elek olmayalım da şu şikecilere....
Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen
Daraltma
X
-
-
zokora oynasın yeter hic bir mac oynamasada su mac oynasın
zaten top oynadigimiz yok bari emre belezcocuk a saglam bir tekme felan atar biz dahil tum Turkiye seviniriz.13 Vitor HugoYorum
-
Trabzonspor - şikebahçe | 10.03.2014 - 20.00 | STSL 24. Hafta
Beraberlik alsak bari
Trabzonspor !!!Yorum
-
10 Mart 2014'e dair Kamuoyu duyurusudur. Nacizane. .
Yorum
-
Sağ bekte Mustafa Akbaş Gökhan Gönül-Kuyt-Sow un bindirmelerine dayanabilir mi acaba ? Caner Mustafa Yumlu nun yanında başlayıp Aykut solda başlasa mantıklı olmaz mı? Çünkü fenerbahçe kanatlarını çok aktif olarak kullanıp ciddi tehlikeler yaratıyorKUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR
https://twitter.com/backhandwinnerYorum
-
Son cümlene sen inanıyor musunSon yıllarda olduğu gibi yine gerginliğin en üst safada olduğu bi maç bekliyor bizi
Ve bu gerginlik ne yazıkki bize hiçbir zaman iyi gelmiyor, takım çok iyi olduğunda bile malesef sonuç hüsran oldu ki şuanki takımın haliyle şansımız çok az hatta yok.
Umarım taraftar rahat dururda 5 maç ceza almayız yine
KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR
https://twitter.com/backhandwinnerYorum
-
onur
bosi-yumlu-aykut-yusuf
zoko-barca
özer-colman-olcan
emre
sonuç hiç önemli değil benim için bu maçın oynanmasını bile istemiyorum bana kalırsa başlama düdüğüyle futbolcularımız sahada çaklı kalsın 3 puanını isteyen alsın tribünde ise 90 dakika küfür olmalı skor ne olursa olsun şu durumda şu maçı oynatmak şerefsizliktir, fenerin utanmadan Trabzon a gelmesi şerefsizliktir şike yapan bir takımla hala resmi bir maça çıkartılmamız şerefsizliktir bu lige de bu ligi oynatanlara da yazıklar olsun PİSLİK içerisinde bir LİG içerisinde bizim TEMİZ FORMAMIZIN olması içime sinmiyor nerde kaldı bu pisliklerin başıyla maça çıkıp skor düşüneyimUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....Yorum
-
Üç sonuçlu bir maç kaybederiz kaybederiz kaybederiz . Bu maçı izlemeyeceğim şu futbolcu denen zavallılar ve iho denen vasıfsız yüzünden yavaş yavaş Trabzonspordan tiksinmeye başladım. Eski hatıralarla yaşamak ve bu marsık suratlıları görmemek için sene sonuna kadar maçları izlememe kararı aldım.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Evveeeet geldi hepimizin beklediği maç. Takıma bakıyorum ümit yok. Hakemlere bakıyorum balta ile geliyorlar bizi doğramaya. Rakip zaten kaliteli kadrosu ile bizi zorlayacak. Allah yardımcımız olsun. Eğer sağlam bir orta saha ile çıkarsak maça beraberliği kurtarırız...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...Yorum
-
Seyircisiz oynama cezasını veremediler ya, maçı Pazartesiye verdiler ki insanlar işinden gücünden fırsat bulup maça gidemesinler.
Ama bu maç sabah ezanına müteakip, ayda da oynansa o stat dolar.Med-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...Yorum
-
Bu maçın hakemi kim olacak bakalım merak ediyorum Çakır aydunus yunus-Bülent Yıldırım göçek özkahya özkalfa?Yorum
-
soner ne alemde oynayacak seviyedeyse bu maç neden oynamadıYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum