Maluoda yerine Emre ile baslayabilirdi, takım çok defansif olmuş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Valla ben emre'ye geçen kayseri maçında ayar oldum çok artistlik hareketleri var 2.golü attığımızda tüm yedek oyuncular ve teknik heyet yerinden fırladı emre ise sanki kayseri gol atmış gibi hüzünlü hüzünlü baktı.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman onunda MRA gibi orada isi yok. Insallah ben yanilirim ve Malouda iyi oynar.
Henrique secimi de yanlis, Emre en azindan pres yapiyor.
..
Yorum
-
Diger iki Forvetten daha cok katki yapiyor bence. Diger konulara bakacak durumda degiliz suan. Bazen bencil oynadigi da kesin, ama su asamada yapacak birsey yok.İlk olarak bilal_692 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla ben emre'ye geçen kayseri maçında ayar oldum çok artistlik hareketleri var 2.golü attığımızda tüm yedek oyuncular ve teknik heyet yerinden fırladı emre ise sanki kayseri gol atmış gibi hüzünlü hüzünlü baktı.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Su Henrique oynamaya bomba bir 11 ama Henrique korkutuyor adami. Elazi 2 yapti bu arda sivas puan kaybi yasicak haydi trabzonum kazan su maci.İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımımız sahada; Onur, Bosingwa, Aykut, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Zokora, Bourceanu, Özer, Malouda, Olcan ve Henrique onbiriyle mücadele edecek.
Malouda "reyis"! takımı her zamanki gibi sırtlayacak. maluda maluda ay lav yu maluda
Yorum
-
Bukadar kazma olupta buna ragmen bukadar dakika alan baska bir oyuncu yok Dünyada.Henrique nedir Hami dalgami geciyorsun
en son Golünü 40 yil önce atmis.Emreyi hemen kesersin adaletsiz adam.Her Mac 3 Gol atmak zorunda herhalde.
Hami gibi Adamlarla hicbiryere varamayiz.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Sari kart sinirinda olasi bi sari kart görmesinde fenev maçında oynuyamiyackti. Konyaya getirilmediİlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFB maçinda Colman mutlaka olmali nerde bu adam kayboldu yine piyasadan
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum