkiden trabzonspor ceza almaz di mi?
Sikecilerin 200metre yakinina kadar polis yaklastirirmi sence bir allahin kulunu..adamlar milletin balkon7na catisina kadar polis koycaz diyolar..sanki polis araclarini deviren polise saldiran benzin istasyonlarini atese verip kendi statlarini yakan bizmisiz gibi..zihniyet kotu balik basdan kokuyo..bu herifleri bukadar simartan rte nin ta kendisi..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
"gerginlik bize yaramiyor" söylentileri beni deli ediyor
hic bir alakasi yok bununla...son üc yildir hangi güclü ekibi yenebildikki? bazen besiktasi, onlarda berbat durumdaydi
geriye kalan bütün ekiplere karsi gerginlikmi vardi?
bizim takim kötü, berbat, kalitesiz, ruhsuz....gerginlik hikaye
En son Bud Spencer tarafından düzenlendi; 05.03.2014, 13:12.
hic bir alakasi yok bununla...son üc yildir hangi güclü ekibi yenebildikki? bazen besiktasi, onlarda berbat durumdaydi
geriye kalan bütün gekiplere karsi gerginlikmi vardi?
geriye kalan bütün gekiplere karsi gerginlikmi vardi?
geriye kalan bütün ekiplere karsi gerginlikmi vardi?
İş olsun daha.
Adamlar sahada sürünüyor sebep gerginlikmiş.
Ne gerginlik yarıyor ne coşku.
+1967
maç hakkında konuşulacak bir şey yok. gerginlik, tahrik falan hikaye. bu maç oynanmamalı. oynandıktan sonra sonuç belli zaten. sen sahada bir tarafını da yırtsan hakemler gerekeni yapacaklardır. o yüzden maç bahane... taraftarlar birlik olup bu maçı oynatmamalılar. ne ceza gelecekse gelsin. bu pis ligte oynamanın da fazla önemi yok zaten....
Yorum